Megan Thee Stallion onthult hoe Dua Lipa Collab gebeurde

Inhoudsopgave:

Megan Thee Stallion onthult hoe Dua Lipa Collab gebeurde
Megan Thee Stallion onthult hoe Dua Lipa Collab gebeurde
Anonim

Megan Thee Stallion en Dua Lipa hebben hun fans gezegend met hun allereerste samenwerking, "Sweetest Pie", die vandaag (11 maart) uitkwam.

De 'WAP'-rapper en de Engelse zangeres hebben de handen ineen geslagen voor deze bedwelmende bop. Ze verschijnen ook samen in de muziekvideo, ontwikkeld vanuit een concept van Megan.

Megan Thee Stallion op haar 'Sweetest Pie'-samenwerking met Dua Lipa

Megan had al een tijdje het idee om de handen ineen te slaan met de 'Levitating'-zangeres, maar ze moest wel het perfecte nummer hebben. En ten slotte kwam 'Sweetest Pie', een dromerige, zwoele hit, begeleid door Megan, met de stem van Dua die koesterde: "Je bent nog nooit in de hemel geweest, hè?" overal gepeperd.

Megan heeft in een recent interview uitgelegd hoe de samenwerking met Dua verliep en hoe ze wachtte op het juiste nummer dat ze zouden zingen.

"Ik zie iedereen mashups maken van mij en Dua-nummers en ik heb zoiets van, 'Nee, dit klinkt te goed. We moeten een nummer maken'", vertelde Megan aan Zane Lowe op Apple Music 1's New Music Dagelijks.

"Dus toen ik haar erover aansprak, dacht ik: 'Dua, ik wil echt dat we een nummer maken, maar ik moet die juiste beat vinden. Het moet perfect zijn.' Dus ik heb haar niet zomaar een nummer gestuurd, " vervolgde ze.

"Ik heb gewacht tot ik de perfecte had en ik heb het gevoel dat we het er allebei over eens waren dat het geweldig was. En nu hebben we Sweetest Pie."

Megan plaagde het nummer al een tijdje voorafgaand aan de release en plaatste promotionele kiekjes van zichzelf met een soft-serve updo met daarop hagelslag. Dua deelde ook een foto van haar en Megan samen terwijl ze outfits uit de video rocken.

"Zo opgewonden dat ik het suikerglazuur uit mijn traanbuisjes huil", plaagde Dua voor de release.

Dua Lipa speelt in 'Argylle' naast Henry Cavill

'Sweetest Pie' is niet de enige "samenwerking" die Dua de laatste tijd in petto heeft.

Een eerste foto van haar acteerdebuut in spionagethriller 'Argylle' met DC-ster Henry Cavill is zojuist verschenen, waardoor Dua in een heel andere look te zien is. In de snap die op 9 maart is uitgebracht, wordt Dua gezellig met Cavill en rockt ze een blonde bob en een glinsterende gouden jurk.

Naast de zanger en Cavill, heeft de met sterren bezaaide cast van de film geregisseerd door Matthew Vaughn ook Bryce Dallas Howard, Sam Rockwell, Bryan Cranston, Catherine O'Hara, Ariana DeBose, Samuel L. Jackson en John Cena.

Aanbevolen: