Ben Stiller had geen idee wat hij deed in deze film

Inhoudsopgave:

Ben Stiller had geen idee wat hij deed in deze film
Ben Stiller had geen idee wat hij deed in deze film
Anonim

Ben Stiller heeft veel… interessante… projecten op zijn naam staan. Hij staat bekend om het doen van een aantal echt eigenzinnige projecten, maar ook een aantal klassieke cultfilms waarvan mensen moeite hebben om over de perfectie heen te komen.

Het was dus interessant voor fans om erachter te komen dat er één film in het bijzonder was waarin Stiller letterlijk geen idee had wat hij aan het doen was, hoewel het uiteindelijk geweldig bleek te zijn.

Fans hebben de favoriete film van Ben Stiller correct…

In een Reddit AMA stelde een fan Ben de retorische vraag wat zijn favoriete film was en waarom het 'Heavyweights' was. De met goud bekroonde Redditor leek een punt te hebben; Ben Stiller had een geweldig verhaal over het maken van de film, hoewel het niet was wat fans verwachtten.

Ben antwoordde ronduit dat de film een goed voorbeeld was van "waar de studio geen idee had wat we aan het doen waren." Hij legde uit dat niemand op de set echt wist waar ze aan begonnen.

Dus in tegenstelling tot films waarin Stiller het hele ding maakte (inclusief de scène waarin hij zijn vrouw in het gezicht slaat met een trefbal), werd deze een soort van op zijn schoot gedumpt om te vormen en te vormen, zelfs als hij het nam in de verkeerde richting.

Ben Stiller en Crew dachten dat 'zwaargewichten' voor volwassenen waren

Toen Ben Stiller en zijn crew voor het eerst het script voor 'Heavyweights' ontvingen, dachten ze dat het een gewone, oude volwassen film was, net als de meeste andere dingen die ze deden. Het feit dat het van Judd Apatow kwam, deed hen denken dat ze de film op dezelfde manier konden benaderen als hun andere projecten uit die tijd.

Wat betekende dat het "zo donker en raar" bleek te zijn, dat de Disney-execs die het daadwerkelijk hadden besteld, volledig in paniek raakten. Ben merkte op dat "we ons allemaal niet realiseerden dat het een Disney-film was", wat de boel in de war bracht.

In die tijd, zo verklaarde Stiller, had geen van hen een 'kinderfilm' gemaakt, dus het was iets nieuws voor een studio om te verwachten dat ze een kindvriendelijke film zouden maken met de cast die ze hadden. En, bevestigde Ben, hij "had een geweldige tijd."

Hij grapte ook dat Judd Apatow na 'Zwaargewichten' afstand nam van 'familiefilms', en met een goede reden. Toch lijkt Ben's stijl "geen spijt" te zijn, en hij heeft tal van andere films gemaakt die beslist on-gezinsvriendelijk zijn -- en fans zijn er dol op.

Aanbevolen: