Kelly Clarkson onthult dat ze haar baan eigenlijk nooit wilde hebben

Kelly Clarkson onthult dat ze haar baan eigenlijk nooit wilde hebben
Kelly Clarkson onthult dat ze haar baan eigenlijk nooit wilde hebben
Anonim

Kelly Clarkson zit al een tijdje in de muziekbusiness en heeft 20 jaar invloed vergaard sinds ze het allereerste seizoen van American Idol won, dat op 4 september 2002 op Fox werd uitgezonden.

Sindsdien heeft Clarkson drie Grammy's gewonnen, is getrouwd, heeft twee kinderen en is nu gastheer van een talkshow, getiteld The Kelly Clarkson Show. Naast haar Grammy's heeft ze twee American Academy of Country Music Awards, twee American Country Awards, vier American Music Awards en een hele reeks andere ontvangen, evenals andere nominaties en onderscheidingen voor haar vocale talenten.

Afbeelding
Afbeelding

Toen de recente pandemie ons allemaal begon te isoleren, werd het Clarkson echter duidelijk dat het echte leven vaak verre van het sprookje is dat we allemaal zouden willen. In juni vroeg de popster een scheiding aan van haar echtgenoot, Brandon Blackstock.

Sindsdien is ze verhuisd naar haar huis in Encino, Californië, om de pandemie uit te zitten en zich voor te bereiden op zowel The Voice, waar ze naar verwachting jurylid van zal zijn, als om te werken aan het tweede seizoen van haar talkshow.

Ironisch genoeg is het haar talkshow - iets dat ze nooit echt wilde doen - dat haar inspireerde en haar hoop hoog hield in deze moeilijke persoonlijke tijd.

"Ik zal helemaal eerlijk zijn, en dat ben ik al vanaf het begin: ik wilde deze baan niet", zei ze. "Ik zeg dat het de droom is waarvan ik niet wist dat ik die had, omdat ik met zoveel mensen praat, en niet alleen met beroemdheden. Ik heb gesproken met de mensen die het zwaarst getroffen zijn in dit alles - financieel, emotioneel, mentaal… het zijn echt de gewone mensen in deze show die mijn geest hebben opgewekt toen ik het gevoel had: 'Oh mijn god, er kan op dit moment niets anders mis gaan, zoals de sprinkhanen sturen.'" Ze onthulde in een recent interview met de LA Times.

Afbeelding
Afbeelding

Iedereen die een scheiding heeft meegemaakt, zal je vertellen dat het leven doorgaat, soms op manieren die niemand verwacht. Interessant genoeg gaf ze ooit toe aan Guy Raz, op zijn podcast, The Rewind, dat Clarkson ook nooit had gedroomd van haar enorme muzikale succes, en gaf toe: Ik weet het niet, ik was er heel rustig over. Het was niet mijn doel om naar LA te verhuizen en een beroemde zangeres te worden.”

Of ze het nu wilde of niet, de roem lijkt haar te hebben gevonden, en daar kunnen we allemaal dankbaar voor zijn. Zowel The Voice als The Kelly Clarkson Show zullen nieuwe seizoenen debuteren die respectievelijk in oktober en september beginnen.

Aanbevolen: