Jinger (Duggar) Vuolo krijgt een TikTok-account en haar kortste kapsel tot nu toe

Inhoudsopgave:

Jinger (Duggar) Vuolo krijgt een TikTok-account en haar kortste kapsel tot nu toe
Jinger (Duggar) Vuolo krijgt een TikTok-account en haar kortste kapsel tot nu toe
Anonim

Net als broeken, rockmuziek en het leven in LA, voeg TikTok toe aan de lijst met dingen die Jinger Vuolo eerder heeft gedaan dan de rest van haar fam.

De ultraconservatieve familie Duggar staat bekend om het feit dat ze strikte controle houden over de inhoud die hun kinderen consumeren (om nog maar te zwijgen over hoe ze eruit mogen zien), dus dit nieuws van Jinger is nog een stap verwijderd van die opvoeding van de wereld getuige op TLC.

Met Josh Duggar op weg naar een rechtszaak en 'Counting On' permanent geannuleerd, is dit hoe deze Duggar-zus de fans bijhoudt.

Ze heeft haar haar weer veranderd

Denk je dat vrouwen elk soort haar moeten hebben dat ze willen? Duggars niet. Volgens Jinger zelf (in het boek dat ze in 2014 samen met haar zussen schreef) zouden meisjes ALTIJD lang haar moeten hebben, vanwege de interpretatie van religieuze regels door de Duggar. Dat is de reden waarom alle Duggar-dochters het grootste deel van hun leven heuplang haar hebben gehad.

"Ons kapsel is onze keuze en we kiezen voor langer haar op basis van ons begrip van 1 Korintiërs 11:14-15", schreven ze in 'Growing Up Duggar'. "Hoewel het een schande is voor een man om lang haar te hebben, is het haar van een vrouw haar glorie."

Jinger is daar duidelijk over van gedachten veranderd. Ondertiteling van een bericht "Soms moet je het haar gewoon een beetje opknappen", de moeder van twee deelde vandaag haar nieuwe kapsel op haar IG-hoofdfeed.

Haar neklengte-stijl is nu de kortste die een Duggar-meisje ooit in het openbaar heeft gedragen.

Ze is op TikTok '@Amazed'

Jinger Vuolo TikTok
Jinger Vuolo TikTok

Jinger's haarnieuws kwam samen met promo voor haar nieuwe TikTok-account. Ze gebruikte IG Stories om uit te leggen hoe zij en haar man Jeremy Vuolo zojuist @Amazed hebben gelanceerd, hun nieuwe TikTok-kanaal voor video's waarvan ze hopen dat ze hun fanbase "vreugde" zullen brengen.

"Hallo jongens, welkom bij Amazed. Ik ben verheugd dat we je hier video's kunnen laten zien om je dag op te fleuren ", legt ze uit in de enige huidige TikTok-video van het account. "Het wordt heel leuk, dus houd ons in de gaten en misschien kun je ook wat grillen zien, wat me vreugde geeft!"

Haar fans voelen het

Jingers nieuwe, meer conventionele levenskeuzes zijn een hit bij fans van 'Counting On' die hoopten dat ze onafhankelijk zou worden sinds haar '19 Kids and Counting'-dagen. Herinner je je FreeJinger.org nog?

Fans lijken nu enthousiast te zijn om Jinger's reis op TikTok bij te houden (11,3K volgers en het tellen) en haar niet-Duggar-haarkeuzes aan te moedigen.

"Zo trots op je!" leest een populaire fancommentaar op Jingers IG-post over haar nieuwe 'do.

"Ziet er geweldig uit", beaamt een andere fan. "Het moet raar voelen om niet al dat lange haar te hebben!!"

Zelfs Jingers eigen familieleden lijken in haar nieuwe look. Jessa Seewald zei: "Ik vind het geweldig!!!" terwijl Jill Dillard en neef Amy King "cuuuute!!!" schreven. Aw.

Aanbevolen: