Bryan Greenberg's regiedebuut is een 'One Tree Hill'-reünie

Inhoudsopgave:

Bryan Greenberg's regiedebuut is een 'One Tree Hill'-reünie
Bryan Greenberg's regiedebuut is een 'One Tree Hill'-reünie
Anonim

Als je een fan bent van One Tree Hill, is de kans groot dat je hebt gehoord over de film die terugkerende gastspeler Bryan Greenberg regisseert. Fans van de serie hebben misschien van de film gehoord omdat Greenberg er twee One Tree Hill-alumni voor heeft gecast. Een paar Drama Queens eigenlijk. Junction wordt het regiedebuut van Greenberg.

Greenberg koos een cast van zijn vrienden om deel te nemen aan zijn nieuwe filmonderneming. Kun je het hem kwalijk nemen? Het kan een hele uitdaging zijn om als nieuwe regisseur binnen te stappen, maar het is gemakkelijker als de cast van mensen die je regisseert je vrienden zijn en mensen die je kent en liefhebt en waarmee je al een relatie hebt. Hoe dan ook, laten we eens kijken naar wat we nog meer weten over zijn aankomende film.

8 'Junction' gaat over de opioïdencrisis

De film gaat over de Amerikaanse opioïdencrisis en vertelt het verhaal vanuit drie verschillende gezichtspunten: de CEO van een farmaceutisch bedrijf, een arts en een patiënt. Volgens The Hollywood Reporter "komt elk personage oog in oog met hun beslissingen en hun rol in de epidemie." Junction gaat over Big Pharma en de impact die het heeft gehad op de Amerikaanse gezondheidszorg. De film vraagt hoe de opioïdencrisis in de Verenigde Staten is gebeurd en klinkt alsof het zeer verhelderend zal zijn.

7 Greenberg Cast Hilarie Burton en Sophia Bush

Greenberg heeft zijn voormalige One Tree Hill-co-sterren in Junction gecast. Sophia Bush en Hilarie Burton hadden onlangs Greenberg te gast in een live-aflevering van hun Drama Queens-podcast. Ze konden maar niet stoppen met praten over hoeveel ze van hem hielden. Dus grepen ze natuurlijk de kans om in zijn film te spelen. Bush tweette en zei: "Ik vind het geweldig om deel uit te maken van Bryan Greenberg's verbluffende regiedebuut. Hij heeft zo'n ongelooflijk verhaal samengesteld en het script is een schot in het hart. Hier gaan we." Greenberg reageerde op haar tweet en zei: "Je gaat deze rol absoluut verpletteren!" Burton en Bush zijn beiden onlangs herenigd op het scherm voor het eerst sinds One Tree Hill eindigde in een aflevering van Bush' nu geannuleerde CBS-dramaserie, Good Sam.

6 Greenberg wierp zijn vrouw in 'Junction'

Greenberg heeft zijn vrouw, Jamie Chung, in Junction gecast. De twee zijn sinds 31 oktober 2015 getrouwd. Ze begonnen te daten in 2012. In december 2017 vertelde Chung Us Weekly dat "[we elkaar hebben ontmoet] zoals 10 jaar geleden. Ik begon amper, Bryan was aan het werk. om onlangs met dezelfde producenten te werken … en ze bleven praten over deze Bryan-man, "zei ze. "Ik dacht: 'Wie is die Bryan-man?'" Chung gaf toe dat ze Greenberg "heel schattig" vond voordat ze "het klikte"." Ze gingen samen op een date in New York City, maar uiteindelijk zagen ze elkaar pas een jaar daarna. "Het was echt als gemiste kansen, gemiste timings, verschillende steden, en toen kwamen we uiteindelijk samen in dezelfde stad terecht."

5 De rest van de 'Junction'-cast bevat Josh Peck Dascha Polanco

De cast voor de film is ronduit geweldig. De filmsterren Josh Peck (Drake & Josh), Ryan Eggold (New Amsterdam), Griffin Dunne (This Is Us), Greenberg zelf, Ashley Madekwe (Revenge), Eddie Kaye Thomas (Scorpion), Hill Harper (The Good Doctor), Dascha Polanco (Oranje is het nieuwe zwart), en meer.

4 De cast heeft genoten van het werken met elkaar aan de film

Afgaande op de posts van de cast op Instagram, kennen veel van de cast elkaar, en ze kennen allemaal Greenberg. Ze hebben het gehad over hoe geweldig het was om met hun vrienden aan een filmproject te werken. Het lijkt alsof deze film echt een liefdeswerk is.

3 'Junction' is geschreven door Bryan Greenberg

Greenberg regisseert niet alleen Junction, maar hij schreef ook de film. Greenberg onthulde in een Instagram-bericht dat hij al vier jaar aan het project werkt.

2 Het is een heel persoonlijk project voor Bryan Greenberg

"Dit is een heel persoonlijk verhaal voor mij", zei Greenberg in een verklaring gepubliceerd door The Hollywood Reporter. "Ik weet zeker dat het voor miljoenen mensen zal zijn die getroffen zijn door deze crisis. Ik ben vereerd om samen te werken met het Verdi-team, Aaron Kaufman, Anthony Gudas en The Sandgaard Foundation om mijn visie tot leven te brengen."

1 'Junction' wordt neergeschoten in Rhode Island

Greenberg heeft zijn Instagram-pagina bijgewerkt tijdens het zoeken naar locaties voor de film in de omgeving van Rhode Island, met foto's van locaties waarvan hij dacht dat ze cool waren. Greenberg plaatste een bericht op zijn Instagram met een foto van hem die de handen van een van zijn tweeling vasthoudt met het bijschrift dat hij de stad verlaat om een tijdje te werken. Word niet te snel groot zonder mij. De kersverse vader brak veel harten van volgers met die post, maar het is geweldig dat hij zijn droom najaagt en werkt aan een project dat zoveel voor hem betekent. Greenberg woont in Los Angeles met zijn vrouw en twee baby's, dus hij maakt de film vanuit hen door het hele land. Toen hij de stad uit was, twitterde hij dat LAX zijn 'minst favoriete luchthaven' was.

Aanbevolen: