Zijn Andrew Garfield en Jamie Dornan nog steeds vrienden na roem?

Inhoudsopgave:

Zijn Andrew Garfield en Jamie Dornan nog steeds vrienden na roem?
Zijn Andrew Garfield en Jamie Dornan nog steeds vrienden na roem?
Anonim

Andrew Garfield en Jamie Dornan toonden onlangs hun liefde voor elkaar op de rode loper van de Oscars. Dit kleine evenement wekte een gevoel van nostalgie op bij de fans van de twee sterren. Het is een geweldig gevoel om te zien hoe je favoriete acteurs, die al heel lang vrienden zijn, zich nog steeds gedragen zoals ze jaren geleden deden.

De entertainmentindustrie zag in 2008 vijf vrienden bij elkaar logeren, auditie doen voor verschillende rollen, hard werken om een film of een tv-serie in de wacht te slepen, terwijl ze geen idee hadden dat ze op een dag allemaal groot zouden worden.

Laten we eens kijken hoe Tik Tik Boom-ster Andrew Garfield en Jamie Dornan van Fifty Shades of Grey Fame het hebben gedaan.

Jamie Dornan en Andrew Garfield gaan ver terug

De vijf vrienden – Eddie Redmayne van de Fantastic Beasts-franchise, Charlie Cox van Daredevil uit het Marvel Cinematic Universe, Robert Pattinson van Twilight, Andrew Garfield van The Amazing Spider-Man en Jamie Dornan, de beroemde Christian Grey allemaal samen gehuisvest op hetzelfde adres in Los Angeles.

Eind vorig jaar gingen Dornan en Garfield naar de Late Late Show met James Corden, waarbij ze zichzelf beschrijven van vroeger.

Andrew zei: We waren het soort jongens dat naar The Standard Hotel op Sunset Boulevard zou gaan om te pingpongen en een cocktail tussen ons te bestellen, omdat we het ons niet meer konden veroorloven om zes of zeven uur door te brengen op dezelfde plaats.”

Jamie voegde eraan toe: "Maar je moest eten bestellen, anders schopten ze je eruit, en dus bestelden we een hamburger en aten we elk een hapje."

The Actor Group vond hun grote doorbraken

Uiteindelijk kwam er een tijd dat iedereen werk begon te krijgen en afstand begon te nemen van hun vrijgezellenpad. Robert Pattinson, bekend van The Batman, had in 2005 al zijn sporen verdiend door Cedric Diggory te spelen in de Harry Potter-franchise.

Toch werd hij van de ene op de andere dag een sensatie toen hij de jackpot won van Edward Cullen in Twilight, en sindsdien is er geen omkijken meer naar.

Eddie Redmayne begon met kleine films waarvan de meest opvallende The Yellow Zakdoek en The Other Boleyn Girl waren. Hij verwierf in 2012 grotere bekendheid met Les Misérables en won later een Academy Award voor Beste Acteur in een Hoofdrol in de film The Theory of Everything. Hij is nu vrij beroemd bekend als Newt Scamander van de Fantastic Beasts-films.

Charlie Cox is vrij beroemd om zijn rol in Stardust in 2007 en Daredevil van de MCU-televisieserie van 2015 tot 2018.

Andrew Garfield was een slow-starter en speelde in films als The Imaginarium of Doctor Parnasuss en Never Let Me Go voordat hij monumentale roem opeiste in The Amazing Spider-Man.

Jamie Dornan, die in 2011 in tv-series als Once Upon A Lifetime was en later samen met Dakota Johnson speelde in de Fifty Shades-serie, verscheen ook in de veelgeprezen televisieserie Falling en een donkere komediefilm, Barb en Star Ga naar Vista Del Mar.

De voormalige kamergenoten herenigd

De 94e Oscars van dit jaar zagen Garfield en Dornan herenigen op de rode loper met hun schattige foto's die het internet deed zwijmelen over de twee Britten.

Jamie Dornan woonde de Awards bij met zijn vrouw Amelia Warner, terwijl Garfield het paar fotobombardeerde en poseerde voor foto's met Dornan alleen. Jamie verhuisde ook om Andrew op de wang te kussen, waardoor het een van hun meest schattige momenten was.

Toen hem werd gevraagd naar Garfield tijdens het Oscars Red Carpet Interview, zei Jamie liefdevol: "We hadden net dit mooie moment daar op het tapijt van te gaan als 'Kijk ons eens, dit is een cool ding.' Maar weet je, we kennen elkaar 17 jaar, weet je, en er waren tijden dat we niet zo veel werkten en dat gebeurde niet voor ons, dus om deze hele laatste paar maanden met hem te kunnen delen, was een mooi ding."

Met de twee die moeiteloos over elkaar praten bij elke kans die ze krijgen, is het veilig om te zeggen dat hun vriendschap behouden is gebleven, zelfs met hun roem hoog in het vaandel.

Ze hebben een lange weg afgelegd uit Los Angeles rond 2008 van worstelende acteurs met hun koelkast gevuld met alleen "bieren, een paar bevroren pizza's, vleeswaren zoals plakjes kalkoen en salami" met dineren naast elite leden van het entertainment industrie terwijl ze nog steeds zo geaard en bereikbaar voor elkaar zijn.

In de woorden van Jamie Dornan: "… maar het gebeurde niet echt voor ons en gelukkig kwam het na verloop van tijd allemaal een beetje uit voor ons, maar het was een leuke groep en we zijn nog steeds goede vrienden."

Fans beschouwen het als een geluk dat hun favoriete acteurs na al die tijd beste vrienden blijven. Hopelijk kunnen ze het paar in de toekomst samen op het scherm zien.

Aanbevolen: