Wat deed Ava Michelle tussen 'Tall Girl' en 'Tall Girl 2'?

Inhoudsopgave:

Wat deed Ava Michelle tussen 'Tall Girl' en 'Tall Girl 2'?
Wat deed Ava Michelle tussen 'Tall Girl' en 'Tall Girl 2'?
Anonim

Ava Michelle is een zeer lange en getalenteerde danseres en actrice die haar start kreeg in de televisieserie Dance Moms. Ze staat nu bekend om haar rol als hoofdpersoon Jodi Kreyman in de Netflix-film Tall Girl en het vervolg Tall Girl 2.

Fans vragen zich misschien af wat Michelle precies aan het doen was tussen de releases van Tall Girl en Tall Girl 2 door. Het blijkt dat de danseres die actrice is geworden het behoorlijk druk heeft gehad in de paar jaar tussen de releases van de twee films. Haar leven was vol ups en downs, waaronder het verlies van haar broer begin 2021. Ze heeft haar YouTube-kanaal regelmatig bijgewerkt tot eind 2020 en heeft een aantal dansprojecten gedaan en met verschillende merken gewerkt op haar Instagram-pagina. Laten we meer te weten komen over wat Ava Michelle heeft uitgespookt tussen Tall Girl en Tall Girl 2.

7 Broer van Ava Michelle is overleden

In februari 2021 verloor Michelle haar broer, Devon. Details over zijn dood zijn niet vrijgegeven door zijn familie. Michelle plaatste echter een liefdevol eerbetoon aan hem op haar Instagram-pagina de dag nadat hij stierf. "Gisterochtend werd mijn beste vriendin een engel", schreef ze in het bijschrift. "Je bent de beste man die ik ooit heb gekend. Bedankt dat je me hebt laten zien hoe ik elke seconde van je leven ten volle kan leven. Bedankt dat je de beste grote broer bent die een zus ooit zou kunnen vragen. Ik hou van je met alle mijn hart voor altijd. Naar de maan en terug broski."

6 Ava Michelle heeft een tatoeage met haar moeder

Ter ere van haar overleden broer besloten Michelle en haar moeder samen tatoeages te laten zetten. Ze plaatste een korte video op haar Instagram-pagina in een deel van een samenvatting van haar 2021 waarin zij en haar moeder in hun auto zitten, en ze kondigen het feit aan dat ze op het punt staan om tatoeages te krijgen "voor Devon, alleen Devon zouden we doen dit omdat ik nooit aan deze gedachte had gedacht en ik nooit had gedacht dat je een tatoeage in je leven zou krijgen", zei ze tegen haar moeder. Haar moeder was het ermee eens dat ze normaal gesproken nooit een tatoeage zou krijgen, maar ze deed het alleen voor haar overleden zoon.

5 Ava Michelle heeft aan haar kledingmerk gewerkt

Michelle heeft tijd besteed aan het werken aan haar kledingmerk, Identified Clothing, dat ze samen met haar moeder en broer Devon heeft gemaakt. Volgens de website van het kledingmerk wilden de drie leden van de familie "een lijn van loungewear creëren die niet alleen inclusiviteit en individualiteit bevordert, maar ook een platform biedt om te spreken en gesprekken aan te moedigen over veel belangrijke onderwerpen." Ook volgens de website van het merk, "Devon stierf de nacht dat de naam van het merk werd gevestigd."

4 Ava Michelle begon te daten met Bryan Pearn

In 2021 begon Michelle te daten met filmmaker en model, Bryan Pearn. Ze ging met hem op reis om de sneeuw te zien in Lake Arrowhead, Californië tijdens de vakantie en de twee leken samen van de minivakantie te genieten. In september 2021 plaatste Michelle een fotodump van haar met Pearn met het bijschrift 'overal blij met jou'. Hij lijkt haar date te zijn geweest op de bruiloft van Chloe East in augustus, want er staat een foto van de twee op haar Instagram-pagina. In november plaatste Michelle een verjaardagshulde aan Pearn met het bijschrift: "Zo dankbaar voor wie je bent en alles wat je in mijn leven hebt gebracht. Mijn bestie, mijn avonturenmaatje, mijn gek, mijn persoon!"

3 Ava Michelle heeft gewerkt aan merkpartnerschappen

Michelle heeft in de loop der jaren aan een aantal merkpartnerschappen gewerkt, waaronder Olay en Fashion Nova. Ze heeft zowel op haar Instagram als op haar YouTube-kanaal berichten geplaatst over Fashion Nova en heeft op Instagram berichten geplaatst over haar samenwerking met Olay. In oktober 2020 plaatste Michelle op Instagram reclame voor Olay's Skin Care-Inspired Body Wash met hyaluronzuur en de Rinse-Off Body Conditioner met Shea Butter en zei dat die producten haar hielpen "zich zelfverzekerd te voelen in mijn huid." Ze plaatste ook een paar Fashion Nova-uitzendingen op haar YouTube-kanaal terwijl ze adverteerde voor het merk.

2 Ava Michelle heeft gedanst

Michelle heeft gedanst om het verlies van haar broer te verwerken, maar ze heeft ook professioneel gedanst. Ze danste op een nummer genaamd "Stay Calm" voor de DanceOn Stories-serie op Facebook Watch. Ze plaatst af en toe video's van haar dansen op haar Instagram-pagina en af en toe een dansvideo op haar TikTok-account. Het is goed om te weten dat ze, sinds ze actrice is geworden, nog steeds een liefde voor dans heeft en het nog steeds een deel van haar leven blijft uitmaken.

1 Ava Michelle werkte aan haar YouTube-kanaal

Tot het einde van het jaar 2020 werkte Michelle aan haar YouTube-kanaal en plaatste ze alles, van make-uptutorials tot mode-uitjes, dansvideo's en trainingsvideo's. Op het moment van schrijven heeft Michelle 137 duizend abonnees en zeventig video's die op haar YouTube-kanaal zijn geplaatst. Om de een of andere reden heeft Michelle haar kanaal al meer dan een jaar niet bijgewerkt.

Aanbevolen: