De Mark Wahlberg-film die naar schatting $ 60 miljoen verloor

Inhoudsopgave:

De Mark Wahlberg-film die naar schatting $ 60 miljoen verloor
De Mark Wahlberg-film die naar schatting $ 60 miljoen verloor
Anonim

Als een van de meest populaire acteurs ter wereld van vandaag, moest de carrière van Mark Wahlberg ongekende hoogten bereiken om hem te helpen dit punt te bereiken. Hij heeft het moeilijk gehad op de set, en hij moest zelfs zijn rapper-persona afwerpen, maar door dit alles was de man in staat om Hollywood te veroveren en miljoenen te verdienen in het proces.

Wahlberg heeft tijdens zijn carrière een groot aantal hitfilms gehad, maar hij heeft, net als elke andere ster in het vak, een aantal films gehad die gewoon niet uitkwamen aan de kassa. Het is de aard van het beestje in Hollywood, en het voelt nooit goed om in een blindganger te schitteren. Eén Wahlberg-film verloor zelfs naar schatting $ 60 miljoen aan de kassa.

Laten we eens kijken welke film van hem miljoenen verloor.

Mark Wahlberg is een enorme Hollywood-sterren

In deze fase van zijn carrière is Mark Wahlberg een artiest die geen introductie behoeft. De man is een zeldzaam voorbeeld van iemand die het heeft gemaakt in muziek, modellenwerk en acteren, en na jaren een ster in het vak te zijn geweest, heeft hij vrijwel niets meer te bereiken. Vooral zijn filmcarrière was een groot stuk van de puzzel.

Mensen stonden aanvankelijk sceptisch tegenover het optreden van Marky Mark, maar hij liet ze al snel zien dat hij klaar was met een aantal films die hem tot een solide artiest maakten. The Basketball Diaries en Fear waren enkele solide vroege projecten, en Boogie Nights heeft hem echt op de kaart gezet.

In de jaren die volgden, zou Wahlberg de kans krijgen om te schitteren in een overvloed aan hits, die er allemaal toe leidden dat hij een van de grootste sterren in Hollywood werd. Films als The Perfect Storm, The Italian Job, The Departed, The Fighter en Ted stelden Wahlberg allemaal in staat zijn acteercapaciteiten te vergroten. Hij werd zelfs genomineerd voor een Academy Award voor zijn geweldige optreden in The Departed.

Het was ongelooflijk om te zien wat de ster in de industrie heeft gedaan, maar de dingen zijn niet altijd zo groots geweest.

Hij heeft wat flops gehad

Het is gemakkelijk om te kijken naar de grote hits die een ster heeft gehad tijdens hun carrière, maar het is ook belangrijk om naar hun misbaksels te kijken. De waarheid is dat acteurs onvermijdelijk zullen werken in een film die ondermaats presteert aan de kassa. Ze kunnen niet allemaal winnaars zijn, en ondanks al het succes dat hij heeft gevonden, heeft zelfs Mark Wahlberg wat blindgangers gehad.

Films zoals The Corruptor, The Yards, Mojave en Patriot's Day zijn slechts enkele voorbeelden van Wahlberg-projecten die niet van de grond kwamen en hits werden. Star power kan tegenwoordig alleen een film aan. De waarheid is dat een succesvolle film veel meer nodig heeft dan alleen de namen op de poster.

Een paar jaar geleden eindigde een van de blindgangers van Wahlberg met het genereren van wat pers voor het bedrag dat het uiteindelijk verloor. De film had een enorm budget en toen het stof eenmaal was neergedaald van de kassa, werd het verlies geschat op ongeveer $ 60 miljoen.

Deepwater Horizon heeft miljoenen verloren

Released in 2016, Deepwater Horizon, dat was gebaseerd op een waargebeurd verhaal, kwam in de bioscoop met de hoop een nieuwe grote hit voor Wahlberg te worden. Deepwater Horizon, geregisseerd door Peter Berg, bevatte ook artiesten als Gina Rodriguez, Kate Hudson, Dylan O'Brien en Kurt Russell. Het was een met sterren bezaaide cast, maar toen de film eenmaal in de bioscoop werd uitgebracht, viel hij tegen.

Volgens The Hollywood Reporter: “Dankzij fiscale stimuleringsmaatregelen kostte de echte rampenfilm van Peter Berg ergens tussen de 110 miljoen en 120 miljoen dollar, vergeleken met een aanvankelijk productiebudget van 156 miljoen dollar. Maar de film, met in de hoofdrol Mark Wahlberg, was nog steeds een grote mislukking na de release in september en verdiende $ 61,4 miljoen in eigen land en slechts $ 118,7 miljoen wereldwijd. Het totale verlies ligt waarschijnlijk ruim boven de $60 miljoen, hoewel het aandeel van Lionsgate wordt geschat op $31 miljoen.”

De dingen gingen hier niet helemaal volgens plan voor het team dat deze film tot leven bracht, en na maanden van onvermoeibaar werk verloor de film nog steeds geld. Zelfs met grote sterren die deelnamen aan het project en gebaseerd zijn op een waargebeurd verhaal, was er gewoon niet genoeg om grote menigten naar de theaters te trekken toen het werd uitgebracht.

Mark Wahlberg heeft een opmerkelijke carrière achter de rug in Hollywood, maar Deepwater Horizon dient als bewijs dat zelfs de grootste filmsterren kunnen belanden in een film die miljoenen dollars gaat verliezen.

Aanbevolen: