10 van de beste beroemdheden TikToks ooit

Inhoudsopgave:

10 van de beste beroemdheden TikToks ooit
10 van de beste beroemdheden TikToks ooit
Anonim

In de wereld van sociale media is TikTok momenteel de koning. Voor degenen die hun korte lipsynchronisatie en dansbewegingen willen delen met de virtuele wereld, is er geen beter platform dan deze toepassing voor het delen van video's. Hoewel de jeugd van de wereld echt naar TikTok is gegaan, zijn ze niet de enigen. Beroemdheden overal zijn gefascineerd geraakt door deel uit te maken van deze sociale-mediabeweging.

Jen Lopez en Alex Rodriguez hebben het leuk gevonden en Kim Kardashian heeft het platform gebruikt om haar schoonheidslijn te lanceren. Ze zijn niet de enige beroemde gezichten die deel uitmaken van de TikTokking-rage. Bekijk deze andere beroemdheden die enkele van de meest fantastische TikTok-accounts hebben die er zijn.

10 Jason Derulo

Afbeelding
Afbeelding

Jason Derulo verdient veel geld voor de TikToks die hij in het universum uitbrengt. Naar verluidt ha alt de entertainer ongeveer vijfenzeventigduizend dollar per jaar op voor de video's die hij maakt. Hij heeft zijn TikTok-spel de afgelopen maanden echter naar een hoger niveau getild. Zijn account staat vol met stunts (graan eten), interviews met beroemdheden, dansuitdagingen en kleine rondleidingen door zijn ongelooflijke opgravingen. We zouden kunnen kijken hoe hij ons de hele dag bezighoudt.

9 Noah Schnapp

Afbeelding
Afbeelding

Stranger Things-ster Noah Schnapp beweert de TikTok-app als grap te hebben gedownload, maar het is nu duidelijk dat hij verslaafd is aan de populaire app. Dit werkt voor ons omdat we er verslaafd aan zijn hem te zien dansen in zijn korte video's.

Schnapp blijkt net zo schattig en herkenbaar te zijn als we dachten dat hij was vanwege zijn acteerprestaties. Gewoon een alledaags kind hier TikTokking door deze moeilijke tijden die ons zijn overkomen. Laten we hopen dat hij de video's inpakt voordat hij Stranger Things seizoen 4 gaat filmen.

8 Reese Witherspoon

Afbeelding
Afbeelding

Reese Witherspoon is America's Sweetheart en de meest schattige moeder die er is. Vorig jaar leerde haar zoon haar alles wat ze moest weten om de meester van de Tok te worden. Misschien heeft hij daar nu spijt van, want deze TikTokking-mama lijkt niet te stoppen. Ze beloofde onlangs haar bewondering voor haar tienerzoon door zich in te zetten voor het creëren van een TikTok-dans op zijn nieuwe hitsingle. Oh, oh, diaken Phillipe. Het lijkt erop dat je een TikTokking-monster hebt gemaakt.

7 Tyga

Afbeelding
Afbeelding

Iedereen verveelt zich tegenwoordig behoorlijk, en rapster Tyga is erin geslaagd zichzelf te vermaken door hilarische TikToks te maken voor ons kijkplezier. Vóór de TikTok-rage had Tyga zich gevestigd als twee dingen: een ex-vriend van de beruchte Kylie Jenner en een hardcore rapper. Zijn video's hebben de wereld laten zien dat er een heel andere kant is aan de entertainer, een die licht en grappig is en eerlijk gezegd… behoorlijk verveeld. Zelfde Tyga… zelfde.

6 Lizzo

Afbeelding
Afbeelding

We vinden het geweldig dat Lizzo haar volkslied van zelfacceptatie en liefde naar de TikTok-wereld heeft gebracht. Bij Lizzo draait het allemaal om het zorgen voor haar Queenliness, en ze deelt die reis op TikTok en herinnert mensen er altijd aan dat als ze haar mooie lichaam niet op het scherm willen zien, er plaatsen zijn waar ze hun gedachten over de kwestie kunnen opdringen. Jij ook, Lizzo. Verander nooit en blijf je TikToks posten zodat we er allemaal van kunnen genieten. Je bent een ster.

5 Justin Bieber

Afbeelding
Afbeelding

Het TikTok-kanaal van Beibs is zeker een paar views waard. Hij is getalenteerd, hij is grappig, en we kunnen niet anders dan opmerken dat de nieuwe echtgenoot van Hailey Baldwin heel gemakkelijk te zien is. Hij kreeg zelfs zijn vrouw in TikTok-natie door te schitteren in haar debuut Tok. Dus nu krijgen we twee Beibers voor de prijs van één TikTok. Zelfs met al het slechte in de wereld zijn er duidelijk enkele lichtpuntjes om ons op de been te houden.

4 Lewis Capaldi

Afbeelding
Afbeelding

Mensen beweren dat de TikTok-video's van Lewis Capaldi tot de beste behoren die er zijn. De Schotse zanger gooit met zijn droge gevoel voor humor dat kenmerkend is geworden voor zijn persoonlijkheid.

Bekijk zijn kanaal om te zien hoe hij duetten opvoert met zeer intrigerende wezens. Je zult in tranen achterblijven nadat je hebt gelachen om zijn reacties op enkele van de beste TikTok-mislukkingen die er zijn. We willen heel graag beste vrienden worden met deze kerel.

3 Kourtney Kardashian

Afbeelding
Afbeelding

Een kijkje nemen op het TikTok-kanaal van Kourtney Kardashian is een must. De moeder van drie werkt samen met haar veel te snel opgroeiende zoon en Addison Rae om ons enkele van de meest vermakelijke video's te brengen. Terwijl Kourt leuk is om naar te kijken, is het haar zoon Mason die er vandoor gaat met de nieuwe rage op sociale media. Houd deze jongen in de gaten, want we hebben het gevoel dat hij net is begonnen met zijn carrière als entertainer. Hij is een natuurtalent.

2 Will Smith

Afbeelding
Afbeelding

Acteur Will Smith bewees dat TikTok niet alleen voor het jonge publiek is. De doorgewinterde acteur gooit het op zijn kanaal en heeft zo'n zeshonderdduizend plus volgers en meer dan een miljoen likes verzameld voor zijn pakkende video's. De vrolijke vader van drie brengt zijn passie voor entertainment naar nieuwe hoogten met zijn video's, en we zijn zo blij dat we hem dagelijks hebben om naar te kijken.

1 Jack Zwart

Afbeelding
Afbeelding

Comedian en acteur Jack Black is echt TikTok-goud. Onlangs heeft hij voor zijn rekening de virtuele wereld kennis laten maken met de Quarantainedans, en nu zullen we allemaal last krijgen van een diepe depressie als hij ooit ophoudt met posten. Zijn TikTok-moves zullen ongetwijfeld iemands dag opvrolijken en ons door deze donkere tijden helpen. Dank u, meneer, voor uw bijdrage aan de mensheid. Jij bent de shirtloze zonneschijn op een anders regenachtige dag.

Aanbevolen: