Nick Cannon's babymama's zijn "zeer ondersteunend" maar houden afstand van elkaar

Inhoudsopgave:

Nick Cannon's babymama's zijn "zeer ondersteunend" maar houden afstand van elkaar
Nick Cannon's babymama's zijn "zeer ondersteunend" maar houden afstand van elkaar
Anonim

Amerikaanse televisiepresentator Nick Cannon wordt dit jaar de vader van nog een kind, en dit wordt zijn achtste. Vorig jaar had hij drie kinderen, tweelingjongens met vriendin Abby De La Rosa en een andere jongen met vriendin Alyssa Scott. Tijdens een interview met TMZ na de geboorte van zijn zevende kind, onthulde Cannon dat hij het niet erg vindt om meer kinderen te krijgen. 'Als God het wil,' zei hij. "Als God het zo ziet, dan zal ik dat blijven doen." Toen hij zijn vaderschap aan talloze kinderen probeerde uit te leggen, werd hij vervolgens door fans geplaagd. Nick kreeg het advies van zijn therapeut om het celibaat in te gaan, aangezien hij binnen een jaar vier kinderen had gekregen. De presentator van de talkshow zei dat hij zich begon te onthouden van intimiteit nadat hij zijn therapeut privé had verteld over het aanstaande achtste kind.

Wie zijn de babymoeders van Nick Cannon?

The Masked Singer-presentator deelt twee kinderen, een tweeling Monroe en Moroccan, geboren op 30 april 2011, met ex-vrouw Mariah Carey. Tijdens een interview met Entertainment Tonight in 2021, sprak Mariah Carey haar standpunt uit over haar betrokkenheid bij Nicks andere kinderen, en dat was niet erg positief.

Cannon deelt twee kinderen met zijn vaste vriendin, Brittany Bell. Het koppel ging uit elkaar toen ze in 2016 hun eerste kind verwachtten. Ze waren echter samen tijdens de geboorte van hun tweede kind in 2020.

De cabaretier verwelkomde zijn vijfde en zesde kinderen met partner Abby De La Rosa in juni 2021. De ondernemer deelde het hartverwarmende nieuws via een Instagram-post waarin ze haar tweelingzonen in haar armen wiegde.

Nick had in juni 2021 ook een zoon met Wild' n Out-achtergrondactrice Alyssa Scott. Dit was zijn vierde kind binnen een jaar. Helaas verloor het stel in december 2021 hun 5 maanden oude kind aan hersenkanker.

Model Bre Tiesi gaat binnenkort bevallen van Nicks achtste kind. Ze is er echt "enthousiast" over en is van plan haar bundel van vreugde te verwelkomen met een "niet-medicinale waterbevalling", omdat ze "niet bang is om te bevallen".

Kunnen de exen van Nick Cannon met elkaar overweg?

Hoewel de babymama's van Nick Cannon niet veel gemeen hebben, koesteren ze zeker geen wrok tegen elkaar.

In een interview met E! Online legde Tiesi haar dynamiek met de vader van haar eerste kind uit. "Ik heb het gevoel dat iedereen gefocust is op zijn eigen familie en zijn eigen situatie", zei Bre Tiesi over de steun aan de andere vier moeders van Cannons zeven kinderen.

"We steunen ons allemaal heel erg", zei de aanstaande moeder over Carey, Brittany Bell, Abby de la Rosa en Alyssa Scott.

"We respecteren gewoon dat dat jouw familie is, dit is de onze, en je hebt alles nodig, we zijn hier.… Ik heb het gevoel dat, als volwassenen, onze kinderen samen zullen zijn en dat soort dingen, dus ik denk niet dat er ooit een probleem zal zijn. Ik ken geen problemen. Zal zeker niet één met mij zijn."

Cannon's Lucky Kids

De zeven kinderen van Nick Cannon hebben ongelooflijk veel geluk als de genegenheid die ze krijgen van hun respectievelijke moeders en dezelfde vader iets is. Je zou kunnen denken dat het hebben van meerdere kinderen de komiek ervan weerhoudt ze allemaal met dezelfde hoeveelheid liefde te douchen.

"We hebben onze ego's en dit egoïstische gedrag [maar] als je je kinderen op de eerste plaats zet, begrijp je dat het allemaal onvoorwaardelijke liefde is. Al die andere dingen vallen gewoon uit elkaar", zei Mariah Carey in 2019 over co- ouderschap tweeling Monroe en Moroccan met ex-man Nick Cannon.

Golden Sagon Cannon, zoon van Nick Cannon en Brittany Bell, vierde onlangs zijn vierde verjaardag, met als thema de Karate Kid door zijn ouders, die niet samen waren toen zijn komst werd aangekondigd.

"Het beste cadeau ooit", had Bell bij de Instagram-post geschreven waarin de dochter van het duo Powerful Queen Cannon voor het eerst te zien was na haar geboorte. Om nog maar te zwijgen van het feit dat het kind echt een geschenk is, aangezien ze werd geboren tijdens de kerstweek van 2020.

In juni 2021 kreeg de gastheer nog een tweeling, Zion en Zillion, met zijn toenmalige partner Abby De La Rosa. De kinderen verschijnen vaak in de Instagram-berichten van hun moeder die Rosa's aanbidding voor haar baby's uitstralen.

Model Alyssa Scott was de moeder van Cannons zevende kind. Het jongetje, Zen Cannon, werd in juni 2021 ook ter wereld verwelkomd. Helaas had hij weinig tijd omdat er bij hem hersenkanker werd vastgesteld toen hij nog maar twee maanden oud was.

Het koppel besloot hun kind geen behandeling te laten ondergaan die zo ingrijpend is als chemotherapie. "De gesprekken kwamen al snel op: 'Hoe kunnen we hem het beste leven geven voor de tijd die hij wel heeft?' Het kan weken duren, het kan maanden zijn, het kan jaren duren", zei Cannon tegen People Magazine terwijl hij uitlegde wat hij en Scott voor hun kind wilden.

Nick kondigde zijn achtste baby aan met Bre Tiesi, maar had er later spijt van. Hij schaamde zich ervoor, want hij en de moeder van zijn zevende kind, Alyssa, hadden hun kind nog maar een paar maanden geleden verloren. Hij verontschuldigde zich later zelfs voor zijn daden.

Toch lijkt er geen kwaad bloed te zitten tussen de moeders van zijn kinderen - althans niet in het openbaar.

Aanbevolen: