Ed Sheeran en vrouw verwelkomen stiekem nog een babymeisje

Inhoudsopgave:

Ed Sheeran en vrouw verwelkomen stiekem nog een babymeisje
Ed Sheeran en vrouw verwelkomen stiekem nog een babymeisje
Anonim

Gefeliciteerd voor Ed Sheeran en zijn vrouw Cherry Seaborn, die in het geheim hun tweede kind hebben verwelkomd. Het paar ging naar Instagram om de geboorte van een babymeisje aan te kondigen en spoot dat ze "in de wolken zijn" met hun groeiende gezin.

Ed Sheeran verrast fans door aan te kondigen dat hij en zijn vrouw een tweede dochter hebben

Het stel houdt de naam van hun dochter geheim en heeft nog niet besloten om een foto van de nieuwe aanwinst te delen, maar om hun opwindende nieuws te delen naast een foto van kleine witte slofjes op een gebreide deken.

"Ik wil jullie allemaal laten weten dat we weer een prachtig meisje hebben gekregen", schreef de Shape of You-zanger bij de foto op Instagram. "We zijn allebei zo verliefd op haar en dolgelukkig om een gezin van 4 te zijn."

Dit maakt de Grammy-genomineerde en zijn partner - die in 2019 in het huwelijksbootje stapte - voor de tweede keer trotse ouders. Het paar verwelkomde in augustus 2020 een dochter, Lyra Antarctica. Het nieuws kwam als een schok voor zijn fans, of Sheerios, zoals ze zichzelf graag noemden, aangezien de twee niet eerder hadden onthuld dat ze een tweede kind verwachtten.

De aankondiging weerspiegelde degene die hij maakte toen zijn eerste dochter werd geboren

De crooner van Bad Habits deelde een soortgelijk bericht toen ze de geboorte van Lyra aankondigde, en deelde een foto van haar baby-sized sokken op een deken naast het blijde nieuws.

“Hallo! Een snel bericht van mij, want ik heb persoonlijk nieuws dat ik met je wilde delen … Vorige week, met de hulp van een geweldig bezorgteam, is Cherry bevallen van onze mooie en gezonde dochter - Lyra Antarctica Seaborn Sheeran, schreef de muzikant. “We zijn helemaal verliefd op haar. Zowel moeder als baby maken het geweldig en we zijn hier in de wolken. We hopen dat u op dit moment onze privacy kunt respecteren. Veel liefs en ik zie je als het tijd is om terug te komen, Ed.”

De twee zijn erin geslaagd hun kinderen privé te houden te midden van Eds ontluikende carrière, maar hij zegt dat zijn dochter Lyra vaak de eerste is die zijn nieuwe muziek hoort.

“Ik zing voor mijn dochter, die niet mijn grootste fan is. Ze huilt gewoon”, zei de zangeres eerder tijdens haar optreden op Radio 1’s Big Weekend. 'Nee, ik heb er een paar die ze lekker vindt. Ze houdt echt van 'Shape of You'. Het geluid van de marimba is goed, maar ze houdt niet van iets hards of iets belts.'

Aanbevolen: