Zanger Cody Simpson is nu een professionele zwemmer

Inhoudsopgave:

Zanger Cody Simpson is nu een professionele zwemmer
Zanger Cody Simpson is nu een professionele zwemmer
Anonim

Cody Simpson bewijst dat hij een man met veel talenten is, nadat hij een plek in het Australische zwemteam heeft verdiend.

Volgens TMZ eindigde de zanger woensdag op de derde plaats op de 100 meter vlinderslag op de Australische kampioenschappen. Nu zal Cody deze zomer deelnemen aan de Commonwe alth Games.

Cody werd als jonge tiener beroemd nadat hij covers op YouTube had geplaatst. Hij heeft vier studioalbums uitgebracht: Paradise (2012), Surfer's Paradise (2013), Free (2015) en Cody Simpson (2022).

Hoewel zijn verschuiving van muziek naar zwemmen misschien willekeurig lijkt, was Cody sterk betrokken bij de sport voordat zijn zangcarrière van de grond kwam.

Cody blonk uit in zwemmen voor muziek

Olympics.com merkt op dat hij in de leeftijd van 12 en 13 jaar de National Age Group Champion was, hoewel zijn zwemcarrière op een laag pitje stond toen hij als tiener naar Los Angeles verhuisde.

In de afgelopen jaren is Cody echter teruggekeerd naar het water om zijn liefde voor zwemmen te herontdekken. Hij kwalificeerde zich vorig jaar zelfs voor de Olympische proeven. "Ik zou graag deze persoonlijke mijlpaal willen delen en je laten kennismaken met mijn huidige reis als atleet die ik tot nu toe relatief rustig heb gehouden", schreef hij in een Instagram-bericht om de prestatie te vieren.

In een gesprek met The Sydney Morning Herald legde Cody eerder uit dat zijn passie voor zwemmen opnieuw was aangewakkerd nadat hij in Rio was tijdens de Olympische Spelen om een merkpartnerschap te vervullen. Het heeft een paar jaar geduurd, maar uiteindelijk heeft hij besloten om weer te gaan trainen.

"Sinds Rio denk ik niet dat er een week voorbij is gegaan dat ik er niet aan dacht", vertelde Cody aan de publicatie. “Dat is nu vijf jaar geleden. Toen kwam 2020 en had ik besloten dat ik weer zou gaan trainen en er vier jaar van mijn leven aan zou wijden.”

Cody blijft trainen, maar het klinkt alsof hij veel hulp heeft. Vorig jaar werd gemeld dat de zanger samenwerkt met Olympiër Michael Phelps om zijn techniek en strategie te verbeteren in de hoop zich te kwalificeren voor Parijs 2024.

Aangezien hij meedoet aan de Commonwe alth Games, lijkt het erop dat Cody's harde werk zijn vruchten afwerpt. De wedstrijden beginnen op donderdag 28 juli in Birmingham en duren tot maandag 8 augustus.

Aanbevolen: