Zijn 'Grey's Anatomy'-sterren Katherine Heigl en T.R. Ridder nog steeds vrienden?

Inhoudsopgave:

Zijn 'Grey's Anatomy'-sterren Katherine Heigl en T.R. Ridder nog steeds vrienden?
Zijn 'Grey's Anatomy'-sterren Katherine Heigl en T.R. Ridder nog steeds vrienden?
Anonim

Toen Grey's Anatomy in 2005 werd uitgezonden, maakten we kennis met de M. A. G. I. C-cast of de oorspronkelijke vijf stagiaires: Meredith Grey, Alex Karev, George O'Malley, Izzie Stevens en Cristina Yang. Katherine Heigl, 42, en T. R. Knight, 45, speelde beste vrienden, George en Izzie. Zij waren de eersten die het Seattle Grace Memorial verlieten, nu bekend als het Grey-Sloan Memorial. In seizoen 5 stierf het personage van Knight nadat hij voor een bus was gesprongen om het leven van een vrouw te redden. Izzie verliet het volgende seizoen zonder een goed afscheid.

Heigl's vertrek gaf fans de indruk dat ze vervreemd raakte van de Grey's Anatomy-crew. Dan was er haar "bittere" reactie op Alex' reünie met Izzie - de plotwending van seizoen 16 die het vertrek van Justin Chambers uit de serie markeerde. In 2012 zei de 27 Jurken-ster dat ze nog steeds contact had met haar voormalige castmates, waaronder Chambers. Ze onthulde ook dat Knight haar echte beste vriend was. Maar tegenwoordig volgen ze elkaar niet eens meer op Instagram…

Terug naar Heigl's controversiële exit uit 'Grey's Anatomy'

Er was veel drama rond Heigl's vertrek uit Grey's Anatomy. Haar eerste verklaring in 2008 was: "Ik had niet het gevoel dat ik dit seizoen het materiaal kreeg om een Emmy-nominatie te rechtvaardigen en in een poging om de integriteit van de academieorganisatie te behouden, heb ik mijn naam uit de strijd gehaald. Ik wil een actrice die dergelijk materiaal heeft gekregen geen kans ontnemen." Ze werd toen bestempeld als 'moeilijk' om mee te werken - een reputatie die haar de komende jaren zou blijven achtervolgen.

Later in 2010 zei de Knocked Up-actrice dat het een vakantie in het huis van haar familie in Utah was die "mijn hele perspectief veranderde." Ze zei dat het "het keerpunt" was dat eindigde met een wederzijdse overeenkomst met showrunner, Shonda Rhimes. Ze verduidelijkte dat de geruchten dat ze een diva zou zijn en weigerde te blijven niet waar waren. Ze kon gewoon "mijn relatie met mijn kind." Op dat moment had Heigl net een 9 maanden oude baby geadopteerd - haar oudste kind, Naleigh, 12.

Fans speculeerden ook dat de spanning tussen Heigl en voormalig co-ster Isaiah Washington, 58, de beslissing kan hebben aangewakkerd. Tijdens de Golden Globes van 2007 sloeg de Ugly Truth-ster publiekelijk de 100-acteur uit voor het gebruik van homoseksuele smet. Het jaar daarvoor had Washington naar verluidt ruzie met Patrick Dempsey, 55, toen hij zei: "Ik ben niet je kleine flikker zoals TR [Knight]." Hij werd kort ontslagen uit de show. Knight, die nog niet publiekelijk uit de kast was gekomen als homo, was die dag niet op de set. Voorafgaand aan de Golden Globes werd hij vanwege de geruchten gedwongen om de vragen over zijn seksualiteit te beantwoorden.

"Ik sprak onlangs met T. R. [Knight] hierover en ik zei: "Ik hoop dat ik je niet in verlegenheid heb gebracht en meer aandacht heb gevestigd op iets dat je gewoon wilde laten verdwijnen", vertelde Heigl aan EW in 2010. "[Vecht tegen tranen] En hij zei Ik had hem nooit in verlegenheid kunnen brengen en dat hij zo dankbaar was omdat nog nooit iemand op die manier voor hem was opgekomen. Dus dat is een trots moment voor mij [en] ik heb er geen spijt van. En ik ben gewoon zo dankbaar dat mijn vriend er geen spijt van heeft". Wat schattig, toch? Het is alsof Izzie George verdedigt tegen de andere stagiaires.

Heigl en Knight's Post-'Grey's Anatomy'-vriendschap

Washington heeft zijn vete met Heigl in 2020 misschien opnieuw aangewakkerd, maar de Firefly Lane-actrice houdt vol dat ze niet "denkt dat hij slecht of verschrikkelijk of een slecht persoon is". Ze denkt gewoon dat hij "een fout heeft gemaakt … een [grote] fout." Ze koestert nog steeds hun goede tijden op de set en zegt dat ze hem geen kwaad wenst. De belangrijkste reden dat ze hem uitriep was dat "Ik denk niet dat [Washington] het bedoelde zoals het kwam, maar T. R. is mijn beste vriend. Ik zal gooien voor dat kind."

Ze voegde eraan toe: "Ik zal je in elkaar slaan. Ik zal al mijn energie gebruiken om je neer te halen als je zijn gevoelens kwetst." Post-Grey's Anatomy, Heigl en Knight werden vaak samen in het openbaar gezien. Ze woonde ook zijn bruiloft bij in 2013. In 2015 vroeg een fan Heigl op Twitter of ze nog steeds bevriend was met de acteur van The Flight Attendant. Ze antwoordde: "Natuurlijk en dat zullen we altijd blijven! Hij is de beste. Een geweldige vriend en een speciaal persoon voor mij."

Snel vooruit naar 2021, Heigl en Knight volgen elkaar niet op Instagram. Fans vonden het vreemd omdat ze een wederzijdse relatie heeft met andere acteurs met wie ze heeft gewerkt, zoals Grey's Anatomy's hoofdrolspeler Ellen Pompeo en Josh Duhamel van Life as We Know It. Misschien hebben ze het gewoon druk met hun eigen leven. Denk er eens over na: tot de cameo van Dempsey in seizoen 17, dachten fans dat hij en Pompeo geen vrienden meer waren.

Aanbevolen: