De 5 meest bizarre celebrity-producten (& 5 die we willen proberen)

Inhoudsopgave:

De 5 meest bizarre celebrity-producten (& 5 die we willen proberen)
De 5 meest bizarre celebrity-producten (& 5 die we willen proberen)
Anonim

Beroemdheden maken vaak misbruik van hun bekendheid. Inderdaad, wereldberoemde acteurs, muzikanten en realitysterren verdienen miljoenen dollars aan hun naam. Ze krijgen vaak bekendheid in hun gekozen beroep, maar vertakken zich al snel. Natuurlijk brengen beroemdheden elke dag regelmatig nieuwe producten van beroemdheden uit. Hollywood zou gewoon niet hetzelfde zijn zonder merchandise van beroemdheden. Er is een lange lijst met unieke celeb-items en merken die erg handig zijn.

Aan de andere kant is er een nog langere lijst met bizarre producten van beroemdheden. Veel van deze vreemde items bleven niet lang in de schappen. Het is tijd om deze producten van beroemdheden eens nader te bekijken.

11 One Direction - One Direction Monopoly - Bizar

Monopolie in één richting
Monopolie in één richting

Het iconische bordspel Monopoly maakt deel uit van de popcultuur. Er is inderdaad niemand ter wereld die niet van het spel heeft gehoord. Hoe dan ook, Monopoly wordt vaak beschouwd als een van de slechtste bordspellen. Critici wijzen erop dat het spel negatief is en spelers aanmoedigt om wreed te zijn.

Natuurlijk besloot de populaire jongensband One Direction om hun versie van de game uit te brengen. One Direction Monopoly is echter een van de vele verschillende versies. De game trekt misschien enkele hardcore fans aan, maar heeft niet de massale aantrekkingskracht die andere versies hebben.

10 Drew Barrymore - Flower Home & Beauty - Wil je proberen

Drew Barrymore ging van kindsterretje naar een wereldberoemde beroemdheid. Inderdaad, Barrymore vertakt zich in verschillende succesvolle zakelijke ondernemingen. Barrymore lanceerde in het bijzonder haar Flower beauty-, eyewear- en home decor-lijnen. De producten van Barrymore omvatten meubels, make-up en kleding. Het merk is een grote hit en kenmerkt Barrymore's unieke benadering van schoonheid en woondecoratie. Er is echter geen beroemdheid voor nodig om van de producten van Barrymore te genieten. Het merk van Barrymore is van topklasse, maar ook zeer betaalbaar. Barrymore's Flower-merk is verkrijgbaar bij Walmart voor de gemiddelde persoon.

9 Kiss - The Kiss Kasket - Bizar

Kus Kasket
Kus Kasket

In de jaren '70 werd Kiss een van de populairste bands ter wereld. Kiss bracht echter niet alleen hitparades uit. De groep breidde zich inderdaad snel uit naar andere handelswaar. Ze hebben ook enkele van de meest ongewone items uitgebracht. In 2001 bracht Kiss de eerste Kiss Kasket uit met gemengde recensies. De kist is voorzien van het logo van de band en afbeeldingen van de leden. Inderdaad, de doodskisten zijn door een paar rocksterren gebruikt als hun laatste rustplaats. Wijlen Dimebag Darrel en Vinnie Paul werden beiden begraven in Kiss Kaskets.

8 Kristen Bell & Dax Shepard - Hallo Bello - Wil je proberen

Kristen Bell en Dax Shepard Hallo Bello Line
Kristen Bell en Dax Shepard Hallo Bello Line

Beroemde ouders begrijpen de moeilijkheden van het opvoeden van kinderen net zo goed als ieder ander. Velen van hen gebruiken hun bekendheid inderdaad om andere ouders te helpen. Kristen Bell en Dax Shepard bespreken vaak hun opvoedingstechnieken en -strategieën. In 2019 hebben Bell en Shepard het bedrijf Hello Bello opgericht. Het merk richt zich op babyproducten zoals luiers, babydoekjes en lotions. Hello Bello brengt producten op de markt die milieubewust maar ook heel betaalbaar zijn. Het bedrijf werkte inderdaad samen met Walmart om de producten wereldwijd uit te brengen.

7 Mike "The Situation" Sorrentino - The Situation Signature Lollipop - Bizar

Op een gegeven moment was The Jersey Shore de grootste realityshow ter wereld. Inderdaad, de castleden werden allemaal 's nachts beroemdheden. Mike "The Situation" Sorrentino was een van de doorbraaksterren. Natuurlijk probeerde Sorrentino te profiteren van zijn hernieuwde roem, net als de rest van de cast. Hij bracht echter The Situation Signature Lollipop uit voor verwarde fans. Op de lolly stond de Italiaanse vlag en een verblinde stok. Het is niet verrassend dat de lolly de fans niet aansloeg.

6 Reese Witherspoon - Draper James - Wil je proberen

Reese Witherspoon staat bekend om haar ongelooflijke werk op het grote scherm. Natuurlijk vertakt Witherspoon zich in tal van verschillende zakelijke ondernemingen. Inderdaad, ze lanceerde de beroemde kledinglijn, Draper James. In 2015 trof Witherspoon's nieuwe lijn winkels over de hele wereld.

Draper James biedt een breed scala aan producten, waaronder woondecoratie, kleding en accessoires. Witherspoon's zuidelijke wortels en opvoeding beïnvloeden het merk. Ze noemde het bedrijf zelfs naar haar grootouders. Witherspoon blijft haar bedrijf uitbreiden naar andere producten en kleding.

5 Steven Seagal - Bliksemschicht - Bizar

Steven Seagal's Lighting Bolt Energy Drink
Steven Seagal's Lighting Bolt Energy Drink

In de jaren '90 was Steven Seagal de koning van de actiefilm. Seagal speelde inderdaad in een reeks populaire actiefilms en kreeg een cultstatus. Natuurlijk heeft het controversiële Seagal een breed scala aan unieke producten uitgebracht. In 2005 begon het bedrijf van Seagal met de verkoop van een energiedrank, Lighting Bolt. Uiteindelijk stopte het bedrijf van Seagal met de productie van de drank. Dat is niet alles wat Seagal verkocht. Hij creëerde ook een aftershave die bekend staat als Scent of Action. Andere producten van Seagal zijn messen en gevaarlijke wapens.

4 Ryan Seacrest - Het Ryan Seacrest-onderscheid - Wil je proberen

Ryan Seacrest is vooral bekend vanwege het hosten van American Idol en het co-hosten van Live with Kelly en Ryan. Seacrest staat er echter ook om bekend dat hij er altijd keurig uitziet wanneer hij op het scherm verschijnt. Hij heeft een van de meest stijlvolle kleerkasten in Hollywood. In 2015 lanceerde Seacrest The Ryan Seacrest Distinction met universele lof. Het betaalbare merk heeft nauwsluitende pakken, sportjassen, ceintuurs en avondkleding. In 2017 breidde hij het merk uit met sportkleding en overhemden. Seacrest heeft ook een huidverzorgingslijn voor mannen uitgebracht, Polished, met positieve recensies.

3 Jessica Simpson - Dessert Beauty - Bizar

Jessica Simpson Dessert Schoonheid
Jessica Simpson Dessert Schoonheid

Jessica Simpson heeft verschillende topmerken uitgebracht. Haar zakelijke ondernemingen en producten van beroemdheden kenden echter een moeilijke start. In 2004 lanceerde Simpson haar eerste merk, Dessert Beauty. De producten omvatten een breed scala aan eetbare artikelen. Klanten konden inderdaad niet alleen naar voedsel ruiken, maar ze konden het ook eten.

De verschillende producten waren gericht op jonge kinderen en hadden namen als Juicy, Creamy en Dreamy. De commercials voor de producten leken gericht op een ouder publiek. De schoonheidslijn duurde niet lang. Simpson leerde en lanceerde verschillende populaire merken. Natuurlijk, geen enkele is eetbaar.

2 Jessica Alba - The Honest Company - Wil je proberen

Alba blijft acteren, maar richt zich ook op haar bedrijf. In 2011 lanceerde Alba The Honest Company, met milieuvriendelijke producten. Inderdaad, geen van de producten van The Honest Company bevat schadelijke chemicaliën. Het merk heeft huishoudelijke artikelen, babyproducten en een beautylijn. The Honest Company werkte samen met Costco en Whole Foods om het betaalbare merk te verkopen. The Honest Company is door de jaren heen zeer succesvol geweest. Het bedrijf blijft inderdaad groeien en uitbreiden.

1 Gwyneth P altrow - Geurkaars - Bizzare

Veel beroemdheden verkopen geurkaarsen, maar de geurkaars van Gwyenth P altrow is een klasse apart. P altrow had een succesvolle carrière als actrice, maar richt zich nu op haar bedrijf, Goop. P altrow en Goop kwamen een groot deel van de controverses tegen. In 2020 haalde P altrow de krantenkoppen toen Goop een kaars begon te verkopen die naar verluidt naar de geslachtsdelen van P altrow ruikt. De kaars werd uiteindelijk een grote hit en was meteen uitverkocht. Inderdaad, Goop kondigde in juni 2020 aan dat de kaars van P altrow weer op voorraad is.

Aanbevolen: