Favoriete vriendjes uit de films van Mary Kate en Ashley: wat ze nu doen

Inhoudsopgave:

Favoriete vriendjes uit de films van Mary Kate en Ashley: wat ze nu doen
Favoriete vriendjes uit de films van Mary Kate en Ashley: wat ze nu doen
Anonim

Als je in de jaren '90 leefde, heb je waarschijnlijk op zijn minst enkele van de vele, vele hitfilms van Mary Kate en Ashley Olsen gezien. Je kon ze niet vermijden. Van paspoort tot Parijs tot When In Rome tot het winnen van Londen tot het verwisselen van doelen, het leek alsof ze elk jaar een andere uitbrachten. Deze direct-naar-VHS-schatten volgden meestal hetzelfde formaat. De voormalige Full House-acteurs schitterden in hen als personages die, duh, een tweeling waren. Sommige ongewone familieomstandigheden of debacle in verband met het leven of de school stuurden hen op een avontuur, vaak naar een prachtige internationale omgeving (Our Lips Are Sealed), maar soms gewoon een gek avontuur thuis (Billboard Dad).

En terwijl de vroege films, zoals How the West Was Fun en Double, Double, Toil and Trouble geschikt waren voor meisjes van hun jonge leeftijd, begonnen de Mary Kate- en Ashley-films meer volwassen thema's te bevatten zoals Mary Kate en Ashley zelf groeide op in hun preteen- en tienerjaren. Jongens werden onderdeel van de formule, en de tweeling zou onvermijdelijk een paar geschikte vrijgezellen van hun eigen leeftijd ontmoeten en ze zouden onmiddellijk een paar vormen, schijnbaar zonder enige kennismaking of relatieontwikkeling. Het was altijd meteen duidelijk wie met welke man zou gaan. Ah, het ongelooflijke filmmaken van de jaren '90! Terwijl Mary Kate en Ashley hun filmimperium opbouwden, begonnen ze een spoor van jongens achter zich te laten, degenen die in één film als hun vriendjes waren verschenen en daarna nooit meer werden gezien. Velen van hen zijn uit de schijnwerpers verdwenen, maar een paar hebben blijvend succes op het scherm. Hier zijn enkele van de meest opvallende vriendjes uit de films van Mary Kate en Ashley en wat ze nu doen.

6 Trevor Blumas van 'Switching Goals'

Trevor Blumas speelde Greg in de film Switching Goals met voetb althema, waarin de meisjes van plaats wisselen in hun voetb alteams. Later speelde hij mee in Ice Princess met Michelle Trachtenberg in 2005, en had verschillende andere kleine rollen voordat hij een pauze nam om muziek na te streven. Tegenwoordig woont hij in Toronto en werkt hij aan een honours degree in filmstudies en kunstgeschiedenis aan de Universiteit van Toronto.

5 Derek Lee Nixon uit 'When In Rome'

Derek Lee Nixon speelde Ryan, de tweede in het vriendjespaar uit When In Rome. Hij heeft vastgehouden aan zijn acteercarrière en verscheen in shows zoals Boston Public en The Andy Dick Show. Hij verdeelt zijn tijd tussen Los Angeles, Californië en San Antonio, Texas, waar zijn dochter en familie wonen. Hij treedt nu ook op als producer en is kamergenoot met twee van zijn vaste medewerkers.

4 Jesse Spencer Van 'Winning London'

Jesse Spencer veroverde harten als Neal in Winning London, maar die rol is nu een verre herinnering. Hij heeft een lange samenvatting van andere projecten, waaronder House M. D., Chicago Fire, Phinneas and Ferb en Chicago P. D. Nadat hij eerder getrouwd was met zijn co-ster op House M. D., Jennifer Morrison, is hij nu getrouwd met zijn tweede vrouw Kali Woodruff Carr en zet hij zijn acteercarrière voort. In 2007 werd hij uitgeroepen tot een van de '100 mooiste mensen' van People Magazine.

3 Sam Saletta Van 'Billboard Dad'

Sam Saletta speelde Ryan in Billboard Dad uit 1998 en verscheen vervolgens in E. R. en 7th Heaven. Hij deed zelfs wat stemwerk op Rugrats en Rocket Power. Je herkent hem waarschijnlijk het meest van een andere kinderfilm die hij deed: Little Rascals. Slechts vier jaar voor Billboard Dad speelde Sam Saletta Butch, de pestkop uit de buurt. Tegenwoordig houdt hij meer van muziek en woont in Los Angeles waar hij werkt als zanger en songwriter.

2 Ben Easter uit 'Holiday In The Sun'

Ben Easter speelde Ashley's liefdesbelang in Holiday in the Sun (2001), waar de tweeling op familievakantie is in de Bahama's. Megan Fox speelde een rol in de film als een ander meisje dat geïnteresseerd was in het personage van Ben Easter. Hij herinnert zich zijn kusscène met Ashley, maar wacht even met je lunch voordat je verder leest, want het leeftijdsverschil klopt niet echt. "Ik herinner me dat ik een beetje nerveus was voor onze kusscène omdat ik dacht: 'Oh mijn god, ze is van de leeftijd van mijn broer en ik kus een meisje van de leeftijd van mijn broer.' En [Ashley] was zo vrijgevig, zelfs als actrice, "herinnerde Easter zich aan Uproxx. "Ik herinner me dat ze mijn hand pakte en zei: 'Hé, wil je heel snel oefenen?' En ik dacht: 'Oh mijn god, ja alsjeblieft', want ik was ook nerveus. Ik was 22 en kuste een 15-jarige, wat vreselijk klinkt, maar het is professioneel.' Yikes, we houden er niet van!

1 Michelangelo Tommaso uit 'When In Rome'

Michelangelo Tommaso speelde de vespa-cruise Paolo in When In Rome, een van de vriendjes die ondanks de taalbarrière een band met de meisjes wist te delen. De Italiaanse acteur heeft zijn carrière voor de camera voortgezet. Hij woont in Italië met zijn vrouw Samanta Piccinetti, ook een acteur, en hun eerste kind.

Aanbevolen: