Tatiana Maslany krijgt de rol van 'She-Hulk', hoe zullen de gammatransformaties op het scherm werken?

Inhoudsopgave:

Tatiana Maslany krijgt de rol van 'She-Hulk', hoe zullen de gammatransformaties op het scherm werken?
Tatiana Maslany krijgt de rol van 'She-Hulk', hoe zullen de gammatransformaties op het scherm werken?
Anonim

Veel fans hoopten dat Disney de voormalige UFC-ster Ronda Rousey zou contracteren om het titulaire personage te spelen in hun live-action She-Hulk-serie, maar het lijkt erop dat die rol naar Tatiana Maslany gaat.

Volgens een rapport van Deadline neemt de Orphan Black-actrice officieel de rol op zich van Jennifer W alters AKA She-Hulk in de Disney+-serie. De aankondiging komt vlak nadat Hulu een Helstrom-trailer heeft uitgebracht, wat de gretigheid voor hun eigen met Marvel beladen show aanwakkert. Helstrom wordt uitgebracht op 16 oktober 2020, terwijl de laatste show nog steeds geen officiële lanceringsdatum heeft. Productiedetails zijn ook geheim.

Wat we wel weten is dat het Marvel Cinematic Universe Maslany met open armen verwelkomt. Mark Ruffalo, die Bruce Banner speelt in de MCU, begroette Maslany hartelijk en noemde haar "cuz", in een tweet. Het is slechts één bericht op sociale media, maar het feit dat hij de familie Maslany beschouwt, impliceert dat de twee net zo close zullen zijn als hun komische tegenhangers. Dit roept natuurlijk de vraag op: zal Ruffalo zijn rol als de Hulk opnieuw opnemen naast zijn neef op het scherm?

Over groen gesproken, de enige vraag die over het hoofd leek te zijn, is hoe Maslany eruit zal zien als She-Hulk? De meest voor de hand liggende keuze zal zijn om met CGI op dezelfde manier te gaan als Disney een Hulk construeerde met de gezichtskenmerken van Ruffalo. Aan de andere kant kunnen de kosten een CGI She-Hulk onpraktisch maken.

Rekening houdend met hoeveel geld Marvel/Disney heeft uitgegeven aan het digitaal maken van Ruffalo's Hulk in de MCU, is er misschien geen haalbare manier om een hele Disney+-serie op te nemen waarin de hoofdrolspeler altijd in een CGI-opstelling is. Het publiek kreeg een glimp van een onvoltooide Professor Hulk in een verwijderde post-credits-reeks van Avengers: Endgame, en wat het bewijst is dat de mediagigant het zich ofwel niet kon veroorloven om de VFX op hem te voltooien of dat het te tijdrovend was voor hen. Wat de verklaring ook is, het gebrek aan inspanning van Disney om de beelden van Endgame volledig te animeren, zegt dat ze niet te hard hun best doen op die afdeling.

Hoe ziet She-Hulk eruit in live-action formaat?

Afbeelding
Afbeelding

Wat dat betekent voor Maslany en haar rol als Jennifer W alters is dat ze misschien in een hybride kostuum van CGI en praktische effecten terechtkomt. Disney heeft de afgelopen jaren terugdeinzen voor ingewikkelde kostuums en leunt zwaarder op VFX om de sci-fi-optredens van hun personage te accentueren, maar dat betekent niet dat het bedrijf de koers niet zal omkeren. Misschien zal de mediagigant een methode gebruiken die vergelijkbaar is met hoe Iron Man werd uitgewerkt. Ook dat pak is het meest opvallende voorbeeld van een Avengers-kostuum dat bestaat uit praktische en VFX-effecten.

Een andere optie die Disney zou kunnen overwegen, is dat Jennifer W alters (Maslany) het grootste deel van de tijd menselijk blijft. In de strips blijft W alters meestal in haar Hulk-vorm en transformeert ze terug wanneer haar advocaat de helft nodig heeft. De live-action-aanpassing zal vermoedelijk een vergelijkbare affiniteit voor transformaties delen. Natuurlijk zou de situatie compleet anders kunnen zijn als Disney de oorsprong van W alters herschrijft om bij de plot te passen.

De reden dat Marvel deze route waarschijnlijk zal nemen, is dat Hulk niet de meest geliefde held in de MCU is. Hij is beter bekend geworden als een held sinds Avengers: Endgame, maar er zijn mensen in de wereld die Banner nog steeds als een bedreiging zien, mensen zoals Secretary Ross (William Hurt). Hij is op volle kracht achter Hulk aan het achtervolgen sinds Avengers: Age Of Ultron en de minister van Buitenlandse Zaken zal zeker vragen hebben voor W alters.

She-Hulk zou een burgerwacht kunnen zijn in haar MCU-debuut

Afbeelding
Afbeelding

Jennifer W alters (Maslany), die uiterlijke verwanten deelt met haar neef, zal bij Ross net zo'n grote zorg opwekken. Ze zal het voordeel hebben zichzelf coherent te verdedigen, en zonder een geschiedenis van aanvallen op de burgerbevolking, wat een goed voorteken is voor haar zaak. Ross heeft echter bewezen meedogenloos te zijn in zijn toezicht op supermensen, dus hij zal waarschijnlijk net zo vurig de neef van Banner achtervolgen.

Om te voorkomen dat een plot van de burgeroorlog opnieuw wordt opgerakeld, zal Disney er waarschijnlijk voor kiezen om de transformatieve vaardigheden van W alters geheim te houden tot een keerpunt in de serie wanneer haar superheld-identiteit wordt onthuld. Door dit te doen, zal de behoefte om digitaal een She-Hulk in elke scène te creëren afnemen, terwijl tegelijkertijd de schrijvers van de show een perfecte opstelling krijgen om te benadrukken dat supermensen niet gevaarlijk zijn. Sommige wel, maar niet op de manier waarop regeringsknechten zoals Ross geneigd zijn te overdrijven.

Desalniettemin is de rol van Maslany in de Marvel Disney+-serie er een van veel intriges. Details over haar personage zijn nog steeds schaars, hoewel ze zouden moeten beginnen binnen te druppelen naarmate de productie oploopt. Marvel heeft zijn zinnen gezet op het voltooien van Falcon And The Winter Soldier en WandaVision, maar daarna zal de focus van het bedrijf op She-Hulk liggen. En we kunnen er gerust van uitgaan dat Disney dan teasers voor ons zal hebben, vergelijkbaar met de onlangs uitgebrachte WandaVision-trailer.

Aanbevolen: