Dit is hoeveel herhalingen van 'Seinfeld' nog steeds verdienen

Inhoudsopgave:

Dit is hoeveel herhalingen van 'Seinfeld' nog steeds verdienen
Dit is hoeveel herhalingen van 'Seinfeld' nog steeds verdienen
Anonim

Sommige klassieke shows blijven voortleven in schande op tv, ondanks dat ze eeuwen geleden uit de lucht zijn gegaan. Maar niet elke show verdient met zijn herhalingen zoveel geld als 'Seinfeld'. Terwijl castleden van shows als 'The Brady Bunch' en 'Gilligan's Island' beweren geen cent aan restanten te hebben verdiend, hadden de acteurs in andere sitcoms veel meer geluk.

Of misschien tekenden ze gewoon het juiste aanbod toen het over de tafel gleed voordat het filmen begon.

Hoeveel verdienen herhalingen van 'Seinfeld'?

Veel shows blijven cashflow verdienen nadat ze uit de lucht zijn gegaan. 'Friends' is een voorbeeld -- en uit hetzelfde tijdperk als 'Seinfeld' -- van een show die door de rewatch-populariteit bleef winnen.

Hoe succesvol was 'Seinfeld' in diezelfde progressie?

In 2010 suggereerden bronnen dat 'Seinfeld', dat al 12 jaar uit de lucht was, miljarden dollars had verdiend sinds de laatste aflevering. Maar hoe? Vanwege een syndicatieovereenkomst die herhalingen van de show in de lucht hield.

Destijds had de show ongeveer $ 2,7 miljard verdiend, hoewel er sinds 1998 geen nieuwe aflevering was uitgezonden. Dat is een indrukwekkend bedrag, zelfs als het wordt verdeeld over de verschillende leden van de cast en crew.

Hoeveel heeft elke aflevering verdiend?

De inkomsten van een miljard dollar zijn zo hoog dat bronnen zeggen dat de afleveringen van 'Seinfeld' de meest winstgevende 30 minuten tv ooit waren. Vanaf 2010 had elke aflevering meer dan $ 14 miljoen verdiend.

De unieke vangst in termen van de herhalingsinkomsten? Niet iedereen verdient hetzelfde bedrag. Larry David sloot zo'n lucratieve deal, zelfs nadat hij 'Seinfeld' had verlaten, dat fans zich begonnen af te vragen of hij meer geld had verdiend aan de show dan zijn naamgenoot.

Het bleek dat de deal van Larry David behoorlijk waardevol was, maar Jerry, als het belangrijkste talent van de show, had talloze andere inkomstenstromen sinds hij in elke aflevering verscheen.

Toch zijn beide cabaretiers aan het rollen in het deeg, ook al eindigde de show in 1998. Yahoo! bevestigt dat zowel Jerry Seinfeld als Larry David, omdat ze een eigendomsbelang in de show hebben, "elk $ 400 miljoen per syndicatiecyclus kunnen verdienen."

Dankzij de herhalingen zal 'Seinfeld' waarschijnlijk nooit uit het bewustzijn van het publiek verdwijnen, en zijn talent zal ook nooit stoppen met het verdienen van roy alty's. Hoewel de cast niet altijd genoot van de gaststerren waarmee ze moesten werken, was de beloning duidelijk de moeite waard. Eigenlijk was de uitbetaling de moeite waard, zelfs voordat 'Seinfeld' naar de line-ups van streamingdiensten gleed.

Aanbevolen: