Dit is hoe 'Twin Peaks'-ster Lara Flynn Boyle er nu uitziet

Inhoudsopgave:

Dit is hoe 'Twin Peaks'-ster Lara Flynn Boyle er nu uitziet
Dit is hoe 'Twin Peaks'-ster Lara Flynn Boyle er nu uitziet
Anonim

Twin Peaks is een super creatief, interessant tv-drama, en een dat zeker een grote fanbase heeft genoten sinds het in première ging in de jaren '90. De David Lynch-serie bevat een aantal fascinerende feiten achter de schermen en elke scène en elk moment voelt zo betekenisvol aan.

De dood van Laura Palmer deed het stadje op zijn grondvesten schudden en Lara Flynn Boyle werd beroemd nadat ze Laura's beste vriendin Donna Hayward speelde. Dit personage wilde niets liever dan de moord op Laura oplossen, en de show zou niet hetzelfde voelen zonder haar.

Tegenwoordig denken veel Twin Peaks-fans dat Lara Flynn Boyle er helemaal niet hetzelfde uitziet. Sommige beroemdheden zoals Michael Jackson hebben veel procedures voor plastische chirurgie ondergaan en het lijkt erop dat de actrice hetzelfde heeft gedaan. Zo ziet ze er vandaag uit.

De Plastische Chirurgie

Veel sterren zijn in de val gelopen door verslaafd te raken aan plastische chirurgie, wat gebeurde met The Hills-ster Heidi Montag toen ze te veel procedures moest ondergaan.

In 2014 begonnen mensen te praten over de plastische chirurgie van Lara Flynn Boyle en hoe ze er helemaal niet hetzelfde uitzag. Volgens The Daily Mail lijken er twee verschillende momenten in haar leven te zijn waarop ze misschien wat werk gedaan heeft gekregen.

Na haar huwelijk in 2016 met Donald Ray Thomas II, zegt de publicatie dat ze eruitzag alsof ze een facelift of wenkbrauwlift, fillers, lipvergroting en/of neuscorrectie had gekregen. In de jaren 2000 zeiden mensen ook dat ze misschien Botox had gekregen en ook iets aan haar lippen had gedaan.

Volgens Radar Online zag de actrice er in 2017 heel anders uit en haar gezicht zag er 'gezwollen' uit. De publicatie wees erop dat mensen zich al enkele jaren afvroegen of ze werk gedaan had gekregen.

De actrice werd in juni 2020 gezien met haar hond uitlaten en velen merkten op dat ze er niet meer zo uitzag als vroeger. Mensen zien Lara Flynn Boyle niet veel meer buitenshuis, en haar gezicht ziet er ook behoorlijk gezwollen uit op deze foto.

Je onzeker voelen over ouder worden

The Daily Mail zegt dat de actrice heeft gezegd dat ze zich onzeker voelt over ouder worden, vooral als het gaat om het krijgen van acteerrollen.

Ze zei: "Ik weet dat ik misschien bijna geen tijd meer heb. Er zijn gewoon niet zo veel rollen voor oudere vrouwen. Op ijdelheidsniveau kijk ik er helemaal niet naar uit om ouder te worden - ik vind dat ik er mooi uitzie goed nu."

In 2017 werd Lara Flynn Boyle geïnterviewd door The Hollywood Reporter en ze vertelde dat ze weet dat mensen door de jaren heen van alles over haar hebben geschreven. Toen de verslaggever vroeg: "Hoe gaat het op persoonlijk vlak met u?" ze zei: "Ik ben een actrice, niets is persoonlijk" en lachte voordat ze verder ging: "Het is allemaal in de openbaarheid."

Aanbevolen: