Wat is er gebeurd met het Fiji-watermeisje van de Golden Globes?

Inhoudsopgave:

Wat is er gebeurd met het Fiji-watermeisje van de Golden Globes?
Wat is er gebeurd met het Fiji-watermeisje van de Golden Globes?
Anonim

Af en toe gaat iemand om allerlei onverwachte redenen viraal. Er was bijvoorbeeld een tijd dat Brianna Arsement beroemd werd op YouTube vanwege haar ontdekking van de Minecraft-geheimen van haar man. Er is ook S alt Bae die viraal ging voor het koken van biefstuk. En natuurlijk is er Madison Beer die viraal ging op TikTok voor haar make-uproutine. In 2019 ging ook een vrouw viraal, hoewel ze zelf niets op YouTube en op andere TikTok-platforms plaatste. In plaats daarvan ging ze naar de rode loper van de Golden Globes en promootte schaamteloos Fiji Water. In feite hield dit Fiji-water zich zelfs staande ondanks de constante komst van Hollywood-sterren. Ze zou zelfs doorgaan met het photobomben van mensen als Nicole Kidman, Richard Madden, Amy Adams en vele anderen. Sindsdien vroegen velen zich af waar ze heen was.

Wie is het Fiji-watermeisje?

Het Fiji Water-meisje werd uiteindelijk geïdentificeerd als Kelleth Cuthbert. Het Canadese model deed al geruime tijd soortgelijk werk en het promoten van het watermerk was gewoon een ander optreden. Het bleek echter niet zo te zijn, hoewel Cuthbert zelf niet wist dat mensen haar eerst opmerkten.

"Een paar mensen kwamen naar me toe en zeiden: 'Fiji gaat viraal'", herinnert ze zich. "Ik dacht dat ik misschien op de achtergrond zat van een paar foto's."

Later realiseerde ze zich dat het meer was dan een paar foto's, waarbij haar Instagram in korte tijd meer dan 76.000 volgers kreeg.

"Een van mijn printagenten heeft me getagd in een meme van mezelf", herinnert Cuthbert zich. “Ik belde mijn moeder tijdens mijn pauze, en ze lachte al toen ze de telefoon opnam. Mijn ouders zijn niet erg hip met wat er gebeurt, dus het feit dat ze deze informatie al hadden gekregen, zegt veel over hoe viraal het al ging.”

En hoewel velen dachten dat het een zorgvuldig geënsceneerde publiciteitsstunt was, onthulde Cuthbert dat dit niet het geval was. Ze kreeg net de opdracht om er vriendelijk uit te zien en wat water aan te bieden.

"Ik sta gewoon waar me wordt verteld, waar er ook een opening is", legde ze uit. "Soms zit je gevangen tussen veel camera's, dus er zijn veel fotografen vanuit verschillende hoeken. Je zit soms gewoon een beetje vast. Kijk, dat is het punt: ik heb het gevoel dat ik wegkeek, maar soms keek ik, zodat ik uit de weg kon gaan.”

En hoewel het erop leek dat Cuthbert al heel lang Fiji Water-endossant zou worden na haar virale Golden Globes-moment, leidde het in plaats daarvan tot een rechtszaak. Nadat Fiji Water naar buiten kwam met een kartonnen uitsnede die op het model leek, daagde Cuthbert Fiji Water en de eigenaar, Wonderful Company, voor het ongeoorloofde gebruik van haar beeltenis.

Het resulteerde in een tegenvordering die het bedrijf aanspande tegen Cuthbert onder gebruikmaking van de wettelijke naam van het model, Kelly Steinbach."Mevrouw. Steinbach heeft nu de hand gebeten die haar voedt door het bedrijf aan te klagen dat volledig verantwoordelijk is voor het bieden van de mogelijkheid en de middelen om te profiteren van haar vluchtige 15 minuten aan internetfaam, " luidde de rechtszaak.

Fiji Water zei ook dat de rechtszaak van Cuthbert een "flagrante poging was om haar contractuele verplichtingen te omzeilen", aangezien ze een betaling van $ 500.000 eiste. In reactie daarop verwierp Cuthberts eigen juridische team de tegenaanklacht als een "duidelijke publiciteitsstunt.”

“Modellen verdienen hun brood met het gebruik van hun imago. Niemand zou verwachten dat andere beroepen gratis zouden werken', zei Cuthberts advocaat Kecia Reynolds verder in een verklaring. "De kartonnen uitsnijdingscampagne van Fiji Water gebruikte de afbeelding van mevrouw Cuthbert op onrechtmatige wijze, en ze wil gewoon wat eerlijk is."

Tijdens een gesprek met CBS News herhaalde Reynolds ook: "Kelleth zal niet worden gepest door Fiji Water, the Wonderful Company of zijn miljardaireigenaren."

Wat heeft de Fiji Water Girl gedaan sinds de Golden Globes?

Cuthbert is misschien niet langer verbonden aan Fiji Water, maar gelukkig heeft ze sindsdien andere optredens opgepikt. Nadat ze viraal was gegaan, wilden anderen tenslotte ook het Fiji Water-meisje laten zien. "Ik ben vandaag gebombardeerd met e-mails en aanbiedingen en zo", onthulde Cuthbert. "Dus probeer gewoon alles door te spitten."

Een van haar aanbiedingen was een gastrol in de populaire soapserie The Bold and the Beautiful. Tijdens haar tijd bij de show verscheen Cuthbert in drie verschillende rollen. Ondertussen deed ze achter de schermen enkele poses die vergelijkbaar waren met haar virale Golden Globes-foto's. Deze keer modelleerde Cuthbert echter Forrester Creation-waterflessen.

Afgezien hiervan heeft Cuthbert ook nog een modelleringsoptreden geland, en deze keer mocht haar geliefde huisdier, Pablo, met haar poseren. Dit komt omdat het model/actrice later werd ingehuurd om dierenvoedingsbedrijf Stella &Chewy's te steunen.

Ondertussen moet Cuthbert voorlopig nog andere rollen boeken. Dat gezegd hebbende, is het veilig om te zeggen dat fans haar binnenkort weer zullen zien. Sinds haar tijd in de Golden Globes blijven de aanbiedingen immers maar komen. "Er komen veel dingen aan", zei Cuthbert ooit zelf. "Dus je zult me zeker weer zien."

Aanbevolen: