Wie is de meest gevolgde 'Shadowhunters'-ster op Instagram in 2021?

Inhoudsopgave:

Wie is de meest gevolgde 'Shadowhunters'-ster op Instagram in 2021?
Wie is de meest gevolgde 'Shadowhunters'-ster op Instagram in 2021?
Anonim

Nadat de film The Mortal Instruments uit 2013 gebaseerd op de gelijknamige boekenreeks van Cassandra Claire werd gebombardeerd, dachten fans dat dit de laatste was die we van de serie zouden zien (in ieder geval op film). Maar in 2016 werd de serie opnieuw aangepast – dit keer op het kleine scherm in plaats van op het grote scherm. Deze keer was het ook meer losjes gebaseerd op de gebeurtenissen in de boeken. Shadowhunters ging op 12 januari 2016 in première op Freeform. En ondanks gemengde recensies van boekenfans, werd deze show er een om te onthouden voor veel nieuwkomers in de serie.

Na de drie seizoenen van de show waren veel fans verdrietig om het te zien verdwijnen, ze gingen zelfs zo ver dat ze veel campagnes maakten om de show terug te brengen. Maar de show eindigde officieel in 2019, na een extra tweedelige finale om het verhaal van de show af te ronden. Maar alleen omdat de personages zijn vertrokken, betekent dit niet dat fans de acteurs snel zullen loslaten. De cast heeft miljoenen fans die toegewijd zijn aan het kijken naar de rest van hun carrière terwijl ze verder gaan dan de Shadow World.

7 Isaiah Mustafa - 837 duizend volgers

Als eerste op de lijst speelt Isaiah Mustafa vaderfiguur en politieagent Luke Garroway, een Showhunter die Downworlder werd toen hij werd gebeten door een weerwolf. Hij heeft op instagram iets meer dan 837 duizend volgers bereikt. Hij is algemeen bekend als de hoofdpersoon in talloze Old Spice-commercials, waar hij vaak wordt aangeduid als "The Man Your Man Could Smell Like". Hij verscheen ook in Madea's Big Happy Family, Horrible Bosses, Sirens en IT Chapter Two.

6 Alberto Rosende - 1,2 miljoen volgers

Onze lieve nerd Simon Lewis in deze show werd gespeeld door Alberto Rosende. Deze alledaagse man, die bekend staat als Clary's beste vriend (die misschien geheime gevoelens voor haar koestert), neemt een wending wanneer hij een nachtdier wordt. Alberto heeft ongeveer 1,2 miljoen volgers gekregen. Hij is ook verschenen als brandweerman Blake Gallo in NBC's Chicago Fire van seizoen acht tot heden. Hij is ook verschenen op cross-overs met andere shows uit hetzelfde universum, zoals Chicago P. D.

5 Dominic Sherwood - 2,5 miljoen volgers

De volgende op de lijst is Dominic Sherwood, bekend van het spelen van de flirterige rokkenjager met een onrustig verleden Jace Wayland. Jace is een van de beste vechters die ooit als Shadowhunter heeft getraind. Hij moet niet alleen leren navigeren door de duistere oorlog, maar ook zijn eigen geschiedenis en hoe deze verband houdt met de mysterieuze (en mooie) nieuwkomer. Sherwood is erin geslaagd om ongeveer 2,5 miljoen volgers te krijgen. Hij verscheen ook in films als Vampire Academy, Billionaire Ransom en Don't Sleep. Ook portretteerde hij Kurt in de serie Penny Dreadful: City of Angels.

4 Harry Shum Jr. - 2,5 miljoen volgers

Harry Shum Jr., vooral bekend vanwege zijn eerdere rol als Mike Chang in het muzikale televisiefenomeen Glee, speelde de heksenmeester Magnus Bane die merkt dat hij in onuitgesproken ontmoedigde liefde v alt met een Shadowhunter. Met deze twee succesvolle shows op zijn naam heeft Harry ongeveer 2,5 miljoen volgers verzameld op Instagram (waardoor hij verbonden is met Dominic Sherwood). Hij verscheen ook in films als Step Up 3D, Crazy Rich Asians, All My Life, Broadcast Signal Intrusion en Love Hard.

3 Matthew Daddario - 2,7 miljoen volgers

Matthew Daddario komt vaak stoïcijns en serieus over en portretteert boogschutter Alec Lightwood, de oudste van het gezin en degene die altijd de regels lijkt te volgen, totdat hij verliefd wordt op een mannelijke downworlder. Een favoriet bij fans, het is geen verrassing dat Daddario erin is geslaagd om derde te worden op de lijst met 2,7 miljoen trouwe volgers op Instagram. Daddario is altijd verschenen in projecten als Naomi en Ely's No Kiss List, Cabin Fever, Trust, Wild Game en de serie Why Women Kill.

2 Emeraude Toubia - 2,9 miljoen volgers

Emeraude Toubia speelde Isabelle "Izzy" Lightwood, een mooie, zweepslagende schaduwjager die door haar broer vaak wordt gezien als een loyale vechter. Op de beroemde app voor het delen van foto's heeft de actrice maar liefst 2,9 miljoen volgers gekregen. Ze verscheen ook in een paar Spaanse telenovela's en zal in december 2021 de hoofdrol spelen in Amazon's With Love-première.

1 Katherine McNamara - 3,9 miljoen volgers

Last but zeker not least is Katherine McNamara die onze hoofdpersoon Clary Fray speelde, een jonge Shadowhunter die net van de Shadow World heeft gehoord en nu haar plaats moet vinden te midden van een duister nieuw gevaar dat om de hoek loert. Deze actrice heeft op instagram zo'n 3,9 miljoen volgers weten te bemachtigen. Naast deze Freeform-serie verscheen McNamara ook in The Maze Runner-serie, Trust, The Stand en tal van Disney Channel-projecten. Ze portretteerde ook Mia Smoak in een handvol verschillende Arrowverse tv-shows.

Aanbevolen: