De cast van 'Bel-Air,' gerangschikt op nettowaarde

Inhoudsopgave:

De cast van 'Bel-Air,' gerangschikt op nettowaarde
De cast van 'Bel-Air,' gerangschikt op nettowaarde
Anonim

Ze zei: 'Je verhuist met je tante en oom in Bel-Air.''' De nieuwe reboot van Fresh Prince of Bel-Air, Bel-Air, is klaar om te streamen op Peacock op 13 februari Uitvoerend geproduceerd door Will Smith, de reboot heeft een geheel nieuwe cast, met dezelfde karakters, maar opnieuw bedacht in het moderne Amerika. De show zou meer een drama zijn in plaats van een komedie, zoals Will is ingesteld om pak tweede kansen en vooroordelen aan.

Bij een nieuwe serie hoort een nieuwe cast. Sommigen van hen zijn nieuwkomers in de acteerwereld, terwijl anderen er veteranen van zijn. Het zou onmogelijk zijn om de acteurs te rangschikken op vaardigheid als je de show nog niet hebt gezien, dus de enige manier om dit te doen zou zijn van het laagste naar het hoogste vermogen. Als deze show een succes is, kunnen deze vermogenswaarden worden gewijzigd. Hier is de cast van Bel-Air, gerangschikt op vermogen.

10 Jabari-banken - $ 100.000 tot $ 125. 000

Jabari Banks speelt de hoofdpersoon van Will Smith, die vanuit West Philadelphia naar Bel-Air, CA wordt verscheept nadat hij in de problemen is gekomen. Ondanks dat hij het hoofdpersonage van de show is, is zijn vermogen niet zo hoog. Veel websites schatten zijn nettowaarde op minder dan $ 150.000, in het bereik van $ 100.000 tot $ 125.000. Aangezien Bel-Air zijn eerste acteerbaan is, is het niet verwonderlijk dat hij geen hoog vermogen heeft. Banken hebben waarschijnlijk alleen zoveel verzameld door aan de show en promo te werken.

9 Olly Sholotan - $150, 000

Olly Sholotan speelt Carlton Banks, de neef van Will die goede cijfers ha alt en nooit in de problemen komt. Zijn vermogen wordt geschat op ongeveer $ 150.000. Hij is net begonnen in zijn carrière en heeft een deel van zijn muziek opgenomen in korte films en langspeelprojecten. Sholotan verscheen ook in de 2020 selectie van het internationale filmfestival van Venetië, Run Hide Fight. Hij is ook net klaar met het filmen van de film Evolution of Nate Gibson.

8 Jordan L. Jones - $ 100.000 tot $ 1 miljoen

Jordan L. Jones is een acteur bekend van Snowfall, The Rookie en Rel. Hij gaat Jazz spelen, de beste vriend van Will, in de aanstaande reboot. In de originele Jazz stond bekend om uit het huis gegooid te worden door Uncle Phil. Jones speelde ook in andere tv-series, muziekvideo's en korte films. Zijn vermogen wordt geschat op $ 100.000 tot $ 1 miljoen. Websites melden momenteel verschillende dingen, zonder definitief antwoord.

7 Coco Jones - $1 miljoen

Coco Jones zal de rol spelen van Hilary Banks, de oudere neef van Will die graag het geld van haar vader uitgeeft en niet naar de universiteit is gegaan. Jones, geen familie van Jordan L. Jones, werd bekend in de Disney Channel-show Let It Shine en speelde in andere shows op het netwerk en daarbuiten. Tussen haar acteer- en zangcarrière heeft Jones een vermogen van $ 1 miljoen verzameld.

6 Akira Akbar - $1 tot $3 miljoen

Ondanks dat ze nog maar 15 jaar oud is, wordt het vermogen van Akira Akbar geschat op $ 1 tot $ 3 miljoen. In Bel-Air speelt Akbar Ashley Banks, de jongste neef van Will, die hem verafgoodt. Je hebt haar echter eerder in een aantal andere rollen gezien. Ze is vooral bekend van haar rol als Monia Rambeau in Captain Marvel. Akbar speelde ook in We Can Be Heroes, Criminal Minds, Grey's Anatomy en meer.

5 Simone Joy Jones - $1 tot $5 miljoen

Simone Joy Jones is een actrice die bekend staat om haar rollen in The Son of No One, What If?, The Chair en American Rust. Ze zal Lisa spelen, Will's liefdesbelang, die oorspronkelijk werd gespeeld door Nia Long. Het vermogen van Simone Joy Jones wordt geschat op tussen de $ 1 en $ 5 miljoen, volgens meerdere websites.

4 Tyler Barnhardt - $1 tot $5 miljoen

Tyler Barnhardt speelt een nieuw personage, Connor Satterfield, de beste vriend van Carlton, lacrosse-teamgenoot en het op één na populairste kind op school, na Carlton. Je kent Barnhardt misschien uit de serie 13 Reasons Why. Hij speelde ook in andere kleine rollen en zal Young Blaine spelen in de komende film Senior Year. Zijn vermogen wordt geschat op $ 1 tot $ 5 miljoen.

3 Cassandra Freeman - $ 1,9 miljoen

Cassandra Freeman speelt Vivian Banks, of tante Viv to Will. Vanaf dit jaar wordt haar vermogen geschat op ongeveer $ 1,9 miljoen. Je kent Freeman misschien van Blue Bloods, Atlanta, The Last OG, of de andere series en shorts waarin ze heeft gespeeld. Omdat ze ouder is en meer ervaring heeft in de entertainmentindustrie, is het geen wonder dat haar vermogen hoger is.

2 Adrian Holmes - $4 miljoen

Adrian Holmes speelt Phillip Banks, of Uncle Phil to Will. Het vermogen van Holmes is $ 4 miljoen, volgens Celebrity Net Worth. Hij is een Welsh-Canadese acteur die meer dan 130 acteercredits op zijn naam heeft staan, waaronder Arrow, 19-2 en kerstfilms. Hij heeft het grootste deel van zijn geld verdiend met acteren en heeft zelfs een Canadian Screen Award gewonnen.

1 Jimmy Akingbola - $4 miljoen

Jimmy Akingbola's vermogen wordt geschat op $ 4 miljoen. De Nigeriaanse acteur is vooral bekend van zijn rollen in Arrow, The Crouches en Doctors, met nog veel meer acteercredits op zijn naam. Naast film- en tv-acteren, heeft Akingbola ook zijn vermogen verdiend door theateracteren, het meest opvallend in Thumbelina en Henry VIII.

Aanbevolen: