Is David Foster de rijkste man waarmee Yolanda Hadid is geweest?

Inhoudsopgave:

Is David Foster de rijkste man waarmee Yolanda Hadid is geweest?
Is David Foster de rijkste man waarmee Yolanda Hadid is geweest?
Anonim

Hoewel Gigi en Bella Hadid twee van de beroemdste modellen in de industrie zijn, verdient hun mysterieuze moeder Yolanda Hadid zeker een plaats in de schijnwerpers van haarzelf. De 58-jarige was vroeger een heel beroemd Nederlands model, maar tegenwoordig kennen de meesten haar als een castlid van The Real Housewives van Beverly Hills.

Vandaag kijken we naar het liefdesleven van Yolanda Hadid en hoe rijk de mannen zijn met wie ze is uitgegaan en met wie ze getrouwd is geweest. Als je je afvraagt wie van Hadid's minnaars een indrukwekkend vermogen van $600 miljoen had, blijf dan scrollen!

6 Yolanda Hadid heeft een nettowaarde van $45 miljoen

Laten we beginnen met het feit dat Yolanda Hadid in haar eentje zeker een rijke dame is. Het voormalige model is vooral bekend van haar hoofdrol in de reality-tv-show The Real Housewives of Beverly Hills, maar ze heeft ook heel wat gedaan sinds ze er in 2016 afscheid van nam. Wie de ster op Instagram bijhoudt, weet dat Yolanda dol is op een gezond en duurzaam leven leiden, en ze deelt regelmatig wat ze van plan is met haar volgers. Volgens Celebrity Net Worth wordt de moeder van Gigi en Bella Hadid momenteel geschat op een nettowaarde van $ 45 miljoen.

5 Yolanda Hadid's ex Mohamed Hadid heeft een netto waarde van $5 miljoen

Yolanda Hadid's ex met het kleinste vermogen is vastgoedontwikkelaar Mohamed Hadid met wie het voormalige model van 1994 tot 2000 getrouwd was. Zoals de meeste fans zeker weten, is het Mohamed Hadid met wie Yolanda drie kinderen heeft - Gigi die werd geboren op 23 april 1995, Bella die werd geboren op 9 oktober 1996 en Anwar werd geboren op 22 juni 1999.

Mohamed Hadid werd geboren in Nazareth, maar vluchtte met zijn gezin naar de Verenigde Staten tijdens de Palestijnse Oorlog in de jaren veertig. Tegenwoordig is hij vooral bekend door het bouwen van luxe hotels en herenhuizen in de rijkste delen van Los Angeles, Californië. Momenteel wordt geschat dat Mohamed Hadid een vermogen heeft van $ 5 miljoen.

4 Yolanda Hadid's huidige partner Joseph Jingoli's is $40 miljoen waard

Yolanda Hadid's huidige partner Joseph Jingoli is de volgende. De voormalige reality-tv-ster begon in 2019 te daten met de CEO van het bouw- en ontwikkelingsbedrijf Jingoli - en het lijkt alsof de twee jaren later nog steeds gelukkig samen zijn. In tegenstelling tot haar relatie met muzikant en producer David Foster, die erg openbaar was, besloot Yolanda deze keer om het wat meer privé te houden. Hoewel Jingoli af en toe op Instagram van Hadid verschijnt, staat hij zelden in de schijnwerpers, wat tot nu toe voor de twee lijkt te werken. De CEO heeft een iets kleiner vermogen dan zijn partner, aangezien het momenteel wordt geschat op $ 40 miljoen.

3 Met een nettowaarde van $150 miljoen is David Foster niet de rijkste partner van Yolanda

Muzikant en producer David Foster die maar liefst 16 Grammy Awards in huis heeft, is de volgende. Yolanda Hadid en David Foster begonnen in 2006 te daten en in november 2011 stapten de twee in het huwelijksbootje. Helaas duurde hun liefde niet eeuwig en in december 2015 kondigden ze hun scheiding aan. Hun scheiding werd in het voorjaar van 2017 afgerond.

Degenen die de beroemde producer bijbenen, weten dat hij in de zomer van 2019 met actrice en zangeres Katharine McPhee trouwde. Volgens Celebrity Net Worth heeft David Foster momenteel naar schatting een nettowaarde van $ 150 miljoen.

2 Julio Iglesias heeft een indrukwekkende netto waarde van $600 miljoen

Ten slotte, als de rijkste man waarmee Yolanda Hadid heeft gedatet, de Spaanse zanger Julio Iglesias is, was hij een grote internationale ster in de jaren tachtig toen hij en het Nederlandse model uitgingen. De zanger staat bekend als een van de meest invloedrijke Spaanse artiesten en bracht in de loop van zijn carrière 80 albums uit. Voor een jonger publiek is hij misschien meer bekend als de vader van popzanger Enrique Iglesias. Momenteel heeft Julio Iglesias naar schatting een indrukwekkend vermogen van $600 miljoen.

1 Yolanda Hadid en Julio Iglesias dateerden uit de jaren '80

Zoals vermeld, hadden Yolanda Hadid en Julio Iglesias kort een relatie in 1986, en in een aflevering van The Real Housewives of Beverly Hills onthulde de actrice meer details over hun relatie. Dit is wat ze zei toen ze werd gevraagd naar een restaurant waar ze haar medesterren mee naartoe nam:

"Ik ging vroeger uit met Julio Iglesias, ik weet niet of jullie hem kennen, maar toen ik 30 jaar geleden met hem uitging, was hij degene die me hier voor de eerste keer bracht."

Dit resulteerde natuurlijk in nogal wat bewondering door haar mede-sterren, vooral Lisa Rina die verder zei: Wauw! Yolanda is fantastischer dan je je realiseert. Ze heeft kleine fantastische skeletten in haar kast die naar buiten komen en zeggen: ''Hallo, ik ben Julio Iglesias'.''

Aanbevolen: