Jamie Murray en Julie Stoffer's eerdere intieme relatie komt aan het licht

Inhoudsopgave:

Jamie Murray en Julie Stoffer's eerdere intieme relatie komt aan het licht
Jamie Murray en Julie Stoffer's eerdere intieme relatie komt aan het licht
Anonim

In de 5e aflevering van The Real World Homecoming: New Orleans worden de huisgenoten wakker door een klop op de deur die een in blauw verpakt cadeau en een gigantisch boeket ballonnen onthult die "Y2K" spellen. In de doos zitten technologieën uit de vroege jaren 2000, zoals een walkman en polaroidcamera, evenals kleding die pronkt met de stijl die de huisgenoten droegen tijdens de originele opnames van de show in het jaar 2000.

De huisgenoten 'feesten zoals het jaar 2000' en dansen op hitnummers zoals 'Back That Azz Up' van Juvenile. De volgende ochtend lijkt een binnenkomend bericht alle aandacht te richten op de populairste vrijgezel van het originele seizoen: Jamie.

Spoiler Alert: De rest van dit artikel bevat spoilers van Real World Homecoming: New Orleans aflevering 5: 'Er is iets met Jamie'

Jamie en Julie bespreken hun geschiedenis

Het binnenkomende bericht speelt clips uit het originele seizoen waarin Melissa, Kelley en Julie smachten naar Jamie. Het lijkt er echter op dat Julie de ratrace heeft gewonnen nadat ze een speciale band had met Jamie die ertoe leidde dat ze een kus deelden. Vervolgens bespreken ze de reis die hun relatie heeft afgelegd, zelfs nadat The Real World: New Orleans was uitgezonden.

Julie zegt dat zij en Jamie allebei in The Challenge waren gecast, en gezien de intensiteit van de show in combinatie met haar en Jamie's natuurlijke chemie en competitieve karakter, moest er zeker iets gebeuren. En dat deed het ook. Julie bekent dat Jamie de eerste persoon is die ze 'meer dan kuste'. Julie blijft Jamie bedanken voor het aanbieden van haar eerste seksuele ontwaken na jaren van seksuele repressie als lid van de Mormoonse kerk.

Julie en Jamie the Real World Homecoming: New Orleans
Julie en Jamie the Real World Homecoming: New Orleans

Na de open discussie van de kamergenoten over Julie en Jamie, gaan de twee bij elkaar zitten en Julie legt verder uit welke impact Jamie op haar leven had. Het lijkt er echter op dat het concept van TMI (te veel informatie) Julie ontwijkt als ze zegt: "Je gaf me mijn eerste orgasme." Tot nu toe is het onduidelijk hoe Jamie's familie die bekentenis zou kunnen aannemen.

Later in de week verrast Melissa de huisgenoten met een bezoek van Elie Barnes, een tarotkaartlezer. Tijdens de lezing wordt onthuld dat Jamie de muntenkoningin heeft ontvangen en Julie de muntenkoning. Elie legt uit dat hun verbonden kaarten betekenen dat ze "op bepaalde manieren affiniteiten met elkaar hebben", wat de seksuele spanning bevestigt die tussen de twee leek te ontstaan.

Matt steekt zijn hand op en zegt: "Ik geef dit een vriendelijke pass", omdat het in strijd lijkt te zijn met zijn religieuze voorkeuren. Melissa zit bij Matt en bespreekt zijn gevoelens, en zegt tegen hem dat ze zijn toewijding aan zijn religie respecteert.

Matts religieuze neigingen worden onder de microscoop gelegd

Matt vertelt over de zes kinderen die hij deelt met zijn vrouw. Gedurende het seizoen heeft Matt ook besproken hoe hij door zijn aanwezigheid in The Real World: New Orleans uit zijn comfortzone stapte. Ondanks zijn milde smaak voor avontuur, weerhoudt zijn religiositeit hem ervan te genieten van dezelfde luxe als de andere huisgenoten, zoals genieten van het plezier van een tarotkaart lezen of openlijk praten over seks.

Nog een klop op de deur onderbreekt de dag met een blauw verpakte doos met daarin een briefje met de tekst "Wie zei dat?" In de doos zitten peddels, elk met de gezichten van een van de castleden. Het is gebleken dat de huisgenoten waren gaan zitten voor interviews voor een boek genaamd The Real World Unmasked, na hun vertrek uit de show. Het spel is dat op het scherm een citaat wordt weergegeven en dat de huisgenoten moeten raden wie het heeft gezegd.

In het begin zijn de citaten luchtig en grappig, waarbij Melissa 22 jaar geleden toegaf te denken dat Matt 'schattig schattig' was. De zaken beginnen echter zuur te worden wanneer het scherm een citaat van Matt weergeeft over Danny's negatieve houding. Danny verdedigt zichzelf en zegt dat het duidelijk is dat hij pessimistischer zou zijn tegenover Matt, aangezien Matt Danny actief veroordeelde omdat hij 22 jaar eerder homo was.

De producers vragen Matt of zijn gevoelens zijn veranderd; vindt hij het nog steeds een zonde om deel uit te maken van de LGBTQ+-gemeenschap? Matt nipt aan zijn waterfles en sluit het gesprek snel af. Het lijkt erop dat, zelfs na 22 jaar, sommige dingen nooit veranderen.

Fans hebben gewacht op aandacht voor Matts religiositeit

Het hele seizoen door heeft Matt zijn religiositeit in stukjes besproken, genoeg voor de kijker om te weten dat zijn toewijding de afgelopen 22 jaar niet is afgenomen. Hoewel hij in sommige opzichten meer open lijkt te zijn en klaar om het verleden te verkennen, is hij nog steeds gebonden aan het woord van de Bijbel en is hij niet in staat de kerk van het heden te scheiden. Sommigen gaan zelfs zo ver om te zeggen dat Matt te religieus is voor zijn eigen bestwil, en neemt het woord van de Heer zo serieus dat het zijn relaties, zoals zijn vriendschap met Danny, belemmert.

Bekijk alle nieuwe afleveringen van The Real World Homecoming: New Orleans om 20.00 uur EST, alleen op MTV.

Aanbevolen: