De echte reden dat DC ervoor koos om Amber Heard bij te staan

Inhoudsopgave:

De echte reden dat DC ervoor koos om Amber Heard bij te staan
De echte reden dat DC ervoor koos om Amber Heard bij te staan
Anonim

Zoals verwacht heeft het DC Extended Universe (DCEU) hard gewerkt aan het verzamelen van toptalent. Het begon allemaal met Henry Cavill en Ben Affleck. En naarmate het meer films produceerde, bracht de DCEU ook Gal Gadot, Jason Momoa, Ray Fisher, Ezra Miller en natuurlijk Amber Heard binnen.

Op dit moment is Heard misschien wel een van de meest controversiële acteurs in de DCEU na haar vervelende breuk met Johnny Depp. Sommige fans eisten zelfs dat Heard uit Aquaman 2 zou worden verwijderd. De DCEU negeerde hun petitie echter en koos ervoor in plaats daarvan achter een van haar sterren te gaan staan.

Haar scheiding werd vervelende, woedende fans

Heard en Depp zijn in 2015 getrouwd. Na slechts 15 maanden samen te zijn geweest, vroeg Heard een echtscheiding aan, daarbij verwijzend naar 'onoverbrugbare verschillen'. In de echtscheidingsdocumenten uitte de actrice ook enkele opzienbarende beschuldigingen tegen de ervaren acteur. "Tijdens onze hele relatie heeft Johnny mij verbaal en fysiek mishandeld", beweerde Heard in het dossier. "Ik heb buitensporige emotionele, verbale en fysieke mishandeling van Johnny doorstaan, waaronder boze, vijandige, vernederende en dreigende aanvallen op mij wanneer ik zijn gezag in twijfel trok of het niet met hem eens was."

Tegelijkertijd beweerde Heard dat Depp "een kort lontje heeft. Hij is vaak paranoïde en zijn humeur is buitengewoon beangstigend voor mij, omdat het vaak fysiek gevaarlijk en/of levensbedreigend voor mij is gebleken.” In de documenten vermeldde de actrice ook een incident dat plaatsvond op de dag van haar verjaardagsfeestje in april 2016. Nadat de gasten waren vertrokken, zei Heard dat er een ruzie ontstond tussen haar en Depp. Het resulteerde in "Johnny gooide een magnum-size fles champagne tegen de muur en een wijnglas op mij en de vloer - beide verbrijzelden…" Heard beweerde verder: "Hij greep me toen bij mijn haar en duwde me gewelddadig op de grond.”

Later bereikten Depp en Heard een schikking van $ 7 miljoen. Heard zei ook dat ze de helft van de schikking zou schenken aan de American Civil Liberties Union (ACLU). Ondertussen verloor Depp veel banen in Hollywood sinds de details over zijn huwelijk met Heard openbaar werden. Tegelijkertijd kwam Heard ook tot het besef dat Hollywood haar ook op de zwarte lijst probeerde te zetten. "Een film waaraan ik gehecht was om mijn rol te herschikken", onthulde de actrice in een opiniestuk dat ze schreef voor The Washington Post. "Ik had net een tweejarige campagne gefilmd als het gezicht van een wereldwijd modemerk, en het bedrijf liet me vallen."

Heard erkende ook dat haar toekomst bij DC op een gegeven moment onzeker leek. terwijl Heard in de DCEU moest blijven. "Er rezen vragen of ik mijn rol van Mera in de films Justice League en Aquaman zou kunnen behouden", schreef ze. Fans vroegen zich ook af waarom Depp werd verwijderd uit de Fantastic Beasts-franchise. Het blijkt echter dat het persoonlijke drama van Heard DC geen moment stoorde.

Waarom blijft DC bij Amber Heard?

Als je het aan DC vraagt, was het de bedoeling dat Heard vanaf het begin Mera zou spelen. Zack Snyder gooide de rol immers zelf voor de actrice. "Een deel van wat me raakte, weet je… toen ik voor het eerst met Zack [Snyder] aan de telefoon sprak over het vooruitzicht om deze film te maken, zei hij: 'Ze is een krijgerkoningin.' Kortom, je krijgt een zwaard en een kroon, '" herinnerde Heard zich tijdens een gesprek met Collider. “En ik dacht: ‘Oké, je weet hoe je moet pitchen voor je publiek.'”

En hoewel Heard maar kort in Justice League verschijnt, krijgt ze een veel grotere verhaallijn in Aquaman van James Wan. "Justitie League benadrukte haar militaristische kant", vertelde de krant aan Entertainment Weekly. "In Aquaman hebben we een vollediger beeld, niet alleen haar als Mera van Atlantis, maar zien ook haar strijd in de oppervlaktewereld in burgerkleding." De film uit 2018 werd de meest succesvolle film van DCEU tot nu toe en verdiende meer dan $ 1 miljard aan de kassa. En dus, toen DC aan het vervolg begon te werken, was het logisch om al zijn hoofdsterren terug te brengen.

"Je moet doen wat het beste is voor de film", legde Aquaman-producer Peter Safran uit tijdens een toespraak op de Deadline Hero Nation-podcast. “We vonden dat als het James Wan en Jason Momoa zijn, het Amber Heard zou moeten zijn. Dat is echt wat het was." Safran maakte ook duidelijk dat ze op de hoogte zijn van de petitie die probeerde te worden ontslagen van het project. Maar uiteindelijk hadden zulke telefoontjes in wezen geen waarde.

"Men is niet onwetend van wat er gaande is in het Twitter-vers, maar dat betekent niet dat je erop moet reageren of het als evangelie moet nemen of gehoor moet geven aan hun wensen", merkte Safran op. "Je moet doen wat goed is voor de film, en daar zijn we echt op beland." In de toekomst maakte de producer ook duidelijk: "Ik denk niet dat we ooit zullen reageren op, eerlijk gezegd, pure fandruk."

Op dit moment wordt aangenomen dat de productie van Aquaman and the Lost Kingdom al aan de gang is. In juni onthulde Heard dat ze in quarantaine ging terwijl ze zich voorbereidde om deel te nemen aan de opnames voor de film. Het vervolg is naar verluidt gepland voor release op 16 december 2022.

Aanbevolen: