Love Is Blind Seizoen 2 Aflevering 9 Review: 'Bachelor & Vrijgezellenfeesten

Inhoudsopgave:

Love Is Blind Seizoen 2 Aflevering 9 Review: 'Bachelor & Vrijgezellenfeesten
Love Is Blind Seizoen 2 Aflevering 9 Review: 'Bachelor & Vrijgezellenfeesten
Anonim

Het is nog 5 dagen tot de bruiloften van Love Is Blind Seizoen 2, en de koppels maken zich klaar om hun (potentiële) laatste nacht als singles te vieren. Met bruiloften om de hoek, werken sommige verloofden nog steeds door hun aarzelingen. Shake vraagt Shayne om advies over het seksleven van hem en Deepti, en geeft toe dat ze nog geen contact hebben op een dieper, fysiek niveau.

Shayne raadt Shake aan om uit zijn hoofd te komen en dingen op te fleuren, om het risico te nemen om de lichamelijkheid met Deepti te verkennen. Voor Iyanna en Jarrette is hun emotionele en fysieke compatibiliteit aanwezig, maar de twee raken verstrikt in een web van zenuwen die vooruitlopen op hun grote dag. Iyanna vraagt Jarrette om wat aanpassingen in haar levensstijl aan te brengen en haar gerust te stellen in de hoop dat haar twijfels zullen sudderen.

Spoiler Alert: De rest van dit artikel bevat spoilers van Episode 9: 'Bachelor & Bachelorette Parties'

De koppels genieten van hun laatste dates als verloofde

Voor hun laatste date night als 'singles' picknicken Mallory en Sal in het park. Als Mallory links het podium betreedt, met de mand in de hand, ontmoet ze Sal en zijn ukelele. Net zoals hij deed om haar voor zich te winnen, brengt Sal een serenade aan Mallory met een lied dat hij speciaal voor haar heeft geschreven, en brengt haar tot tranen. Zittend op een deken bij de rivier, vertelt Mallory Sal hoe zijn initiatief, constante zorg en eindeloze genegenheid haar een ongelooflijk speciaal en veilig gevoel geeft.

Op een minder ontspannen date krijgen Iyanna en Jarrette een 360 graden uitzicht over Chicago vanaf de Hancock-toren tijdens de "TILT"-rit. Het volstaat te zeggen dat geen van beiden hoogtevrees lijkt te hebben. Tijdens het eten vertelt Jarrette aan Iyanna dat hij gelooft dat hij klaar is om "deze sprong in het diepe te wagen", en deze reis als getrouwd stel met haar te beginnen. Met een glimlach van oor tot oor bekent Iyanna hetzelfde en zegt ze alleen dat Jarrette degene is die ze wil.

Wat Shake betreft, hij heeft Shayne's advies opgevolgd en een massage voor koppels georganiseerd, gevolgd door een sushi-diner voor zichzelf en Deepti. De twee bespreken hun sterke emotionele band, evenals Shake's aarzelingen. Deepti herkent Shake's spanning en smeekt Shake om zich voor haar open te stellen. Hij onthult dat hij voelde dat hij Deepti wegduwde, zoals een typisch patroon is in zijn vroegere relaties, maar haar houding heeft hem alleen maar in een diepere liefde gesust.

De jongens spelen bal op hun vrijgezellenfeest

Met nog maar 1 dag tot de bruiloften, nemen de jongens een feestbus naar Wrigley Field voor een zelfgemaakte derby, biertjes en een praatje met hun vrienden en familie. Elke verloofde heeft zijn tijd aan slagbeurt, waarbij Sal de groep verrast en consistente dubbels uitha alt. Met een chip op zijn schouder neemt Shayne de plaat mee naar huis en snuift … en snuft … en snuift. Terwijl hij merkt dat hij overdreven ontmoedigd raakt door zijn slechte prestaties, vindt hij vertrouwen in de wetenschap dat hij "100% ja zal zeggen" tegen Natalie bij het altaar.

Shayne en Natalie Love Is Blind Seizoen 2
Shayne en Natalie Love Is Blind Seizoen 2

Terwijl Shayne opschept over zijn zekerheid over zijn relatie met Natalie, merkt Nick dat hij in conflict is. Hij neemt zijn vrienden in vertrouwen en vertelt hen dat, hoewel hij en Danielle hun ups en downs hebben gehad, er momenten zijn waarop hij ongetwijfeld klaar is om zich aan haar te binden. Zijn vrienden uiten echter hun scepsis en zeggen dat elke zweem van twijfel een teken kan zijn voor Nick om de andere kant op te rennen.

Nicks vriend probeert volledig te begrijpen waar zijn hoofd naar toe is en vraagt hem of hij ja zou zeggen als hij op dat moment bij het altaar voor Danielle zou staan. "Ik weet het niet", zegt Nick, "ik weet het echt niet."

De dames vieren hun vrijgezellenfeest op een cruise

Aan de Chicago River dansen de dames uit met hun beste vrienden en familie, terwijl ze hun hoop voor de toekomst bespreken met hun verloofden. Net als Shayne vertelt Natalie haar vrienden dat er geen twijfel over bestaat dat ze ja zal zeggen op hun trouwdag. Haar vrienden uiten hun geluk en merken de positieve veranderingen op die ze in haar hebben gezien sinds haar relatie met Shayne begon. Net als Natalie heeft Mallory vertrouwen in haar beslissing om ja te zeggen tegen Sal en hem haar soulmate te noemen.

Wat Daniëlle betreft, haar hoofd is nog steeds een beetje door elkaar geschud. Hoewel ze echt ja wil zeggen, weet ze niet zeker of Nicks gevoelens beantwoord zullen worden. Deepti bevindt zich in een soortgelijk bootje, niet zeker wat de juiste zet is met Shake, of hij van plan is om "ik doe" te zeggen of niet. Haar wens is een partner die haar waarde op natuurlijke wijze erkent, in plaats van er actief naar op zoek te gaan. Ze bekent aan Iyanna dat als Shake 'nee' zegt bij het altaar, hun relatie zal eindigen.

Deepti en Iyanna op hun vrijgezellenfeest Love Is Blind seizoen 2
Deepti en Iyanna op hun vrijgezellenfeest Love Is Blind seizoen 2

Nick en Danielle's trouwdag

Het is eindelijk de trouwdag en Nick en Danielle zijn de eersten bij het altaar. Danielle zegt dat Nick haar perfecte aanbidder is, dat ze het gelukkigst is in een relatie. Nick is het daarmee eens en geeft toe dat zijn liefde voor Danielle sterker is dan alle liefde die hij eerder heeft gevoeld. Maar "timing is alles", zegt hij. Zijn besluiteloosheid ligt in troost, omdat hij niet zeker weet of een van hen 100% comfortabel of zelfverzekerd is om ja te zeggen.

Danielle op haar trouwdag Love Is Blind Seizoen 2
Danielle op haar trouwdag Love Is Blind Seizoen 2

Danielle daagt haar kanten jurk uit en roept tranen op van haar moeder, zus en vrienden, die stromen over hoe mooi ze eruitziet. Nick maakt zich klaar voor het altaar, gekleed in een geelbruin pak en een vlinderdascombinatie. Overvloedig zwetend stapt Nick op het altaar en wacht op Danielle's binnenkomst. Als de twee samenkomen bij het altaar, vraagt de officiant hen allebei om hun gevoelens te delen over de emotionele band die ze hebben gemaakt.

Dan stelt hij Danielle de noodlottige vraag: neem jij Nick aan als je wettig getrouwde echtgenoot? Terwijl Danielle wijst op haar besluiteloosheid, geeft ze toe dat ja zeggen tegen Nick het enige antwoord is waar ze ongetwijfeld zeker van is geweest. Wat Nick betreft… nou ja, de tijd zal het leren. Stem af op de finale van Love Is Blind seizoen 2 op Netflix om te zien wie 'ik doe' en wie 'ik niet' zegt.

Aanbevolen: