Is Andrew Garfield's 'Under The Banner Of Heaven' het kijken waard?

Inhoudsopgave:

Is Andrew Garfield's 'Under The Banner Of Heaven' het kijken waard?
Is Andrew Garfield's 'Under The Banner Of Heaven' het kijken waard?
Anonim

De afgelopen jaren hebben veel streamingdiensten om aandacht gestreden om gelijke tred te houden met Netflix, en Hulu zit het langst in de loopgraven. De streamingdienst heeft een aantal recente hits uitgebracht en ze hebben aankomende projecten waar fans niet op kunnen wachten.

Onlangs lanceerde Hulu Under the Banner of Heaven, een miniserie met in de hoofdrol de enorm getalenteerde Andrew Garfield. Dit project had een behoorlijke hype achter de rug, en recensies en meningen overspoelen het internet.

Dus, is Under the Banner of Heaven het kijken waard? Laten we eens kijken naar het project en kijken of je moet afstemmen!

'Under The Banner Of Heaven' is een nieuwe miniserie over Hulu

2022's Under the Banner of Heaven is een frisse miniserie die is gebaseerd op de non-fictieroman met dezelfde naam.

Het project, met in de hoofdrol Andrew Garfield en Daisy Edgar-Jones, richt zich op de Kerk van de Heiligen der Laatste Dagen en een moordonderzoek waarbij de religie betrokken is waar Garfields personage deel van uitmaakt.

Garfield sprak over de zelfreflectie van zijn personage in het project en vertelde TheWrap: Ja, en terecht, en wordt vernietigd alsof er een voorhamer naar toe wordt gebracht door deze zaak. Gewoon door de aard van het hebben om zijn werk te doen, moet hij beginnen zijn eigen psychologische samenstelling uit elkaar te halen, de structuur die in hem leeft, de structuur die buiten hem leeft, de fundamenten van de kerk waarin hij is grootgebracht die de basis is van al zijn zijn begrip van hoe te leven.”

Natuurlijk heeft de focus van het project op religie veel gebabbel veroorzaakt, en de langverwachte aard van de aanpassing heeft ervoor gezorgd dat recensies binnenstromen.

Critici genieten ervan

Tot nu toe genieten de critici van Under the Banner of Heaven, en ze zijn vrij uitgesproken over hun mening over de miniserie.

Op Rotten Tomatoes staat het project momenteel met een 85%, wat echt een solide score is. Het is een indicatie van de algehele kwaliteit van de show, althans in de ogen van professionals.

Emily Tannenbaum van Glamour had veel lof voor de miniserie.

"Voor een show die impliciet de machtsongelijkheid tussen echtgenotes en echtgenoten in het mormoonse geloof benadrukt, wordt geen van de UBH-vrouwen afgeschilderd als gedachteloos onderdanig, een keuze die de boodschap van maker Dustin Lance Black des te krachtiger maakt, " schreef ze.

Natuurlijk is een score van 85% het bewijs dat niet iedereen tevreden was met de manier waarop het project met het verhaal omging. Nick Schager van The Daily Beast dacht bijvoorbeeld dat de show beter af was geweest als film.

"Under the Banner of Heaven, een herky-schokkerige bewerking van John Krakauer's non-fictieboek uit 2003 met dezelfde naam, is de nieuwste spraakmakende miniserie die beter af was geweest als een speelfilm van twee uur", zei hij. schreef.

Ongeacht de verdeeldheid in meningen, een score van 85% van de critici op Rotten Tomatoes is een goed begin, en het zal zeker de beslissing van mensen om het project te bekijken beïnvloeden.

Dit is echter maar een stukje van de puzzel.

Is het de moeite waard om te kijken?

Nu, voor de echte vraag: is Under the Banner of Heaven de moeite van het bekijken waard? Met een algemene gemiddelde score van 81,5% lijkt het erop dat deze miniserie de moeite van het bekijken waard is, in ieder geval voor één aflevering.

De score van het publiek (78%) voor het project is lager dan de score van de critici, maar het duwt nog steeds een 80%.

In een vreemde gang van zaken lijken leden van de kerk die in de miniserie wordt geportretteerd opzettelijk negatieve recensies achter te laten, wat de algehele score voor de show beïnvloedt.

Eén gebruiker heeft dit genoemd als onderdeel van zijn recensie.

"Let allereerst niet op spammers die hun recensies hier beginnen met "Als lid van de LDS-kerk…" blabla en deze show laag beoordelen. Ze volgen gewoon hun volgorde. Het is grappig om absoluut identieke beoordelingen te zien, geen idee waarom toelating van RT ze niet verwijdert ", schreven ze.

In een perfect, één stervoorbeeld hiervan, begon een gebruiker zijn recensie met: "Ten eerste ben ik een trouw lid van de Kerk van Jezus Christus van de Heiligen der Laatste Dagen. Ik heb het boek gelezen en ik was eigenlijk in een discussie aan de Universiteit van Kansas met een andere student. De auteur Jon Krakauer weigerde naar de discussie te komen. Het boek fa alt jammerlijk, net als de miniserie."

Het is moeilijk om de werkelijke score hier te vertellen, gezien de aard van de recensiebombardementen die plaatsvinden. Dat gezegd hebbende, een algemeen gemiddelde van 81,5% maakt dit een miniserie die het bekijken waard is.

Aanbevolen: