Miranda had bijna weer een liefdesbelang in 'En zomaar

Inhoudsopgave:

Miranda had bijna weer een liefdesbelang in 'En zomaar
Miranda had bijna weer een liefdesbelang in 'En zomaar
Anonim

Actrice Cynthia Nixon, beroemd vanwege het spelen van de rol van Miranda Hobbes in Sex and the City, stemde ermee in om te schitteren in de opwekkingsserie And Just Like That … op één voorwaarde: dat ze het verhaal substantieel veranderen, dus het was' t precies dezelfde show 15 jaar later.

Het is veilig om te zeggen dat Nixon haar wens heeft gekregen. De revival-serie was op talloze manieren anders dan het origineel, waarbij fans sommige aspecten van de show haatten en andere prezen. Het meest opvallende was dat de afwezigheid van het personage van Kim Cattrall, Samantha Jones, loyale fans van streek maakte. Net als de manier waarop Miranda's relatie met Steve zich ontwikkelde in de nieuwe serie.

De meerderheid van de fans was niet blij met de wending die Miranda's liefdesleven nam en bekritiseerde haar nieuwe liefdesbelang. Maar er is een ander personage in de show die in plaats daarvan bijna haar liefdesbelang zou worden. Lees verder om erachter te komen wie!

Miranda's controversiële verhaallijn in 'And Just Like That…'

Fans die niet onder een steen hebben geleefd, zouden alles hebben gehoord over Miranda's controversiële verhaallijn in de reboot van Sex and the City, And Just Like That…

In de opwekkingsserie heeft Miranda een ongelukkig huwelijk met Steve, op wie ze in de originele serie smoorverliefd was. Ze heeft ook haar baan als bedrijfsjurist opgegeven om terug te keren naar de universiteit en een Master of Human Rights te behalen. En haar ongeluk heeft geleid tot een drankprobleem.

Naarmate de serie vordert, begint Miranda een affaire met iemand buiten haar huwelijk en verlaat ze uiteindelijk Steve voor die persoon. Ze geeft ook de stage die ze verdient op om haar nieuwe liefdesinteresse naar Los Angeles te volgen.

Wie is Miranda's liefdesbelang in 'En net zo'?

Misschien wel het meest controversiële deel van Miranda's verhaallijn - en een waar fans het grootste probleem mee lijken te hebben - is Miranda's nieuwe liefdesbelang: Che Diaz, door sommige fans het slechtste tv-personage in tien jaar genoemd.

Che, gespeeld door Sara Ramirez, is de baas van Carrie en runt een podcast. Ze zijn ook een komiek en activist en spreken vaak over de rechten van de LGBTQIA+-gemeenschap. Che identificeert zich als een biseksueel niet-binair persoon en hun voornaamwoorden zijn zij/hen.

'And Just Like That': Miranda's Character Arc

De meerderheid van de fans - in ieder geval degenen die hun stem hebben laten horen op sociale media - zijn niet blij met Miranda's overgang in de nieuwe serie. Velen van hen hebben haar veroordeeld omdat ze Steve heeft verlaten en ook prioriteit heeft gegeven aan haar carrièrebelangen na haar relatie met Che.

Sommige fans hebben ook negatief gereageerd op Miranda's witte haar, dat ze aan het einde van het seizoen weer verandert in haar kenmerkende rood.

Welke liefdesbelang had Miranda bijna?

Interessant genoeg zou Miranda een andere liefdesbelang hebben in de show in plaats van Che.

In de documentaire And Just Like That… onthulde Cynthia Nixon, die Miranda speelt, dat Miranda's universiteitsprofessor Nya Wallace, gespeeld door Karen Pittman, haar liefdesbelang zou worden.

Uiteindelijk kozen ze voor Che in plaats van Nya omdat Nya een heteroseksueel personage was, dus de dynamiek zou anders zijn geweest. In de relatie zouden twee heterovrouwen tegelijkertijd hun seksualiteit hebben verkend. Maar met Che begint Miranda een nieuwe romance met iemand die al zeker is van zijn eigen seksualiteit en voorkeuren.

Met wie eindigt Nya Wallace?

Ondanks dat ze niet Miranda's liefdesbelang is, speelt Nya Wallace een prominent secundair personage in de serie. Ze is Miranda's professor en behandelt ook haar eigen problemen met haar man Andre die worstelen met onvruchtbaarheid. Terwijl haar man onvermurwbaar is dat hij een baby wil, begint Nya zich af te vragen of moederschap iets is wat ze echt wil.

Omdat ze geen relatie met Miranda heeft, blijft Nya bij haar man.

Met wie fans dachten dat Carrie zou eindigen

Terwijl de serie werd uitgezonden, deden fans hun eigen voorspellingen over wat er zou gebeuren. Terwijl sommigen vermoedden dat Miranda vanaf de eerste aflevering bij Che zou eindigen, deden anderen een paar andere veronderstellingen die niet werden gerealiseerd - althans niet in het eerste seizoen.

Nadat Miranda Steve verliet, vroegen fans zich af of Carrie in plaats daarvan bij hem zou eindigen. Ze vermoedden dat dit een verrassende dynamiek zou zijn die zowel Carrie als Steve, die hun partners in de serie verliezen, een gelukkig einde zou geven.

Hoewel Carrie en Steve een paar mooie momenten samen als vrienden delen, terwijl Carrie hem troost over Miranda, zijn er geen romantische vonken tussen hen. In plaats daarvan gaat Carrie uit met de onlangs weduwe Peter, maar besluit uiteindelijk om hem niet te zien.

In de laatste aflevering is Carrie te zien hoe haar podcastproducer Franklin, gespeeld door Ian Hernandez, haar lippen op elkaar sluit in de lift. Sinds de aflevering werd uitgezonden, hebben fans gespeculeerd dat Carrie, als er een tweede seizoen komt, een romance met Franklin zal onderzoeken, omdat ze van de kus leek te genieten.

Aanbevolen: