NoahBeckIsOverParty-trends nadat TikTok-ster Noah Beck homofobe tweets leuk vindt

NoahBeckIsOverParty-trends nadat TikTok-ster Noah Beck homofobe tweets leuk vindt
NoahBeckIsOverParty-trends nadat TikTok-ster Noah Beck homofobe tweets leuk vindt
Anonim

Met het begin van de annuleringscultuur zijn veel beroemdheden, online sterren en atleten "geannuleerd" vanwege controversiële acties, tweets en standpunten uit hun verleden. Individuen zoals Chris Brown, Kanye West en Dave Chappelle zijn het afgelopen jaar allemaal "geannuleerd" door het internet in het algemeen.

Of deze constante "annuleringen" allemaal verdiend zijn - of de juiste manier om te reageren op waargenomen minachting van sterren - staat nog ter discussie, en argumenten variëren van incident tot incident. Eén ding is echter zeker: het internet zal niet snel stoppen.

Vandaag is het de virale ster Noah Beck, die beroemd is geworden op de app TikTok, die in de spreekwoordelijke stoel zit.

Er zijn een paar redenen waarom Noah Beck kritisch wordt bekeken. De eerste heeft te maken met het feit dat hij homofobe tweets van andere gebruikers leuk vindt - op Twitter zijn likes openbaar en verschijnen ze soms in de feeds van gebruikers die jou volgen. Een tweet die hij naar verluidt leuk vond, zei: "de LGBQT-gemeenschap loopt de controle uit de hand in deze generatie. Jullie slepen [Kevin Hart] door de modder voor een grap die hij in 2010 zei."

De ironie in dit geval is dat de gelikete tweet een reactie was op Kevin Hart die werd geannuleerd en onderzocht door de LGBTQ-gemeenschap, en omdat hij die tweet leuk vond, wordt Beck nu geconfronteerd met zijn eigen "annulering".

Het zou één ding zijn als dat de enige tweet was die hij leuk had gevonden: zijn fans zouden gemakkelijk kunnen beweren dat hij het alleen maar oneens was met de reactie van internet op de meningen van Hart, niet met de meningen zelf. Beck bleek echter ook een tweet leuk te vinden die eenvoudigweg zei: "da LBGTQ-community irritant as fck." Daarom geloven velen nu dat Beck homofoob is en daarom niet de fans verdient die hij kreeg met zijn virale video's. Het gevolg is dat mensen hem niet meer volgen en hem massaal boycotten.

Een andere reden voor onderzoek heeft te maken met het feit dat Beck berichten leuk vindt over migrantenkampen in Texas. In een gelikete tweet gaf iemand commentaar op foto's van migrantenkampen in Texas en zei: "Deze mensen zouden niet in deze situatie verkeren als ze de VS op legale wijze zouden binnenkomen!"

Beck die deze tweet leuk vond, kwam over als ongevoelig voor de verschrikkelijke omstandigheden die veel immigranten naar Amerika moeten ondergaan in migrantenkampen, en voegde nog meer brandstof toe aan het vuur dat zijn "annuleringsfeest" is, zoals de hashtag noemt het.

In veel gevallen, met annuleringen als deze, is er aan beide kanten veel discussie over de vraag of de persoon echt verdient wat hij krijgt, maar in dit geval lijken er niet te veel mensen te zijn naar Becks verdediging springen. Alleen de tijd zal het leren, maar het ziet ernaar uit dat de kortstondige roem van deze Tik Tokker definitief teniet wordt gedaan.

Aanbevolen: