The Rock weigerde zijn handtekening 'People's Eyebrow' te doen in deze film

Inhoudsopgave:

The Rock weigerde zijn handtekening 'People's Eyebrow' te doen in deze film
The Rock weigerde zijn handtekening 'People's Eyebrow' te doen in deze film
Anonim

Dwayne Johnson kan niets nemen en er iets van maken. Dat was het geval toen hij de CFL verliet met slechts $7 op zak. Niet alleen zou hij herstellen van de ervaring, maar hij werd uiteindelijk het gezicht van het professionele worstelen tijdens de heetste tijd in de late jaren '90.

Zoals we in het verleden hebben gezien, is het niet eenvoudig om dat succes naar het grote scherm te vertalen. We hebben vaker wel dan niet gezien dat sportartiesten het niet redden in Hollywood. Dwayne Johnson zelf werd eigenlijk uitgelachen toen hij in het bedrijf begon en zijn agenten vertelde dat hij Will Smith wilde zijn, maar groter.

Niet alleen dat, hij werd ook in de verkeerde richting geleid, omdat hem werd verteld zijn verleden niet te noemen. Dat omvatte het niet gaan onder de naam 'The Rock', samen met het laten vallen van de 'mensenwenkbrauw'.

We kijken terug naar hoe het allemaal ging en waardoor DJ dingen veranderde en niet conformeerde met Hollywood.

Het is duidelijk dat, toen hij er alleen vandoor ging, een groot succes volgde.

Dwayne Johnson stopte even met het bezoeken van 'The Rock'

Voor zijn start in Hollywood was Dwayne Johnson al gewend om wekelijks miljoenen fans te entertainen.

De wereld van pro-worstelen is echter geen garantie voor succes in het Hollywood-rijk. Vraag het maar aan Hulk Hogan, die een enorme sportentertainer was, maar een mislukking aan de kassa in de jaren '90, het hoogtepunt van zijn roem.

Dwayne Johnson had doelen om te gedijen in de industrie en met dat in gedachten wilde hij zich volledig losmaken van het verleden. Dat zou ook betekenen dat hij zijn worstelnaam The Rock opgeeft. Terugkijkend gaf Johnson, samen met Jamie Foxx, toe dat dit niet de beste beslissing was.

“Ik was het zat om te proberen iets te zijn wat ik niet was, ik kreeg toen te horen: ‘Luister, je kunt niet praten over worstelen. Je kunt niet langs 'The Rock' gaan. Je kunt niet zo groot zijn (fysiek).'”

Gelukkig bleef dit niet hangen en veranderde DJ uiteindelijk zijn manier van denken. Er was echter een punt in de vroege jaren 2000 waarop hij niets met worstelen te maken wilde hebben, inclusief zijn klassieke 'volkswenkbrauw'.

Dwayne Johnson weigerde de 'People's Eyebrow' te doen in 'The Mummy Returns'

Er was veel druk op Dwayne Johnson voor 'The Mummy Returns'. Het was niet alleen zijn eerste hoofdrol, maar hij ging ook naar 'The Guinness Book Of World Records' en werd de best betaalde onbewezen acteur in Hollywood, die $ 5,5 miljoen verdiende voor de film.

DJ had een paar regels voor de film, en een daarvan was om alles wat met worstelen te maken had achter te laten. Dat omvatte kreten als 'ruik je wat The Rock aan het koken is?' Bovendien onthulde hij samen met EW dat het optrekken van zijn wenkbrauw niet gepast was voor de film.

''Ik was onvermurwbaar, ik wilde dat wenkbrauwding niet doen. Ik vond het niet passen. Niet voor deze film."

Na de film had Johnson een druk schema, maar de films waren niet van de grootste variëteit. Niet alleen dat, maar DJ voelde zich niet op zijn best achter de schermen, gezien alle veranderingen die hij vroeg in zijn Hollywood-carrière moest doorvoeren.

Uiteindelijk had Johnson er genoeg van en toen hij de zaken eenmaal had veranderd, volgde een enorm succes.

The Rock's carrière veranderde toen hij zijn eigen weg ging in Hollywood

Met zoveel regels had DJ er eindelijk genoeg van. Het was begrijpelijk dat hij zijn verleden wilde eren, terwijl hij zich als zichzelf mocht gedragen. Dat omvatte de naam The Rock.

"Ik heb eindelijk een punt bereikt waarop ik zei: 'Oké, er moeten twee dingen gebeuren: ik ga mezelf omringen met een andere groep mensen - ander management - en dan ga ik ervoor zorgen dat Ik moet gewoon mezelf zijn, "vervolgde hij. "Als je me 'Rock' wilt noemen, noem je me 'Rock'."

De volgende stap voor Dwayne was het ontslaan van zijn hele team en het aannemen van mensen met een visie die vergelijkbaar was met die van hem. Hij onthulde op Instagram dat dit zijn carrière veranderde.

“Ik ga mensen om me heen plaatsen die niet alleen hongerig zijn om te winnen en te slagen, maar die ook in mijn visie geloven. Maar ook, belangrijker dan dat, heb het vertrouwen en begrijp de waarde van mogelijkheden.”

Echt succes volgde toen The Rock zijn meer dan levensgrote look nastreefde, samen met zijn cast in grote kassatrekkingen zoals 'The Fast And Furious'-franchise.

Claire, zijn eigen weg gaan was de juiste beslissing.

Aanbevolen: