Dit zijn de meest controversiële Victoria's Secret-modellen

Inhoudsopgave:

Dit zijn de meest controversiële Victoria's Secret-modellen
Dit zijn de meest controversiële Victoria's Secret-modellen
Anonim

De Victoria's Secret-modellen staan bekend als enkele van de mooiste vrouwen ter wereld. Het lijdt geen twijfel dat ze de modellenwereld sinds 1995 in de palmen van hun handen hebben gehouden, hoewel fans verwachten dat Rihanna's Savage X Fenty hen binnenkort failliet zal doen gaan. Toch zijn de 41 vrouwen die vleugels hebben gekregen van het iconische bedrijf enorme sterren geworden.

Ondanks hun aantrekkingskracht en invloed als Victoria's Secret-modellen, zijn niet al degenen die de vleugels aanbreken (of die er dichtbij zijn gekomen om ze te ontvangen) zo engelachtig. Hier zijn enkele van de meest opvallende schandalen die invloed hebben op de vrouwen van de wereld van Victoria's Secret…

9 Gigi Hadid werd beschuldigd van racisme en antisemitisme

In 2017 werd Gigi gedwongen zich terug te trekken uit de VS Shanghai-show nadat haar gedrag op het scherm tot wijdverbreide verontwaardiging op sociale media leidde. Het model werd gezien terwijl hij Chinese mensen belachelijk maakte in een video die om de verkeerde redenen viraal ging. Als gevolg van haar acties heeft de Chinese regering nooit een visum verlengd. Gigi kreeg nooit de felbegeerde Angel-status. Onlangs werd zij, samen met haar zus Bella en Dua Lipa, beschuldigd van antisemitisme en het verspreiden van verkeerde informatie over het Israëlisch/Palestijns conflict.

8 Bella Hadid werd beschuldigd van DUI en is beschuldigd van antisemitisme

Op 17-jarige leeftijd werd Bella aangeklaagd voor DUI. Toen ze werd aangehouden na het negeren van een stopbord en bijna in aanrijding met een politieauto, bleek ze bijna twee keer boven de wettelijke limiet te zitten. Bella beweerde later dat ze leed aan het post-syndroom van Lyme, wat de situatie op de een of andere manier verergerde omdat ze maar een klein beetje alcohol had gedronken. Haar verhaal deed het niet bij de fans. Veel gezondheidsspecialisten hebben de mogelijkheid ook ontkend.

Bella, evenals haar zus Gigi, zijn beschuldigd van antisemitisme nadat ze trots een foto hadden getoond van een Palestijnse man die ervan werd beschuldigd een Joodse man te hebben geslagen tijdens het Israëlisch/Palestijnse internationale conflict in 2021. Ze wordt ook beschuldigd van het verspreiden van vooringenomen verkeerde informatie over het conflict onder haar miljoenen Instagram-volgers.

7 Devon Windsor werd ervan beschuldigd ongevoelig te zijn

Een aflevering uit 2018 van E!'s Model Squad liet kijkers in shock achter toen een van de sterren van de show een ongelooflijk controversiële opmerking maakte. Ingaand op de opmerkingen van Shanina Shaik en Ping Hue over de rassendiscriminatie waarmee ze in de modellenwereld werden geconfronteerd, betreurde Devon het feit dat het erg moeilijk was om haar haar blond te houden. Haar opmerkingen lieten de andere modellen totaal geschokt achter. De ongevoeligheid die ze toonde door de trivialiteit van het highlighten van haar haar te vergelijken met iemand die geconfronteerd werd met rassendiscriminatie, leidde tot grote reacties, waarbij het model uiteindelijk een verontschuldiging aanbood en de ongevoeligheid van haar uitspraken erkende.

6 Erin Heatherton is verwikkeld in rechtszaken

Volgens People is Erin Heatherton verwikkeld in een rechtszaak met voormalig Retroactive zakenpartner Clare Byrne, die beweert dat het model schuldig is aan het verbreken van hun contract. Dat is niet alles. De VS Angel wordt nu aangeklaagd door de advocaat die haar vertegenwoordigde. Het blijkt dat Erin heel veel onbetaalde rekeningen heeft van haar juridisch adviseur Stephanie Adwar. De advocaat zegt ook dat Erin niet reageert op pogingen om contact met haar op te nemen. Het VS-model beweert momenteel dat ze failliet is en de zaak sleept zich voort.

5 Cara Delevingne werd betrapt met stoffen en kreeg kritiek omdat ze zich een belangrijke boodschap toe-eigende

Geen onbekende voor controverse, het Britse model liep voor het eerst voor VS in 2012. Ze haalde het jaar daarop de krantenkoppen, toen ze werd betrapt door de paparazzi terwijl ze probeerde een verdacht pakket wit poeder te verbergen. De mogelijke connectie met cocaïne leidde ertoe dat Cara werd afgeschaft door retailgigant H&M. Cara slaagde erin de interesse in het mysterieuze pakket af te leiden door een paar dagen later Instagram-foto's te plaatsen waarop ze actrice Sienna Miller kuste op het Met Ball.

In 2021 werd Cara beschuldigd van het toe-eigenen van een bericht dat het handelsmerk was van Luna Matatas, een seksuele voorlichter voor homoseksuelen. Het model droeg een vest met de woorden "Peg the Patriarchy" en gaf blijkbaar alles over de beweging volledig verkeerd weer. Haar betrokkenheid bij VS was stormachtig, aangezien ze de uitnodiging om deel te nemen aan de show van 2016 niet bevestigde, maar in plaats daarvan Instagram-foto's van zichzelf op het strand plaatste.

4 Jessica Hart's vete met Taylor Swift

Een aanhoudende ruzie tussen Jessica Hart en Taylor Swift, nadat er een grote deal was gemaakt met haar Victoria's Secret-show, houdt de roddelbladen bijna negen jaar bezig. Het begon toen Jessica de zangeres een slechte mond gaf na haar eerste optreden op het VS-podium. Op de vraag of ze dacht dat Swift het zou halen op de VS-landingsbaan, antwoordde ze ontkennend. Swift stemde ermee in om de volgende show te doen, maar met de voorwaarde dat Jessica geen deel uitmaakte van de cast en het model sindsdien niet meer in een VS-show heeft gelopen. In de voortdurende vijandschap tussen de twee verscheen het Australische model op Instagram met een T-shirt bedrukt met "F TAYLOR SWIFT".

3 Miranda Kerr was onbewust betrokken bij het witwassen van geld

Nadat Miranda Kerr sieraden ter waarde van meer dan $ 8 miljoen had ontvangen van de Maleisische zakenman Jho Low, was Miranda Kerr onbewust betrokken bij het witwassen van geld. Het Australische model werd gevraagd om de diamanten halskettingen, armbanden en ringen terug te geven die naar verluidt waren gekocht met geld dat was verduisterd van het Maleisische fonds 1MDB. Miranda voldeed volledig aan de wet. Ze is misschien de sieraden kwijt, maar ze mag de halo houden.

2 Kelly Gale werd beschuldigd van vette shaming

Kelly Gale maakte fans woedend toen ze video's van zichzelf plaatste die aan het sporten waren net buiten een fastfoodrestaurant. In een van de video's voorzag een vriend haar van gezond, afslankend voedsel terwijl ze kampeerde in het restaurant. Wat volgens sommigen Kelly's beschamende capriolen zijn, viel niet goed. Haar berichten werden later verwijderd van haar Instagram.

1 Karlie Kloss werd bijna geannuleerd wegens culturele ongevoeligheid

Deze engel kreeg de steun van het publiek in 2012 toen ze over de catwalk liep in een door Native American geïnspireerde outfit. Karlie's mocassins met hoge hakken, suède bh met franjes en veren hoofdtooi waren vermoedelijk verbonden met het evenement van Thanksgiving - maar veel fans wilden het niet. Er was begrijpelijke woede over het gebrek aan inzicht dat getoond werd over de gevoelens van degenen die door de Europese kolonisten werden getroffen door de genocide op de inheemse bevolking. Het is slechts een van de vele voorbeelden van culturele ongevoeligheid door VS-management.

Aanbevolen: