Sarah Jessica Parker's meest winstgevende films

Inhoudsopgave:

Sarah Jessica Parker's meest winstgevende films
Sarah Jessica Parker's meest winstgevende films
Anonim

Hollywood-ster Sarah Jessica Parker werd op zeer jonge leeftijd beroemd op Broadway en sindsdien is ze vast blijven houden aan theater en acteren. Tegenwoordig is ze vooral bekend door het spelen van Carrie Bradshaw in de HBO-televisieshow Sex and the City, maar in de loop van haar carrière is ze ook in tal van films verschenen.

Vandaag bekijken we welke een van de films van Sarah Jessica Parker het meeste aan de kassa heeft gehaald. Van Hocus Pocus tot The First Wives Club - blijf scrollen om te zien welk project het grote geld heeft verdiend!

10 'Hocus Pocus' - Box Office: $ 45,4 miljoen

De aftrap is de fantasy-komediefilm Hocus Pocus uit 1993, waarin Sarah Jessica Parker Sarah Sanderson speelt. Naast de actrice zijn er in de film ook Bette Midler, Kathy Najimy, Omri Katz, Thora Birch en Vinessa Shaw te zien. De film volgt drie heksen die worden opgewekt door een tienerjongen - en het heeft momenteel een 6,9 rating op IMDb. Hocus Pocus verdiende uiteindelijk $ 45,4 miljoen aan de kassa.

9 'Footloose' - Box Office: $80 miljoen

De volgende op de lijst is de muziekdramafilm Footloose uit 1984, waarin Sarah Jessica Parker de rol van Rusty in eerste instantie afwees. Naast de actrice zijn er in de film ook Kevin Bacon, Lori Singer, Dianne Wiest en John Lithgow te zien. Footloose volgt een tiener die naar een klein stadje verhuist waar hij probeert het verbod op dansen ongedaan te maken, en het heeft momenteel een 6,6 rating op IMDb. De film verdiende uiteindelijk $ 80 miljoen aan de kassa.

8 'Heb je gehoord over de Morgans?' - Box Office: $ 85,3 miljoen

Laten we verder gaan met de romantische komedie uit 2009 Did You Hear About the Morgans? Daarin portretteert Sarah Jessica Parker Meryl Morgan, en ze schittert naast Hugh Grant, Sam Elliott, Mary Steenburgen, Elisabeth Moss en Michael Kelly.

De film volgt een van elkaar vervreemd stel dat als onderdeel van het getuigenbeschermingsprogramma naar een klein stadje moet verhuizen nadat ze getuige zijn geweest van een moord. Heb je op dit moment gehoord over de Morgans? heeft een beoordeling van 4,9 op IMDb en verdiende uiteindelijk $ 85,3 miljoen aan de kassa.

7 'The Family Stone' - Box Office: $ 92,9 miljoen

The Family Stone uit 2005, waarvan Sarah Jessica Parker toegaf dat het niet gemakkelijk te filmen was, is de volgende. Daarin portretteert de actrice Meredith Morton, en ze schittert naast Claire Danes, Diane Keaton, Rachel McAdams, Dermot Mulroney en Craig T. Nelson. De film volgt de familie Stone tijdens de kerstvakantie en heeft momenteel een beoordeling van 6,3 op IMDb. The Family Stone verdiende uiteindelijk $ 92,9 miljoen aan de kassa.

6 'Mars-aanvallen!' - Box Office: $ 101,4 miljoen

Volgende op de lijst is de komische sci-fi-film uit 1996 Mars Attacks! Daarin speelt Sarah Jessica Parker Nathalie Lake en schittert ze naast Jack Nicholson, Glenn Close, Pam Grier, Annette Bening en Pierce Brosnan. De film is gebaseerd op de gelijknamige Topps-handelskaartserie en heeft momenteel een 6,4 rating op IMDb. Mars-aanvallen! verdiende uiteindelijk $ 101,4 miljoen aan de kassa.

5 'Failure To Launch' - Box Office: $ 130,2 miljoen

De top vijf op de lijst van vandaag is de rom-com uit 2006, mislukt om te lanceren. Daarin portretteert Sarah Jessica Parker Paula, en ze schittert naast Matthew McConaughey, Zooey Deschanel, Justin Bartha, Bradley Cooper en Terry Bradshaw. De film vertelt het verhaal van een 35-jarige man die nog steeds bij zijn ouders woont - en heeft momenteel een beoordeling van 5,6 op IMDb. Failure to Launch leverde uiteindelijk $ 130,2 miljoen op aan de kassa.

4 'Oudejaarsavond' - Box Office: $142 miljoen

Laten we verder gaan met het romantische comedy-drama New Year's Eve 2011 waarin Sarah Jessica Parker Kim Doyle speelt. Naast de actrice heeft de film ook hoofdrollen voor Halle Berry, Jessica Biel, Robert De Niro, Zac Efron en Ashton Kutcher.

De film volgt meerdere mensen wiens levens met elkaar verweven zijn in New York City tijdens oudejaarsavond - en heeft momenteel een beoordeling van 5,7 op IMDb. De film verdiende uiteindelijk $ 142 miljoen aan de kassa.

3 'The First Wives Club' - Box Office $ 181 miljoen

De top drie op de lijst van vandaag opent met de komedie The First Wives Club uit 1996. Daarin speelt Sarah Jessica Parker Shelly Stewart en schittert ze naast Diane Keaton, Bette Midler, Goldie Hawn, Maggie Smith en Dan Hedaya. The First Wives Club is gebaseerd op de gelijknamige roman van Olivia Goldsmith uit 1992 en heeft momenteel een 6,4 rating op IMDb. De film verdiende uiteindelijk $ 181 miljoen aan de kassa.

2 'Sex And The City 2' - Box Office: $ 294,6 miljoen

De nummer twee op de lijst van vandaag is de rom-com Sex and the City 2 uit 2010, die is gebaseerd op de gelijknamige televisieshow uit 1998-2004. Daarin speelt Sarah Jessica Parker Carrie Bradshaw, en ze schittert naast Kim Cattrall, Kristin Davis, Cynthia Nixon, John Corbett en Chris Noth. Momenteel heeft de film een beoordeling van 4,5 op IMDb en verdiende hij uiteindelijk $ 294,6 miljoen aan de kassa.

1 'Sex And The City' - Box Office: $ 418,8 miljoen

En tot slot, het einde van de lijst is de rom-com Sex and the City uit 2008 die vier jaar na het einde van de show in première ging. De film die Carrie Bradshaw en co volgt. uiteindelijk verdiende $ 418,8 miljoen aan de kassa - wat het Sarah Jessica Parker's meest winstgevende project op groot scherm maakt.

Aanbevolen: