Love Island': Chris Hughes betrokken bij horror auto-ongeluk

Inhoudsopgave:

Love Island': Chris Hughes betrokken bij horror auto-ongeluk
Love Island': Chris Hughes betrokken bij horror auto-ongeluk
Anonim

Voormalig 'Love Island'-ster Chris Hughes heeft onthuld dat hij in het weekend betrokken was bij een angstaanjagend auto-ongeluk terwijl hij op de snelweg reed. Gelukkig kon de ex-vriend van Jesy Nelson relatief ongedeerd ontsnappen, hoewel hij wel vertelde dat hij last had van een "pijnlijke" nek.

Hughes brak het nieuws aan zijn 2,1 miljoen volgers op zijn Instagram-verhaal, waarbij hij het incident uitlegde naast een mooie foto van een zorgpakket dat zijn vriendin Annabel Dimmock voor hem had gemaakt, met verschillende pijnstillers en een briefje met de tekst Voor mijn dappere jongen”.

Gelukkig is Chris relatief ongeschonden uit de crash ontsnapt

Hij schreef: ""Ik heb gisteravond een ongeluk gehad op de snelweg en mijn auto is in een erbarmelijke staat, mijn nek doet pijn, maar ik heb hier last van."

"Niet leuk, maar 2 geweldige mensen stopten om te helpen en ze waren de beste. De ene zat bij de RAF en de andere kwam net van het werk, dus allebei bedankt. Ik was eigenlijk nutteloos in de situatie en een beetje meh, dus ik wist niet wat ik moest doen."

Hij documenteerde zijn zoete Valentijnsdag met vriendin Annabel

De tv-persoonlijkheid documenteerde vervolgens de inspanningen van zijn wederhelft op Valentijnsdag en deelde een glimp van een ma altijd bij kaarslicht die ze voor hem had geregeld. Hughes was duidelijk opgetogen en zei: "Nee, ik kan niet, dit is zo schattig … wat een fantastische dame."

"Ze reed me naar haar ouders en vertelde me dat ik hen moest helpen iets achter het huis te verplaatsen."

Chris had eerder een langdurige relatie met zanger Jesy, en het paar stopte ermee in april 2021. Hun breuk leek redelijk vriendschappelijk, waarbij Hughes verklaarde: Het is maar een van die dingen - mensen groeien uit elkaar en dingen gebeuren.”

"Niet alles is bedoeld om lang mee te gaan en de wereld zou heel raar zijn als iedereen die met iemand uitging voor de rest van hun leven bij hen was."

“Ik ben gewoon dankbaar en gelukkig dat Jesy nog steeds een heel goede vriend van mij is.”

Ondanks zijn positieve houding ten opzichte van zijn ex, gaf hij toe dat hun breuk moeilijk was geweest. "Het was moeilijk … Er zijn zeker dagen geweest dat ik wakker werd en de dingen niet geweldig aanvoelden."

“De periode van 12 maanden geleden was erg zwaar. Er waren dagen dat ik wakker werd en onze breuk was het eerste waar ik aan dacht.”

“Ik moest mentaal mijn uiterste best doen om de cirkel te doorbreken. Het leven was een ststorm.”

Aanbevolen: