Hebben 'Seinfeld'-fans echt een hekel aan het karakter van Susan?

Inhoudsopgave:

Hebben 'Seinfeld'-fans echt een hekel aan het karakter van Susan?
Hebben 'Seinfeld'-fans echt een hekel aan het karakter van Susan?
Anonim

Hoewel Jerry Seinfeld een privé-gezinsleven heeft en fans nieuwsgierig zijn naar meer over zijn dochter Sascha, zijn fans super vertrouwd met Seinfeld. De show is onderdeel van de samenleving geworden op een manier die Jerry en zijn mede-maker Larry David zich nooit hadden kunnen voorstellen. Tientallen jaren later citeren fans het nog steeds dagelijks en consumeren het dankzij herhalingen, YouTube en Netflix.

Seinfeld wordt algemeen beschouwd als een van de meest hilarische sitcoms. Maar er is een deel van de show dat de meeste mensen niet leuk lijken te vinden, en dat is de verloofde van George Constaza, Susan Ross. De personages hebben verschillende romances over de show en sommigen zullen misschien zeggen dat Susan en George niet veel chemie delen, maar toch blijven ze een tijdje bij elkaar en raken zelfs verloofd. Dit is iets dat de cast zich realiseerde en zelfs probeerde op te lossen door acteur Heidi Swedberg te laten ontslaan uit de show. Maar haten Seinfeld-fans echt Susan? Laten we eens kijken.

Fan reactie op Susan

Fans hielden niet van sommige Seinfeld-afleveringen, en mensen horen vaak dat als het gaat om het meest gehate personage in de sitcom, het Susan Ross moet zijn. Ze wordt geïntroduceerd in de aflevering "The Pitch" van seizoen 4, wanneer George en Jerry hun pitchbijeenkomst houden voor hun eigen show. De relatie tussen George en Susan is zeker niet zo interessant als die van anderen in de show en het is eerlijk om te zeggen dat ze een gehate personage is.

Een Reddit-gebruiker deelde dat ze dachten dat "Susan en George=lui schrijven" en ze legden uit dat ze niet dachten dat haar dood logisch was: "Voor hun huwelijksuitnodigingen likt ze tientallen enveloppen. Geen natte Niet iemand die je rijke vader inhuurt om uitnodigingen te versturen. Enveloppen likken. Zijn er nog andere voorbeelden van lui schrijven op de afdeling George en Susan?"

Jason Alexander legde uit dat de dood van Susan Seinfeld te wijten was aan hoe moeilijk het was om met Heidi Swedberg samen te werken. Volgens The Hollywood Reporter zei de acteur in The Howard Stern Show: Ze zeggen: 'Weet je wat? Het is onmogelijk. Het is onmogelijk.' En Julia zei eigenlijk: 'Wil je haar niet gewoon vermoorden?' En Larry zei: 'Ka-bang!'”

Jason zei ook: "Ik kon er niet achter komen hoe ik van haar af moest spelen. Haar instinct om een scène te doen, waar de komedie was, en de mijne waren altijd mislukt."

Een fan postte op Reddit dat het logisch leek voor Susan om te sterven, omdat "die onhandigheid, dat gevoel dat ze niet geleren, perfect was."

De meeste Seinfeld-fans die op Reddit hebben gedeeld hoe ze over Susan denken, lijken het erover eens te zijn dat er gewoon iets onaangenaams aan haar is. Een Reddit-gebruiker schreef: "Ik heb het personage altijd gehaat. Waarom? Ik kan er mijn vinger niet opleggen. Ze is geen slecht persoon, ze is duidelijk meer dan George ooit verdiende. Maar iets aan haar is gewoon zo vervelend, of… zoiets."

Een paar fans bespraken dat Susan zich een snob voelde en alsof ze dacht dat ze boven iedereen om haar heen stond. Dat was absoluut haar persoonlijkheid en het was niet erg leuk om naar te kijken. Een andere fan noemde haar "flauw" en dat is een ander goed punt, in vergelijking met een personage als Elaine Benes, die zo grappig en uniek is, er was gewoon niet veel over Susan om van te houden. Het is ook eerlijk om te zeggen dat George en Susan geen erg liefdevolle relatie leken te hebben en het was echt moeilijk om ze te kopen als een stel dat kon trouwen en nog lang en gelukkig kon leven.

Susan's dood

Susan stierf in de aflevering "The Invitations" van seizoen 7 door, natuurlijk, haar huwelijksuitnodigingen te likken.

George en Jerry deden allebei een beetje nonchalant over het overlijden van Susan. De dokter vertelde George dat Susan gestorven moet zijn door enveloppen te likken die niet veel kosten en giftige lijm bevatten. Hoewel George begrijpelijkerwijs verrast leek om dit te horen, leek hij geen erg grote reactie te hebben die zou suggereren dat hij volledig diepbedroefd was. Hij was er nogal huiverig voor. Toen hij Jerry dit droevige nieuws vertelde, zei Jerry tegen hem: "Dus ik denk… je gaat niet trouwen."

Jason Alexander ging naar Twitter omdat het leek alsof hij zich slecht voelde over wat hij zei in The Howard Stern Show over Susan en Heidi Swedberg. In een bericht genaamd "Oh lieve God, laat Heidi met rust", tweette Jason een heel lief en stijlvol bericht naar zijn voormalige co-ster. Jason twitterde: “[Swedberg] was genereus en hoffelijk, en ik ben zo boos op mezelf dat ik dit verhaal heb verteld op een manier die haar zou verminderen. Als ik meer maturiteit of meer zekerheid in mijn eigen werk had gehad, zou ik zeker haar vraag hebben beantwoord en mogelijk geprobeerd hebben om de scènes met haar aan te passen. Ze heeft zeker aangeboden. Maar ik had die volwassenheid of zekerheid niet."

Jason noemde Heidi "een aardig en lief persoon" en zei dat de cast haar leuk vond, in tegenstelling tot wat mensen zeiden, en hij vertelde Heidi dat het hem speet omdat ze een "liefje" is. Hij zei ook dat hij nu kan zien dat George en Susan een 'leuke relatie' hadden.

Aanbevolen: