Wat is er met Hilary Swank gebeurd na 'Million Dollar Baby'?

Inhoudsopgave:

Wat is er met Hilary Swank gebeurd na 'Million Dollar Baby'?
Wat is er met Hilary Swank gebeurd na 'Million Dollar Baby'?
Anonim

Hollywood-ster Hilary Swank werd eind jaren 90 beroemd met een van haar meest ongelooflijke uitvoeringen - haar vertolking van Brandon Teena in de biografische film Boys Don't Cry. In 2004 speelde de actrice de aspirant-bokser Maggie Fitzgerald in Clint Eastwood's sportdramafilm Million Dollar Baby. Voor haar beide uitvoeringen won Hilary een Academy Award in de categorie Beste hoofdrolspeelster.

Vandaag bekijken we wat de actrice heeft gedaan sinds Million Dollar Baby. Van focussen op werk achter de camera tot trouwen - blijf scrollen om te zien wat Hilary Swank de laatste tijd heeft gedaan!

10 In 2005 was ze een van Time Magazine's 100 meest invloedrijke mensen ter wereld

Een jaar nadat Clint Eastwood's Million Dollar Baby uitkwam, werd de actrice uitgeroepen tot een van Time Magazine's 100 meest invloedrijke mensen ter wereld. Ja, in 2005 voegde Hilary zich bij andere beroemdheden zoals Quentin Tarantino, Alicia Keys, Kanye West, Bill Gates, Oprah Winfrey, LeBron James en Barack Obama.

9 In de jaren 2010 concentreerde Hilary Swank zich op het produceren

Een ding dat veel fans misschien is opgevallen, is dat Hilary Swak sinds 2010 niet meer in te veel projecten is verschenen. In het afgelopen decennium heeft de actrice haar focus enigszins verschoven naar werken achter de schermen.

In de loop der jaren heeft Hilary een aantal films geproduceerd, zoals Amelia, Conviction, You're Not You en What They Had.

8 Maar ze speelde nog steeds in films als 'New Year's Eve' en 'The Homesman'

Hilary Swank werkte niet alleen achter de camera, maar verscheen ook in een aantal beroemde films. Enkele van haar meest memorabele post-Million Dollar Baby-films zijn het romantische drama P. S. I Love You uit 2007, de rom-com New Year's Eve uit 2011, het westerse historische drama The Homesman uit 2014 en de overvalkomedie Logan Lucky uit 2017.

7 In 2014 nam ze een pauze van acteren om haar vader te helpen na een longtransplantatie

In een interview met He alth magazine van vorig jaar onthulde de actrice dat ze in 2014 bewust een pauze nam van het citeren om haar vader te helpen herstellen van een longtransplantatie. Dit is wat de actrice zei:

"Het had een jaar moeten duren omdat het een jaar duurt om te zien of een orgaantransplantatie nodig is. Een longtransplantatie is het moeilijkste van allemaal, omdat het een ongelooflijk delicaat orgaan is. Het plan was om een jaar. Ik werd de gezondheidsadvocaat van mijn vader. Een jaar werd al snel twee en toen drie. En godzijdank werden gebeden verhoord. Hij is gezond en doet het vijf jaar later heel goed."

6 In 2016 verloofde Hilary zich met financieel adviseur Ruben Torres

De Hollywood-ster begon in 2015 te daten met financieel adviseur en voormalig professionele tennisser Ruben Torres.

In maart 2016 verloofde het paar zich, maar het lijkt erop dat ze snel beseften dat het niet goed voor hen zou zijn. In juni van hetzelfde jaar besloten de twee hun verloving te beëindigen en hun eigen weg te gaan.

5 In 2018 trouwde de actrice met ondernemer Philip Schneider

In november 2016 begon de actrice te daten met ondernemer Philip Schneider en het lijkt alsof ze snel beseften dat ze samen een toekomst wilden. Na twee jaar daten trouwde het stel op 18 augustus 2018. Drie jaar later zijn ze nog steeds gelukkig getrouwd, maar ze hebben de neiging om hun relatie buiten de schijnwerpers te houden.

4 Hilary speelde in de sciencefictionthriller 'I Am Mother' 2019

In 2019 speelde de actrice in de Australische sci-fi thriller I Am Mother waarin ze Woman speelde. Naast Hilary Swank zijn er in de film ook Clara Rugaard, Rose Byrne, Luke Hawker, Hazel Sandery, Summer Lenton, Maddie Lenton, Tahlia Sturzaker en Jacob Nolan. Momenteel heeft I Am Mother een beoordeling van 6,7 op IMDb.

3 en ze leende haar stem aan Joey Pogo in 'BoJack Horseman'

In hetzelfde jaar voegde Hilary Swank zich bij de cast van de populaire animatieserie BoJack Horseman voor volwassenen, die in 2014 in première ging. In 2019 en 2020 was de actrice de stem achter Joey Pogo en werkte ze samen met een cast met onder meer Will Arnett, Amy Sedaris, Alison Brie, Paul F. Tompkins en Aaron Paul. Momenteel heeft BoJack Horseman een 8,7 rating op IMDb.

2 In 2020 speelde de actrice in het Netflix-wetenschapsdrama 'Away'

Vorig jaar was de actrice ook te zien in de Netflix sci-fi dramashow Away. In het. Hilary Swank speelde NASA-astronaut Emma Green en speelde samen met Josh Charles, Vivian Wu, Mark Ivanir, Ato Essandoh, Ray Panthaki en Talitha Bateman. Momenteel heeft Away - dat na slechts één seizoen werd geannuleerd - een beoordeling van 6,6 op IMDb.

1 Ten slotte blijft de actrice liever uit de schijnwerpers

En tot slot, het afronden van de lijst is het feit dat de beroemde actrice er de voorkeur aan geeft om uit de schijnwerpers te blijven. Hoewel er geen twijfel over bestaat dat Hilary Swank van haar werk houdt, v alt het ook op dat ze liever een privéleven leidt dan voor de camera's te poseren bij evenementen op de rode loper. Uit de schijnwerpers blijven is zeker een van de redenen waarom velen misschien niet weten wat de actrice vandaag van plan is!

Aanbevolen: