Tori Spelling onthult dat haar moeder ooit een feest organiseerde voor prins Charles

Inhoudsopgave:

Tori Spelling onthult dat haar moeder ooit een feest organiseerde voor prins Charles
Tori Spelling onthult dat haar moeder ooit een feest organiseerde voor prins Charles
Anonim

Tori Spelling ha alt herinneringen op aan haar ongewone met sterren bezaaide jeugd in haar podcast.

De 48-jarige actrice vertelde luisteraars in een recente aflevering van haar 90210MG-podcast dat haar ouders een speciale gast van de Britse koninklijke familie ontvingen in het landhuis waar ze als tiener woonde.

Ze onthulde ook dat ze pas op haar 17e naar hun iconische villa in Holmby Hills verhuisde en dat ze slechts 2 jaar in het huis woonde dat eigendom was van haar beroemde ouders, Aaron Spelling en zijn vrouw Candy.

"De grootste misvatting is dat ik in het huis ben opgegroeid", vertelde Tori aan haar costar, Jennie Garth. "We zijn daarheen verhuisd toen ik 17 was. Dus ik heb er ongeveer twee jaar doorgebracht."

Tori Spelling herinnert zich de feestjes van haar moeder

Tori herinnert zich hoe haar moeder slechts twee of drie feesten in de villa organiseerde, maar ze hadden een aantal behoorlijk beroemde gasten die hen bezochten.

"Het eerste feest, en een van haar enige feesten, was voor prins Charles", herinnerde de actrice en realityster zich. "Toen hij naar de stad kwam, wilde hij het daar hebben!"

Een ander groot feest dat in het landhuis werd gehouden, was voor haar bruiloft. Tori genoot van haar Toscaanse bruiloft met haar eerste echtgenoot Charlie Shahnaian in het prachtige huis, in juli 2004.

Spelling ha alt herinneringen op aan familiehuis

Ze geeft toe dat ze haar 5 kinderen graag mee zou nemen op een rondleiding door het huis, zodat ze konden zien waar hun grootouders woonden.

"Ik zou graag met mijn kinderen daarheen gaan en zeggen: 'Ja, dit is het huis van opa.' Omdat ze hem graag hadden ontmoet, "zei ze.

"Hij heeft dat echt gebouwd omdat het de droom van mijn moeder was, en hij wilde dat ze gelukkig was", zei ze over haar vader, een tv-producer die in 2006 overleed en zijn vrouw die in 2009 stierf. "Hij was zo verliefd op haar."

Het beroemde Spelling Manor kwam twee weken geleden op de markt met een fors prijskaartje van $ 165 miljoen.

Het 56.000 vierkante meter grote Franse mega-herenhuis in kasteelstijl werd oorspronkelijk gebouwd in 1990 voor een overleden tv-producent en zijn vrouw. Het heeft het record voor het grootste huis in LA en is een van de grootste eengezinswoningen in de hele VS. Het is zelfs groter dan het Witte Huis!

Het huis met 14 slaapkamers en 27 badkamers is zo groot dat Tori zegt dat ze niet eens elke kamer in het huis heeft gezien. Ze onthulde: 'Ik heb nooit elke kamer gezien en ik heb daar twee jaar gewoond. Er was een vleugel waar al het personeel van mijn moeder woonde.'

Aanbevolen: