Céline Dion's gewichtsverlies maakt fans nerveus

Inhoudsopgave:

Céline Dion's gewichtsverlies maakt fans nerveus
Céline Dion's gewichtsverlies maakt fans nerveus
Anonim

Céline Dion is gemakkelijk een van de grootste namen in de muziek. De 'My Heart Will Go On'-zanger zou deel uitmaken van de vocale drie-eenheid, waaronder Mariah Carey en wijlen Whitney Houston, en blijkt in goed gezelschap te zijn. Met zoveel hits en miljoenen verkochte platen onder haar riem, is het geen verrassing dat ze haar status als een van de grootste heeft gecementeerd.

Nou, hoewel de focus vooral op haar muziekcarrière lag, lijkt het alsof Dion's gezondheid in het geding komt. Niemand wees altijd op haar uiterlijk, maar meer recentelijk bleek Céline behoorlijk wat gewicht te hebben verloren, en sommige fans maken zich meer zorgen dan anderen.

Veel fans hebben gewezen op Celine's verandering in uiterlijk, wat helemaal gebeurt als je ouder wordt, weet je? Maar toen de krachtige zangeres opdook en er veel magerder uitzag dan ze eerder had, en sommigen haar gelaatstrekken zelfs 'mager' noemden, was het tijd om op te letten. Dus hoe gaat het met Céline, waarom is ze tegenwoordig zo mager en is ze echt in goede gezondheid?

Bijgewerkt op 28 september 2021, door Michael Chaar: Celine Dion heeft geleid tot grote bezorgdheid onder fans na een plotselinge verandering in uiterlijk. De zangeres van 'Because You Loved Me' heeft zeker een behoorlijke carrière achter de rug, maar haar leven stond in 2016 op zijn kop na het overlijden van haar man en manager, René Angélil. Het was duidelijk dat de dood een grote tol eiste van Celine, maar dat is niet de enige reden voor haar gewichtsverlies. Naast gracieus ouder worden, is Celine ook begonnen met ballet, wat geen sinecure is. Van het inspannende dansen tot vier decennia onvermoeibaar werken, het is geen verrassing dat Celine er anders uitziet.

Gelukkig voor fans zal haar lange leven in de schijnwerpers binnenkort op het grote scherm te zien zijn, aangezien Dion officieel een documentaire heeft goedgekeurd waarin haar carrière wordt belicht.

Céline Dion's gewichtsverlies foto's zorgen voor fans

Om eerlijk te zijn, heeft Céline altijd veel gedaan om in vorm te blijven, ondanks dat ze behoorlijk goede genen heeft. Haar fitnessregime is respectabel en door de jaren heen lijkt ze nauwelijks ouder te zijn geworden.

Toen circuleerden er plotseling foto's van de magere en nogal ongezond ogende zangeres. In feite leek haar uiterlijk in 2016 te veranderen, met recentere waarnemingen van het beroemde gezicht dat fans meer dan voorheen zorgen baarde. Ondanks haar plotselinge verandering in uiterlijk, die verband houdt met het verdriet en de rouw van haar overleden echtgenoot, René Angélil.

Het verhaal achter Céline's gewichtsverlies en gezondheid

Wat is het echte verhaal achter Céline's gewichtsverlies en algehele gezondheid? Het is simpel: ze begon meer te sporten.

Oké, niet zo eenvoudig: ze begon aan een behoorlijk slopende atletische inspanning waardoor ze kilo's kwijtraakte waarvan fans niet wisten dat ze moest afvallen.

Het was echter niet het verdriet dat haar tot de verandering van levensstijl leidde, hoewel ze heeft uitgelegd dat ze met ballet begon nadat haar man was overleden. Zoals balletliefhebbers weten, is de sport uitdagend en soms zelfs pijnlijk, maar wetende dat ze iets nodig had om haar passie in te werpen, omarmde Dion de "dramatische, sensuele" dans met een van haar achtergronddansers.

Hoewel geruchten de ronde doen dat er iets romantisch is tussen het paar, heeft de zanger dat tot nu toe ontkend. Maar het feit is dat de twee al ontelbare uren ballet hebben beoefend, waarbij Céline haar scheiding minstens een jaar geleden perfectioneerde. Sindsdien heeft ze haar balletwerk voortgezet en haar lichaam nog meer getrimd dan fans voor mogelijk hadden gehouden.

Natuurlijk is er ook het feit dat ze ouder is geworden. Céline is nu 53, dus het is logisch dat ze een paar lachlijnen heeft. Het maakt haar niet minder mooi, maar gezien haar gewichtsverlies ziet Dion er een beetje mager uit, zoals velen doen wanneer ze de schoonheid van gracieus ouder worden omarmen.

Ze heeft er echter geen spijt van, merkte Women's He alth Mag op; ze heeft het gevoel dat ze haar tweede adem in het leven heeft opgevangen, en ze heeft helemaal niet het gevoel dat ze langzamer gaat.

Een documentaire over Celine is in volle gang

Overwegend dat Celine Dion 40 jaar in de schijnwerpers heeft gestaan en ons enkele van de grootste hits heeft bezorgd, van 'I'm Alive', 'The Power Of Love' en 'I Drove All Night' om er maar een paar te noemen. De zanger is ook een van de langstdurende headliners in Las Vegas geworden, terwijl hij honderden miljoenen albums heeft verkocht.

Met een carrière die net zo succesvol is als de hare, is het geen verrassing dat er een Celine-documentaire in volle gang is. De zangeres heeft een behoorlijk leven geleefd en Sony Music Entertainment en Vermillion Films zetten het allemaal op het grote scherm. Celine heeft officieel haar stempel van goedkeuring gegeven en onthult dat ze een "open boek" is. Hoewel details over de documentaire nog onbekend zijn, is het duidelijk dat het de moeite waard is om op af te stemmen.

Aanbevolen: