Michael Gandolfini heeft een zusje, wie is Liliana Gandolfini?

Inhoudsopgave:

Michael Gandolfini heeft een zusje, wie is Liliana Gandolfini?
Michael Gandolfini heeft een zusje, wie is Liliana Gandolfini?
Anonim

Acteur Michael Gandolfini is letterlijk in de voetsporen van zijn vader getreden. De 22-jarige had onlangs zijn eerste grote acteerrol in de nieuwe film The Many Saints of Newark - een prequel op het populaire HBO-misdaaddrama The Sopranos. Michael vertolkt de kenmerkende rol van zijn overleden vader James, als de jonge Tony Soprano - een gedesillusioneerde gangster uit New Jersey met een gecompliceerd gezinsleven.

Het was een emotionele tijd voor Michael en een grote kans. Het was een enorme taak om het iconische karakter van zijn vader op zich te nemen, en de jonge acteur deed hard auditie om een kans te krijgen voor de rol, en uitte zijn dankbaarheid aan de producenten van de film omdat ze hem "hallo en tot ziens" tegen zijn vader mochten zeggen.

Maar Michael is niet het enige kind van James Gandolfini. Laten we eens kijken naar Michael's veel jongere zus Liliana.

6 Wat is het familie-achtergrondverhaal?

Michael is de zoon van James en zijn eerste vrouw, Marcy Wudarski. Het paar trouwde in 1999 en James arriveerde in hetzelfde jaar, maar het duurde niet lang voordat het paar na slechts drie jaar huwelijk in 2002 uit elkaar ging.

Enkele jaren later, in 2008, begon James te daten met Deborah Lin, een voormalig model en actrice. Op 10 oktober 2012 werd hun dochter, Liliana, geboren. James was blij dat hij weer geluk had gevonden, maar de vreugde was tragisch van korte duur voor het paar. De Sopranos-acteur overleed in juni 2013 tijdens een vakantie in Rome plotseling aan een hartaanval. Hij was pas 51 jaar oud.

5 Papa James vond het geweldig om weer vader te zijn

Zoon Michael spreekt vaak liefdevol over papa James, en over wat een geweldige vader hij was. In feite plaatst de acteur regelmatig throwback-kiekjes van hen samen op zijn Instagram en ha alt hij regelmatig herinneringen op tijdens interviews. James was dol op zijn kinderen en was dolblij dat hij twee keer vader was toen Liliana in 2012 arriveerde.

Destijds vertelde zijn manager Mark Armstrong aan USA Today: "Ik ben blij te kunnen bevestigen dat James en Deborah Gandolfini de trotse ouders zijn van een gelukkig en gezond meisje", zegt Armstrong in een verklaring. "Liliana Ruth Gandolfini werd op woensdag 10 oktober in Los Angeles geboren en woog 7 lbs., 9 oz. … James en Deborah zijn opgewonden en maken het allemaal goed."

4 Hoe is haar leven geweest sinds de dood van haar vader?

James' dood schokte de familie aanzienlijk en was een enorme klap voor vrouw Lin; hun dochter Liliana was slechts 9 maanden oud toen haar vader stierf, en het leek een wrede speling van het lot voor moeder en kind.

Sinds het vroegtijdig overlijden van haar vader heeft haar moeder Deborah zichzelf en haar dochter buiten de publieke belangstelling gehouden. Ze verschijnen zelden in het openbaar en houden zich over het algemeen onopvallend. Ze werden voor het laatst in het openbaar gezien in juni 2020. Volgens The Daily Mail is het paar verhuisd van New York City en wonen ze nu in Los Angeles. Er is weinig anders dan dit bekend.

3 Ze bleef een aanzienlijk deel van de wil van haar vader achter

Liliana werd in een comfortabele positie achtergelaten door haar vader, James, die haar een aanzienlijk deel van zijn landgoed naliet.

De kranten zeiden dat 20% van zijn fortuin zou worden nagelaten aan zijn dochter, Liliana Ruth Gandolfini. Daarnaast moest 'een testamentaire trust worden opgericht om een huis en land in Italië te bezitten', waarbij Liliana en haar broer elk een belang van 50% kregen toen ze allebei 25 werden. In het testament staat ook dat het de vader van James was "hopen en verlangen dat ze het eigendom zullen blijven bezitten en het zo lang mogelijk in onze familie zullen houden." De locatie van het huis en land is onbekend.

2 Liliana is verschenen op Sopranos-evenementen

Liliana maakt wel af en toe een publieke verschijning. Ze woont soms evenementen bij die verband houden met het werk van haar vader en krijgt veel lof voor haar aanwezigheid. In 2019 werd Liliana gefotografeerd op Sopranos Con en verrukte fans. Op de Instagram-pagina van het evenement zeiden de organisatoren: 'Woorden kunnen niet uitdrukken hoe nederig we zijn om de steun van de familie Gandolfini te hebben.'

1 Wat houdt de toekomst van Liliana in?

Er is zo weinig bekend over Liliana dat het moeilijk is om te zeggen wat er op het spel staat voor haar toekomst. Met haar moeder die haar veilig houdt en ver weg van inmenging van de pers, en een goede erfenis, lijkt het erop dat er veel is om naar uit te kijken na een moeilijke start als gevolg van de vroege dood van haar vader.

Net als haar oudere broer Michael, is het mogelijk dat de kleine Liliana in de voetsporen van haar beroemde vader treedt en op een gegeven moment de acteerwereld betreedt. Ze zal zeker veel steun krijgen en veel van haar broer en moeder kunnen leren over de harde maar opwindende wereld van optreden op het scherm. Misschien zullen we nog veel meer zien en horen van de jonge Gandolfini als ze opgroeit.

Aanbevolen: