De cast van 'Tick, TickBoom!' Gerangschikt op nettowaarde

Inhoudsopgave:

De cast van 'Tick, TickBoom!' Gerangschikt op nettowaarde
De cast van 'Tick, TickBoom!' Gerangschikt op nettowaarde
Anonim

De cast van Tick, Tick… Boom! variëren van ervaren theaterartiesten tot Disney Channel-sterren, tot, nou ja, een voormalige Spider-Man. Fans van de geliefde film vragen zich misschien af wat het vermogen van elk van de sterren is en hoe de cast naast elkaar staat.

Tik, Tik… Boem! vertelt het verhaal van Jonathan Larson, de maker van de hitmusical Rent. Larson stierf tragisch aan de vooravond van de eerste preview van Rent off-broadway, in zijn appartement, dat perfect was nagemaakt voor de film, tot in vrijwel elk detail. Larson werkte jarenlang bij de Moondance Diner en bracht zijn leven door met rondscharrelen op een loft zonder verwarming. Andrew Garfield, die Larson in de film speelt, heeft duidelijk veel meer geld op zijn naam staan. Laten we eens kijken waar hij behoort tot de cast voor zover zijn vermogen reikt.

9 Michaela Jae Rodriguez heeft een nettowaarde van $800.000

Michaela Jae Rodriguez heeft haar nettowaarde van $ 800.000 vergaard uit de serie Pose, waar ze regelmatig op speelde, evenals verschillende korte films waarin ze in de loop der jaren is verschenen. Ze scoorde zelfs een Emmy-knik voor de rol in Pose. Ze nam ook deel aan een podcastserie genaamd Hot White Heist in 2021. Ze begon haar carrière met rollen in één aflevering in The Carrie Diaries en Nurse Jackie.

8 Robin De Jesus heeft een nettowaarde van $1 tot 3 miljoen

Robin de Jesus staat bekend om zijn werk in het theater en verscheen in producties van Rent evenals Wicked en In the Heights. Hij speelde de rol van Emory in de film The Boys in the Band en in de toneelrevival. Hij heeft ook een aantal kleine filmrollen gespeeld, waaronder rollen in Gun Hill Road, Hair Brained, Fat Girls en 11:55.

7 Joshua Henry heeft een nettowaarde van $1 tot 5 miljoen

Joshua Henry heeft zijn vermogen vergaard door in het theater te werken. Meest recent speelde hij de rol van Dr. Pomatter in de Broadway-productie van Waitress. Hij heeft ook rollen gehad in In the Heights, American Idiot, The Scottsboro Boys en in Bring It On The Musical. Zijn werk op het scherm omvat een verschijning in de 2008 Sex and the City-film, evenals optredens in één aflevering in shows zoals Nip/Tuck en Kings. Hij is ook verschenen in een paar afleveringen van Army Wives en in vier afleveringen van de serie See.

6 Ben Levi Ross heeft een nettowaarde van $1,5 miljoen

Ben Levi Ross heeft zijn vermogen vergaard door in het theater te werken. Hij was de understudy voor de rol van Evan Hansen in Dear Evan Hansen op Broadway en speelde ook de rollen van Connor en Jared. Zijn eerste grote rol op het scherm was in Tick, Tick … Boom! Hij is absoluut nieuw in de acteerwereld, maar hij heeft duidelijk een mooie toekomst voor zich!

5 Alexandra Shipp heeft een nettowaarde van $4 miljoen

Alexandra Shipp heeft haar vermogen vergaard door in de loop van haar carrière in veel films te spelen; met name voor het uitbeelden van de rol van Storm in de X-Men-franchise. Ze is ook bekend voor het uitbeelden van de rol van Abby in de film Love, Simon. Ze heeft ook als producer meegewerkt aan de film Endless en aan de korte film Diving. Ze staat ook bekend om haar rol als Kim in de film Straight Outta Compton.

4 Bradley Whitford heeft een nettowaarde van $10 miljoen

Bradley Whitford acteert al heel lang. Hij heeft zijn vermogen vergaard door zowel in film als op televisie te werken, met in de hoofdrol in shows als The West Wing en The Handmaid's Tale. Hij is ook te zien in films zoals The Call of the Wild uit 2020 en Disney's Saving Mr. Banks.

3 Andrew Garfield heeft een nettowaarde van $13 miljoen

Andrew Garfield, de ster van Tick, Tick…Boom! heeft zijn $ 13 miljoen vergaard door te spelen in blockbuster-films zoals de Amazing Spider-Man-franchise. Hij had ook een behoorlijke rol in de film The Social Network. Hij heeft ook rollen gehad in films als Never Let Me Go, 99 Homes en The Eyes of Tammy Faye.

2 Judith Light heeft een nettowaarde van $16 miljoen

Judith Light is beroemd om haar rol van Angela Bower in de televisieserie Who's the Boss? Ze staat ook bekend om haar vertolking van Claire Meade in de ABC-serie, Ugly Betty. Ze had ook een rol in het derde seizoen van American Crime Story op FX en was een vaste klant in de Amazon Prime-serie, Transparent. Het is duidelijk waar Light haar vermogen van 16 miljoen dollar in de loop der jaren heeft verdiend.

1 Vanessa Hudgens heeft een nettowaarde van $16 miljoen

Vanessa Hudgens heeft ongetwijfeld een groot deel van haar vermogen vergaard uit de High School Musical-filmfranchise op Disney Channel. Ze speelde ook in de Netflix-filmfranchise, The Princess Switch. Ze groeide op als theaterkind en speelde in twee producties van Rent. Ze speelde de rol van Mimi bij de Hollywood Bowl en ze speelde de rol van Maureen in Rent: Live on FOX. Ze speelde ook Rizzo in FOX's Grease Live!

Aanbevolen: