Hilary Swank Walks 2, 012 Space Miles For Rave 'Away'-recensies

Inhoudsopgave:

Hilary Swank Walks 2, 012 Space Miles For Rave 'Away'-recensies
Hilary Swank Walks 2, 012 Space Miles For Rave 'Away'-recensies
Anonim

Hilary Swank's nieuwe serie Away staat momenteel in Netflix's 1 populaire placeholder, waar het thuishoort. De show volgt een familie wiens moeder, Swank, "onder leiding van een internationale bemanning op een verraderlijke missie naar Mars begint en haar man en tienerdochter achterlaat." Hoewel de sterren schijnbaar op één lijn lagen vanwege het succes, was het geen gemakkelijke stap om daar te komen.

Meer dan duizend mijl

Swank deelde een video van zichzelf op Instagram terwijl ze op een loopband te midden van NASA-professionals liep. Terwijl ze op de loopband stapte, kondigde een van NASA's medewerkers aan: "Dus je bent net 2, 012 mijl in de ruimte gegaan." Ze hief haar handen op voor een mini-overwinningsdans terwijl ze zei: "Ik heb net 2, 012 mijl afgelegd!" Ruimtemijlen, dat wil zeggen. Maar Swank was net zo vrolijk om de prestatie te posten zodat iedereen het kon zien.

Fans zoemen en kunnen het niet helpen om met haar de hele afstand te gaan en elke lettergreep te volgen die ze tijdens het filmen over haar ervaring deelde. Ze smeken al om een tweede seizoen.

Een fan merkte op: "Gisteravond klaar en het was ZO FREAKING GOED. Vingers gekruist voor nog veel meer seizoenen." We wisten niet dat honden de kunst van het typen van Instagram-opmerkingen onder de knie hebben, maar niets verbaast ons in tijden als vandaag.

Een andere liefhebber van Away zei: "Mijn man en ik werden weggeblazen door de uit-serie en kunnen niet wachten op seizoen 2. Zoals altijd is het geen Hilary-swank-film tenzij we minstens één keer hebben gehuild. " Tenzij ze het hebben over P. S. I Love You, dat leverde ongeveer veertig hartverscheurende snikken en drie dozen tissues op.

Verdeelde critici

Terwijl haar Instagram-volgers en enthousiaste abonnees op de sociale media stromen over de prestaties van Swank, hebben andere publicaties verschillende meningen.

Een schrijver voor Rolling Stone werd getrokken tussen de adembenemende ruimtesegmenten en het familiedrama: "De ruimtescènes, hoewel bekend, zijn energiek, leuk en vaak ontroerend, terwijl het aardgebonden drama voelt alsof we viel abrupt terug in de normale zwaartekracht nadat hij had mogen genieten van de wonderen van zweven tussen de sterren."

Swanks optreden inspireert jonge kijkers echter om hun dromen na te jagen, of ze nu wel of niet een reis naar Mars inhouden. Een grote Swank-fan opende: "Je inspireert me om sterk te zijn, hilary! Deze serie was niet alleen een serie voor mij, jij en je personage inspireren me enorm…"

Aanbevolen: