Howard Stern trollde Dwayne Johnson over het verpletteren van zijn 'Scorpion King' co-ster

Inhoudsopgave:

Howard Stern trollde Dwayne Johnson over het verpletteren van zijn 'Scorpion King' co-ster
Howard Stern trollde Dwayne Johnson over het verpletteren van zijn 'Scorpion King' co-ster
Anonim

Ja, zelfs mensen als Dwayne Johnson kunnen tijdens live-interviews in de maling worden genomen. Dat was vooral het geval tijdens zijn tijd naast Howard Stern De gastheer schrok er nooit voor terug om ongemakkelijke vragen aan The Rock te stellen. Heck, Stern zou ook stellen dat de acteur nooit een enorme start zou worden onder de naam Dwayne Johnson … jongen had hij ooit ongelijk.

Tijdens een interview in de vroege jaren 2000 bespraken de twee de enorme doorbraak van DJ destijds, een hoofdrol in 'The Scorpion King'. Een van DJ's co-sterren werd opgevoed tijdens het interview en laten we zeggen dat de dingen een ongemakkelijke wending namen, omdat de gastheer een beetje plezier had met de actiester.

Kelly Hu speelde de rol van 'The Sorceress' in 'The Scorpion King'

Op 53-jarige leeftijd blijft Kelly Hu ouder worden als een goede wijn, actief in de wereld van entertainment en nog steeds bezig met verschillende projecten.

Terugkijkend op haar cv, was 'The Scorpion King' een van haar eerste doorbraakrollen, naast Dwayne Johnson.

Jaren later, samen met Resonate, zou Hu onthullen dat het niet gemakkelijk was om de rol te krijgen, omdat er een verscheidenheid aan concurrentie was voor haar rol.

“[De regisseur en producenten] waren niet op zoek naar Aziaten”, onthult Hu. "Elk meisje ter wereld leek op te komen voor deze rol. Er waren meisjes die nog nooit geacteerd hadden, Sports Illustrated-badpakmodellen en Victoria Secret-modellen. De casting was enorm!”

Hu zou verder onthullen dat de rol veel specialer was, aangezien het de eerste keer was dat ze in een hoofdrol verscheen.

“Het was al met al een geweldige ervaring. Het was de eerste keer dat ik de hoofdrol in een film had. Alleen al om die ervaring te hebben en als een koningin te worden behandeld, was geweldig.”

“Er waren mensen wiens taak het was om een paraplu over me heen te houden, zodat ik niet te veel zon kreeg tussen de opnamen door. Het was een beetje belachelijk. Het geeft je een gevoel van grootsheid als je nummer één of nummer twee bent op de oproeplijst.”

Ze had niet alleen veel plezier in de rol, maar ze kon het ook goed vinden met Dwayne Johnson.

Kelly Hu had een knaller naast Dwayne Johnson in de film

Zelfs toen zag Kelly Hu serieuze potentie in Dwayne Johnson. Ze had het gevoel dat hij de volgende grote actiester zou kunnen zijn.

Bovendien konden de twee het buitengewoon goed met elkaar vinden, volgens haar woorden naast Movie Web.

"Dwayne was zo leuk om mee te werken! Over een evolutie gesproken! The Scorpion King was zijn eerste film, hij deed een klein beetje in The Mummy [Returns] om de Scorpion King te introduceren, maar The Scorpion King was echt zijn eerste film.

"En ik herinner me dat ik hem vertelde dat hij de volgende grote actiester zou worden omdat er echt een leegte was: Arnold Schwarzenegger werkte niet echt meer, Sylvester Stallone deed niet echt meer films."

Hu had geen ongelijk, want DJ bereikte de top van de Hollywood-berg, hoewel hij onderweg zou moeten draaien.

Tijdens het promoten van de film verscheen Johnson naast Howard Stern en tijdens het throwback-interview had de Shock Jock wat plezier bij het bespreken van de co-ster van DJ.

Howard Stern plaagde Dwayne Johnson over zijn relatie met Kelly Hu

Dwayne Johnson verscheen op 'The Howard Stern Show' en promootte zijn grootste project destijds, 'The Scorpion King'. Het interview bevatte veel opgravingen in The Rock, waaronder Stern die DJ plaagde over Vince McMahon die destijds de rechten op zijn naam bezat.

Tegen het einde van het interview bespraken de twee de film, en toen kwam het onderwerp Hu ter sprake.

"Zijn daar hete meiden?" vroeg Stern. Johnson antwoordt: "Kelly Hu, ze staat op de cover van Maxim. Ze is half Chinees, half Hawaïaans."

Howard Stern zou dan besluiten om The Rock te plagen door te zeggen: "je hebt haar waarschijnlijk geneukt, jij sluwe hond", alleen voor DJ om ongemakkelijk te glimlachen. Om de zaken nog veel ongemakkelijker te maken, was Johnson destijds nog steeds getrouwd met Dany Garcia.

Robin Quivers was de volgende in lijn met de vraag of DJ liefdesscènes in de film had, wat hij opnieuw zou zeggen dat ze dat deden.

Het waren allemaal luchtige dingen om het interview af te sluiten. Gezien zijn vele optredens in de show, zal het interessant zijn om te zien of The Rock ooit terugkeert voor een ander interview naast Howard Stern. Maar deze keer zouden de dingen anders zijn, aangezien hij op de top van de Hollywood-berg staat.

Aanbevolen: