Hot & Heavy: 10 dingen die je niet wist over de controversiële realityshow van TLC

Inhoudsopgave:

Hot & Heavy: 10 dingen die je niet wist over de controversiële realityshow van TLC
Hot & Heavy: 10 dingen die je niet wist over de controversiële realityshow van TLC
Anonim

Het lijkt alsof er elke week een nieuwe realityserie is om geobsedeerd door te raken. Er zijn tonnen rijke realitysterren en de lijst blijft maar groeien. Maar in januari 2020 ging TLC in première met een nieuwe serie genaamd Hot and Heavy, en het was meteen controversieel.

Het is altijd leuk om te zien hoe het dagelijks leven van koppels eruit ziet, daarom kan een realityshow over het huwelijk zo fascinerend zijn. Maar deze show richt zich op 'gemengde gewichtsverhoudingen' waarbij de man slanker is dan de vrouw, en het is gemakkelijk in te zien waarom dit de kijkers van streek maakt.

10 De castleden voelden zich goed over de show

Afbeelding
Afbeelding

Er zijn veel dingen die fans van reality-tv moeten weten over Hot and Heavy. Allereerst blijkt dat de castleden het prima vonden om in de show te zijn, dus het klinkt niet alsof ze dezelfde reactie hadden als de kijkers.

Kristin Keadle, die samen met haar man Rusty in de show zit, zei: Ik voel me helemaal niet uitgebuit. Ik voel me gesterkt, ik heb het gevoel dat ik nu een stem heb in deze wereld.”

9 Er zijn maar drie afleveringen

Afbeelding
Afbeelding

Wanneer een realityshow (of een show van welk genre dan ook) maar een paar afleveringen heeft, lijkt het alsof deze meteen is geannuleerd en krijgen de rest van de gefilmde afleveringen geen kans om het licht van de dag. Dat is niet het geval met TLC's Hot and Heavy.

Er zijn slechts drie afleveringen van deze TLC-show. Drie koppels worden gevolgd: Rusty en Kristin, Chris en Joy, en Ricardo en Adrianna. Aflevering één heet "Mixed Weight Love", aflevering twee heet "Ghosts Of The Past", en aflevering drie heet "Heavily Ever After?"

8 Experts houden niet van de term 'gemengde gewichtsrelatie'

Afbeelding
Afbeelding

Er is meteen een groot probleem met deze show, en het zijn de woorden 'gemengd gewicht'.

Experts zijn geen grote fans van de term 'gemengde gewichtsrelatie', wat wel logisch is. Liam Preston, een expert die Be Real runt, een campagne in het VK over je goed voelen in je lichaam, zei: "Het is alleen bedoeld om de verschillen in de vorm en grootte van een paar te benadrukken."

7 Zelfs de trailer maakt mensen van streek

Afbeelding
Afbeelding

Als mensen de kans krijgen om de trailer van een nieuwe realityshow te zien, krijgen ze een eerste glimp van de realitysterren, maar in het geval van Hot and Heavy was dat niet positief.

Mensen waren boos na het zien van de trailer, volgens The List. CNN noemde het "het wordt een grotere deal dan het netwerk zich misschien had voorgesteld" en The List zei dat veel publicaties niet blij waren met de show.

6 De show doet alsof de vrouwen moeite hebben met ademhalen

Afbeelding
Afbeelding

Het is zeker niet erg romantisch dat de vrouwen in sommige scènes in de show moeite lijken te hebben met ademhalen.

Volgens Center For Discovery zal de camerahoek "naar boven" zijn, zodat ze er nog zwaarder uitzien, en zal er "geïsoleerd geluid van hun ademhaling" zijn, zodat het "zwaar" lijkt. Dit is niet alleen vreemd, maar het is ook erg aanstootgevend, wat bijdraagt aan de controverse van de show.

5 Chris en Joy houden niet van de naam van de show

Afbeelding
Afbeelding

Sommige realityshows duren één seizoen en misschien zal dat bij deze ook gebeuren, vooral omdat veel mensen geen grote fans zijn van de naam van de show.

Het is logisch dat de castleden iets te zeggen hebben over de naam van deze TLC-show. Volgens Your Tango zei Chris dat mensen zouden kunnen denken dat Joy "zwaar" is en hij "heet", en ze waren het er beiden over eens dat ze het lezen van de titel niet leuk vinden.

4 Chris en Joy chatten op een dating-app

Afbeelding
Afbeelding

Volgens Your Tango chatten Chris en Joy op een dating-app en zo vielen ze voor elkaar. Chris ging naar Lincoln, Nebraska, waar ze woonde, en ze besloten dat ze samen wilden zijn. Nu wonen ze in Sacramento, Californië.

Dit is een interessant feit over een van de koppels in de show die reality-fans zouden moeten kennen, omdat het klinkt alsof ze een geweldige connectie hebben.

3 Mensen hebben om andere redenen een probleem met de koppels

Afbeelding
Afbeelding

Volgens Center for Discovery hebben de paren het financieel goed, iedereen behalve Ricardo is blank en heeft traditionele huwelijken.

Ze zijn niet divers, dus het is logisch dat mensen om die reden problemen zouden hebben met de stellen die in de show worden geportretteerd.

2 Vreugde en Chris zeggen dat mensen niet aardig voor ze zijn

Afbeelding
Afbeelding

Twee sterren van de show, Joy en Chris, hebben gezegd dat mensen niet aardig tegen ze zijn omdat ze een relatie hebben. Chris zei: "Ik denk niet dat veel stellen te maken hebben met constant oordelen."

Het stel zei ook dat ze het leuk vonden om in de show te zijn omdat, zoals Joy uitlegde: "Ik zou zeggen dat ik me het meest geaccepteerd voel als koppel als we in de buurt zijn van stellen die net als wij zijn."

1 Experts zeggen dat het vetfobie is

Afbeelding
Afbeelding

Er is een serieus probleem met TLC's Hot and Heavy en dat is het feit dat het de kwestie van vetfobie ter sprake brengt. Samatha Puc zei dat de show draait om 'systematische vetfobie'.

Puc schreef verschillende tweets over de show en ze zei: "Stop met het behandelen van dikheid alsof het een plaag is totdat het je uitkomt om het als entertainment te behandelen. Het is geen van beide."

Aanbevolen: