Wie is Jared Leto's 'aan en uit' vriendin, Valery Kaufman?

Inhoudsopgave:

Wie is Jared Leto's 'aan en uit' vriendin, Valery Kaufman?
Wie is Jared Leto's 'aan en uit' vriendin, Valery Kaufman?
Anonim

Jared Leto is berucht geworden als de acteur die zich wijdt aan zijn rollen, waarbij hij vaak de techniek van method acting - waarbij een acteur zich emotioneel volledig identificeert met zijn personage - tot het uiterste drijft. Jared Leto neemt de rollen die hij speelt tot het uiterste, van het verkrijgen van overvloedige hoeveelheden gewicht tot het weigeren om karakter te breken, zelfs voor toiletpauzes. Het werd bijvoorbeeld zo erg tijdens het filmen van hoofdstuk 27 dat Leto tijdens het filmen in een rolstoel belandde.

Jared Leto in de nieuwe Marvel en Sony film Morbius
Jared Leto in de nieuwe Marvel en Sony film Morbius

Tijdens het filmen van Morbius hield Jared Leto's weigering om karakter te breken de productie op, omdat hij tijdens zijn methodactingproces met krukken naar de badkamer moest hinken om in karakter te blijven. Ondanks zijn "onorthodoxe" methoden lijkt iets te werken, aangezien Jared bekend staat als een productieve en succesvolle acteur.

Maar ondanks het feit dat fans zo bekend zijn met zijn vele personages en een carrière die al sinds de jaren '90 aan de gang is, is het niet gemakkelijk om te vinden wie de echte Jared Leto is.

Hoe is het leven van Jared Leto buiten acteren?

Zoals de meeste Jared Leto-fans weten, is de Morbius-acteur de zanger van de band 30 Seconds to Mars, een band die hij in 1998 samen met zijn broer Shannon vormde.

Jared Leto is ongelooflijk gepassioneerd over zijn muziek en heeft in een vorig interview gezegd dat acteren veel gemakkelijker zou zijn om weg te lopen dan muziek, omdat: "Muziek is heel persoonlijk - mijn broer en ik hebben deze reis gedeeld en deze droom voor bijna ons hele leven."

Een ander ding dat bekend is over de echte Jared Leto is dat hij dierenrechten steunt en doneert aan goede doelen. Maar één ding dat hij heel goed onder de duim houdt, zijn zijn relaties, inclusief zijn "aan en uit" relatie met Valery Kaufman.

Wie is Valery Kaufman?

Valery Kaufman is een 27-jarig Russisch model dat een paar keer is gespot met Jared Leto. Het paar zou naar verluidt al heel lang in het geheim aan het daten zijn, zoals een bron in juni 2020 aan People vertelde dat "ze al een paar jaar af en toe zijn, maar de laatste tijd meer tijd samen lijken door te brengen."

Valery Kaufman werd door Models.com uitgeroepen tot een van de 50 beste modellen in de branche, en gedurende een aantal jaren heeft ze grote deals en campagnes gehad met grote merken, zoals Saint Laurent, Balmain, Elie Saab en Max Mara, om er maar een paar te noemen.

Valery groeide op in Moskou en vertelde eerder in een interview met i-D over haar geboorteplaats, waarin ze zei dat opgroeien in Rusland geweldig was.

Geruchten begonnen over haar en Jared Leto in 2015, toen ze werden betrapt op boodschappen doen in New York. Sindsdien zijn ze bij verschillende gelegenheden door paparazzi gevangen genomen en hun laatst bekende waarneming was in september 2020, toen een foto werd gemaakt van de twee rotsklimmen.

Waarom hebben Jared Leto en Valery Kaufman hun relatie zo stil gehouden?

De meest voor de hand liggende reden voor hun geheimhouding zou zijn dat het paar gewoon privacy wil en niet gevolgd en opgejaagd wil worden door de media, maar speculatie over het vermeende gedrag van Jared Leto als het gaat om jonge vrouwen kan mogelijk ook een sleutel zijn factor, ofwel om zijn relatie met Valery geheim te houden of waarom het paar "aan en uit" is geweest.

In 2018 riep Dylan Sprouse de Morbius-acteur en zei in een tweet: "Yo @JaredLeto nu je in de dm's bent gegleden van elk vrouwelijk model van 18-25 jaar, wat zou je succespercentage zijn is?"

Ditzelfde gesprek over Jared Leto's aantijgingen van wangedrag met modellen die half zo oud en jonger zijn, kwam weer ter sprake nadat Jared Leto was gefotografeerd bij de GRAMMY-awards van 2022 met zangeres Olivia Rodrigo. Fans van Rodrigo reageerden op de beelden op sociale media en zeiden dat ze moest rennen.

olivia rodrigo en jared leto op de grammys 2022
olivia rodrigo en jared leto op de grammys 2022

Omdat Leto en Kaufman zo privé zijn, is het moeilijk om te weten of het stel nog steeds een stel is of niet; hebben ze een serieuze relatie, of zijn ze momenteel "uit"?

Zou het kunnen dat het paar niet zo serieus is en af en toe "af en toe samenkomt"? Of is er veel meer aan de hand dat het paar met succes voor de media verborgen heeft gehouden?

Aanbevolen: