Steve Carell en John Krasinski braken volledig en creëerden de beste 'kantoor'-outtake

Inhoudsopgave:

Steve Carell en John Krasinski braken volledig en creëerden de beste 'kantoor'-outtake
Steve Carell en John Krasinski braken volledig en creëerden de beste 'kantoor'-outtake
Anonim

' The Office' zal voor altijd de geschiedenis ingaan als een van de meer hilarische sitcoms. Michael Scott maakte ons ontelbare keren aan het lachen, maar in werkelijkheid had de show, net als andere populaire sitcoms, enkele plotgaten. Zoals wat er gebeurde met de broer van Michael Scott nadat hij werd genoemd tijdens de eerste aflevering van het eerste seizoen?

De show nam ook bijna verschillende routes voor verhaallijnen, zoals de bruiloft van Pam en Jim.

Desalniettemin werd de show aanbeden door miljoenen fans en dat zal op geen enkel moment veranderen. Naast de hilariteit van de show, waren fans dol op de outtakes. Het blijkt dat een bepaalde aflevering tijdens seizoen 4 een stuk moeilijker te filmen was.' Dinner Party ' had verschillende bloopers, en het is een wonder hoe de cast in staat was om door zo'n aflevering te komen.

Wat gebeurde er tijdens de opnames van 'The Office'-aflevering 'Dinner Party'?

De connectie tussen de cast van 'The Office' is echt wat de show zo geweldig maakte. Ondanks de epische run hadden de aanwezigen echter niet zo'n succes verwacht. John Krasinski zelf onthulde dat hij tijdens de show zijn baan als ober behield, uit angst dat het geen hit zou worden.

“Ik was een ober toen ik die baan kreeg,” zei Krasinski. “Ik was 23 jaar en na de pilot ging ik weer aan de wachttafels zitten omdat ik zeker wist dat er niets mee zou gebeuren. Met die vibe kwamen we er allemaal in. Ik herinner me dat niemand van ons iets groots had gedaan.”

Het tegenovergestelde vond plaats, want de show blijft een groot succes dankzij de herhalingen op platforms zoals Netflix. Tegenwoordig heeft Krasinski er geen enkel probleem mee om herinnerd te worden voor zijn tijd in de show.

"Iedereen zegt altijd: 'Aan het eind van de dag, wat als je alleen bekend bent voor Jim Halpert?' Ik had zoiets van: 'Hou je me voor de gek? Dat zou het beste ooit zijn.' Ik herinner me Steve [Carell], op een dag zei hij: 'Jullie weten dat wat we ook doen - we kunnen naar de ruimte gaan - en dit zal altijd het ding zijn waar we om bekend staan, ' en wat een geluk hebben we dat dat is het geval."

Naast de populariteit van de show, vond de cast het geweldig om de afleveringen te filmen. In feite is de blooper-reel net zo vermakelijk. Er was een bepaald moment tijdens de aflevering ' Dinner Party ' waar iedereen op de set moest lachen. Terugkijkend was dit misschien wel de beste blooper in de geschiedenis van de show.

John Krasinski en Steve Carell verloren het volledig toen Steve zijn tv liet zien

De aflevering 'Dinner Party' van seizoen 4 was niet alleen geweldig om achter de schermen te filmen, maar het was ook een van de best ontvangen afleveringen in de geschiedenis van de show. Het trok geweldige kijkcijfers en scoorde een publiek van 9,2 miljoen in april 2008.

De aflevering in kwestie was erg moeilijk te filmen en bevatte verschillende bloopers. We kunnen begrijpen waarom, want het bevatte verschillende hilarische momenten, zoals Michael Scott die zijn vlees in wijn doopte, of Jan en Michael die hun slaapkamer showden, om vervolgens te onthullen dat Michael op het voeteneind van het bed slaapt… Dwight die opdook was ook een geweldige toegevoegde bonus.

Wat misschien wel het grappigste moment was, vond plaats buiten de camera, toen Michael zijn kleine flatscreen-tv liet zien. Jan, Michael, Jim en Pam braken allemaal volledig van karakter toen Michael off-script ging. Terwijl hij zijn tv liet zien, zei hij: "hier, Jim", waardoor de acteur meteen moest lachen.

"We gaan deze aflevering nooit afmaken", werd Carell betrapt toen hij zei. Dingen zouden alleen maar intenser worden als Michael Scott de regel zegt: "het vouwt recht in de muur." Dit veroorzaakte gelach van alle vier, inclusief Carell zelf. Het was een geweldig moment en een 'Office'-fans noemen de ultieme blooper.

Wat vonden de fans van de Outtake?

De bloopers van seizoen 4 werden bekeken door bijna 10 miljoen fans. Zonder twijfel moet het het grappigste seizoen zijn wat betreft de betrokken outtakes.

Fans bespraken het hilarische tv-moment en prezen zowel Carell als Krasinski.

"John is zo duidelijk een fan van Steve, alles wat Steve zegt doet hem huilen van het lachen, het is zo verfrissend om een cast te zien die elkaar niet haat."

"Het etentje moest wel de moeilijkste aflevering ooit zijn om te maken."

"Die kleine tv aan de muur moet een van de grappigste dingen zijn die ik ooit heb gezien. Het heeft niet eens uitleg nodig, het is zo grappig. Geniaal schrijven."

Met dank aan de cast voor het doorstaan van zo'n hilarische aflevering.

Aanbevolen: