Moon Knight's Oscar Isaac reageert op zijn nieuwe rare bijnaam

Inhoudsopgave:

Moon Knight's Oscar Isaac reageert op zijn nieuwe rare bijnaam
Moon Knight's Oscar Isaac reageert op zijn nieuwe rare bijnaam
Anonim

Oscar Isaac heeft gereageerd op de bijnaam die zijn fans hem hebben gegeven en onthult dat hij er een beetje mee instemt.

De 'Star Wars'-acteur schittert momenteel in Marvel en Disney+ nieuwe serie 'Moon Knight', die de titelrol speelt, of, nou ja, rollen, aangezien de hoofdpersoon dissociatieve identiteitsstoornis.

Oscar Isaac vindt het prima dat fans hem 'papa' noemen

In een recente persbijeenkomst voor 'Moon Knight' werd de acteur gevraagd of hij op de hoogte was van de bijnaam die sommigen in de fandom hem hadden gegeven.

De bijnaam in kwestie is 'papa', en we denken dat zijn stomende optreden in 'Scenes from a Marriage' tegenover Jessica Chastain er iets mee te maken kan hebben.

"Ik wist niet dat de fans me 'papa' noemden," zei Isaac lachend, voordat hij eraan toevoegde: "Maar dat geeft niet."

"Ze mogen me papa noemen, als ze dat willen. Ik vind het niet erg," zei hij toen.

Isaac over zich klaarmaken om Marc Spector te spelen in 'Moon Knight'

De acteur is in een andere hoedanigheid teruggekeerd naar de MCU, nadat hij in 2016 schurk Apocalypse speelde in 'X-Men: Apocalypse'.

Isaac heeft de rol op zich genomen van huurling Marc Spector, die leeft met een dissociatieve identiteitsstoornis. In de eerste aflevering maken kijkers kennis met een van de aliassen van Marc, de verlegen cadeauwinkelmedewerker Steven Grant, gespeeld door de acteur met een Brits accent dat de wenkbrauwen doet fronsen.

Om zich voor te bereiden op de rollen, heeft Isaac onthuld dat hij uitgebreid onderzoek heeft gedaan naar dissociatieve identiteitsstoornissen, waarbij hij zich richtte op de taal die mensen met deze aandoening gebruiken.

"Dat de taal van de show, de taal van het vertellen, allemaal verband hield met wat er intern met hem gebeurt; de interne strijd," zei Isaac over zijn karakter.

"En ik ontdekte dat hoe meer onderzoek ik deed naar dissociatieve identiteitsstoornis, hoe meer ik zag dat de eigenlijke taal die wordt gebruikt erg dromerig en symbolisch is … er wordt gesproken over organiserende principes; soms zijn ze een kasteel of een labyrint, heksen, donkere wolken, krachten, dus de taal die wordt gebruikt om het gevoel van die interne strijd te beschrijven, is al behoorlijk mythologisch, "voegde hij eraan toe.

Gecreëerd door Jeremy Slater en bestaande uit zes afleveringen, speelt 'Moon Knight' ook Ethan Hawke in de rol van Arthur Arrow en Maya Calamawy in die van Layla El-Faouly. 'Grand Budapest Hotel'-ster F. Murray Abraham vertolkt de stem van de Egyptische god Khonshu, terwijl Karim El Hakim het personage op de set speelde.

Aanbevolen: