Hoe Giannina Gibelli wist dat Blake Horstmann niet zomaar een vriendje was

Inhoudsopgave:

Hoe Giannina Gibelli wist dat Blake Horstmann niet zomaar een vriendje was
Hoe Giannina Gibelli wist dat Blake Horstmann niet zomaar een vriendje was
Anonim

Netflix-ster Giannina Gibelli is onlangs in de publiciteit gekomen vanwege haar relatie met Blake Horstmann van Bachelor Nation. Het paar is heel open geweest over hun relatie op sociale media en speelt momenteel in de Paramount+-serie All Star Shore.

Een bron bevestigde begin 2022 de relatie van het paar met mediakanalen, en de twee leidden tot verlovingsgeruchten nadat ze werden gespot met bijpassende ringen. Zowel Gibelli als Horstmann hebben die geruchten sindsdien ontkend. De Love Is Blind-aluin is echter niet bang om over hun toekomst te praten en zou graag een verlovingsring van hem in het echt willen dragen.

Gibelli sprak met E! Nieuws over waar ze hen in de toekomst ziet en hoe ze weet dat hij anders is dan andere vriendjes, waaronder haar ex Damian Powers. Vanaf deze publicatie heeft Powers nog geen commentaar gegeven op Gibelli's relatie. Op basis van hoe de twee uit elkaar gingen, spreken ze waarschijnlijk niet met elkaar.

Het zijn de kleine dingen die Gibelli het gelukkigst maken

Van Netflix en chillen tot ochtendworkouts, ze wijken nauwelijks van elkaars zijde. "Hij zorgt er gewoon voor dat ik altijd gelukkig ben", zei Gibelli. "Als ik een slechte dag heb of als ik ergens gestrest over ben, zal hij de tijd nemen en zeggen: 'Hé, gaat het? Je bent niet zo spraakzaam vandaag.' Het zijn gewoon deze lieve kleine dingen die hij ervoor wil zorgen dat ik gelukkig ben en op een goede plek zit."

Horstmann won haar hart door haar zijn roots te laten zien

Hoewel het paar blij leek te zijn om iets samen te doen, kreeg de Bachelor in Paradise-alumnus echt haar na een quality time met haar te hebben doorgebracht, weg van de camera's in Denver, waar hij opgroeide. Het paar keerde onlangs terug naar de stad Colorado om een bruiloft bij te wonen.

"Elke dag bevestigt het me meer en meer dat dit mijn persoon is," zei ze. "Ik wist het eerlijk gezegd al heel vroeg, gewoon vanwege hoe comfortabel en hoe lief alles is, maar elke dag is het net als, 'Ja, ik heb gelijk. Ja, dat is logisch. Ja.'"

Gibelli kon zich gemakkelijk voorstellen dat ze twee keer verloofd waren. "Ik voel me absoluut niet ongemakkelijk om te praten over verloofd zijn met hem of gewoon de rest van mijn leven met hen door te brengen," zei Giannina. "Ik denk dat het gevoel wederzijds is en ik zou de gelukkigste persoon van de hele wereld zijn, maar geen haast. Alles heeft zijn eigen tijd en moet zich natuurlijk ontwikkelen, maar eerlijk gezegd ben ik goed. Dit is het. Dit is het voor mij."

Beide sterren kijken niet naar elkaars shows. Gibelli gaf zelfs toe dat ze Horstmann niet verliefd wilde zien worden op andere mensen. Ze onthulde echter dat hoewel ze niet het lang en gelukkig ontvangen had dat ze dacht te krijgen van Love Is Blind, ze nog nooit zo gelukkig is geweest."Wees nooit verbitterd en groei altijd en weet gewoon dat je weer lief zult hebben. Zorg er gewoon voor dat je eerst van jezelf houdt, en de rest zal volgen. Dat beloof ik je."

Aanbevolen: