10 regels die dames over 'The Real Housewives' moeten volgen

Inhoudsopgave:

10 regels die dames over 'The Real Housewives' moeten volgen
10 regels die dames over 'The Real Housewives' moeten volgen
Anonim

Een van de beste dingen van het kijken naar Real Housewives is dat de cast geen grenzen lijkt te hebben en doet wat ze willen. De grote hoeveelheid drama geeft het publiek het gevoel dat er geen regels zijn in de show, maar het is andersom.

Voordat je de show betreedt, is er een strikt proces om de nieuwe leden te selecteren, en de productie maakt het duidelijk. Ze moeten afstand doen van hun privacy (ook telefoontjes), en ze kunnen bijvoorbeeld niet van kapsel wisselen wanneer ze daar zin in hebben. Hier zijn enkele regels die de echte huisvrouwen moeten volgen, en je had geen idee.

10 Ze moeten allemaal auditie doen

Afbeelding
Afbeelding

Deel uitmaken van de cast is moeilijker dan je denkt, en alleen rijk zijn is niet genoeg. Iedereen die we op het scherm zien, moest een auditieproces doorlopen dat begint met een interview voor de camera. Wanneer de uitvoerende producenten de lijst verkleinen, zullen ze thuis filmen om de levensstijl van die kandidaat beter te begrijpen. Alle sterren van de cast moeten worden goedgekeurd door Andy Cohen, de presentator.

Vrienden zijn met iemand die al in de cast zit, helpt niet veel, en ze moeten toch auditie doen. De producenten willen ervoor zorgen dat de kandidaat genoeg drama in de show kan brengen.

9 De tv-ploeg heeft toegang tot alles

Afbeelding
Afbeelding

Wanneer je een contract tekent om een van de Echte Huisvrouwen te zijn, moet je je privacy opgeven. Ze hebben volledige toegang tot hun kasten en ook tot de kinderen, en ze bespreken alles tijdens het casten."Ik vraag mensen altijd wat er van tafel is. [Als ze] zeggen: 'Dit, dit, dit en dat', zeg ik: 'Je zou niet op reality-tv moeten zijn'", vertelde de castingdirecteur aan New York Post.

Een beroemde socialite zijn is niet genoeg om op de show te zijn, en ze moeten bereid zijn om alles aan het publiek te laten zien. En dat is waar het beste deel van de show is.

8 Ze moeten een blog bijhouden

Afbeelding
Afbeelding

Een ander ding dat je misschien is opgevallen, is dat elk lid van de cast een blog heeft die één keer per week wordt bijgewerkt wanneer de show wordt uitgezonden. Het is een ander deel van hun werk en ze moeten de indrukken van de week met het publiek delen. Carole Radziwill onthulde dat ze de show voor het eerst ziet wanneer deze op televisie is. Afgezien van de scènes, is ze in, en ze heeft geen idee wat er op tv gaat komen, dus haar indrukken erover waren altijd oprecht.

7 Ze hebben een slogan nodig

Afbeelding
Afbeelding

Een van de kenmerken van de show is dat elke vrouw in de cast een slogan heeft en, zoals je je kunt voorstellen, het is niet iets willekeurigs. Er is een heel proces om ze te maken. In het begin waren ze vaak een regel die een opmerkelijk moment in de show samenvat, maar nu werken de producers samen met de cast om de perfecte zin te vinden. En het is niet gemakkelijk, vanwege hun…laten we zeggen…sterke persoonlijkheid.

6 Ze kunnen geen haarveranderingen maken

Afbeelding
Afbeelding

Zodra ze beginnen met het filmen van een nieuw seizoen, kunnen de Real Housewives hun uiterlijk niet veranderen totdat het is afgelopen. Dat betekent dat plastische chirurgie en kapsels van tafel zijn. Maar daar is een goede reden voor, aangezien veranderingen in hun uiterlijk de continuïteit van de show kunnen verpesten.

Als ze een interview voor de show filmen, maakt het hele team aantekeningen van alles, dus als ze de volgende keer filmen, ziet alles er hetzelfde uit. Het omvat haar en make-up. Dus als ze bijvoorbeeld de haarkleur veranderen, is alles verpest.

5 Ze moeten beschikbaar zijn voor nieuwe opnames

Afbeelding
Afbeelding

Een echte huisvrouw zijn is niet zo eenvoudig als het lijkt. Hoewel het reality-tv is, betekent dit niet dat ze geen nieuwe opnames maken en als producenten besluiten dat een scène niet goed is, moet de cast beschikbaar zijn om het opnieuw te doen. Dat is ook nog een reden waarom ze hun uiterlijk niet kunnen veranderen.

Sommige bronnen betrapten hen op het opnieuw opnemen van scènes en het opnieuw hashen voordat ze begonnen te filmen. De producenten hebben de informatie nooit ontkend toen ze erom werden gevraagd, dus het was niet echt een geheim.

4 Ze moeten betalen voor hun schoonheidsteam

Afbeelding
Afbeelding

De cast van Real Housewives heeft veel onderhoud nodig, maar de Bravo beta alt niet voor alles wat ze willen. Sommigen van hen vragen om een persoonlijk schoonheidsteam als ze reizen, wat is toegestaan, zolang ze ervoor betalen. Erika Girardi is een van de veeleisende sterren en ze beta alt wel $ 40 duizend per maand om een glamourteam beschikbaar te hebben wanneer ze het nodig heeft. Zij zijn verantwoordelijk voor haar haar, make-up en kleding.

3 Ze kunnen elkaar niet aanklagen

Afbeelding
Afbeelding

Er is een regel in het contract die zegt dat de cast elkaar niet kan aanklagen. Het werd openbaar nadat Carole Radziwell onthulde dat ze Aviva Drescher niet kon aanklagen zonder het contract met Bravo te verbreken. De reality-tv-ster vond de vete tussen hen niet de moeite waard om het contract te verbreken en waarschijnlijk een hoge vergoeding te betalen.

2 De bemanning heeft toegang tot hun telefoongesprekken

Afbeelding
Afbeelding

Als je ooit naar de Real Housewives hebt gekeken, is het je misschien opgevallen dat ze altijd luidsprekers gebruiken als ze aan het telefoneren zijn. Het is geen verrassing dat het niet iets natuurlijks is, maar een regel die ze moeten volgen omdat de producenten naar beide kanten van het gesprek willen luisteren. Producenten kunnen ook al hun gesprekken opnemen en gebruiken in de show. Voor sommige mensen is dat te veel, maar de cast lijkt het goed te vinden.

1 Ze kunnen niet op andere shows verschijnen

Afbeelding
Afbeelding

Als een lid de cast verlaat, betekent dit niet dat ze vrij is van de regels. Toen Vicki Gunvalson en Tamra Judge dit jaar de Real Housewives van Orange County verlieten, zeiden veel bronnen dat ze niet snel aan een andere show konden deelnemen, omdat ze een eenjarig niet-concurrentiebeding in hun contracten hadden.

Dat is niet iets zeldzaams als het gaat om realityshows, en veel deelnemers hebben vergelijkbare clausules.

Aanbevolen: