Fans zien een haarverlenging op de vloer in de nieuwe Givenchy-advertentie van Kim Kardashian

Inhoudsopgave:

Fans zien een haarverlenging op de vloer in de nieuwe Givenchy-advertentie van Kim Kardashian
Fans zien een haarverlenging op de vloer in de nieuwe Givenchy-advertentie van Kim Kardashian
Anonim

Het is niet zo erg als het bewerken van de helft van je ketting of het achterlaten van extra vingernagels in je haar, maar Kim Kardashian's nieuwste onhandige foto is een behoorlijk grote.

In haar nieuwe advertentie voor Givenchy besteden fans meer tijd aan het kijken naar Kims vloer dan aan de nauwsluitende jurk en designertas. Je zou denken dat IEMAND dit zou hebben opgemerkt en opgelost voordat het werd gepost. Nee! Overtuig uzelf:

Kim's extensie steelt de show

De anders glamoureuze foto (die gisteren rechtstreeks op Kim's IG is gepost) toont haar tegen een muur, kijkend over haar schouder in een zwarte jurk zonder rug met een kiekeboe-rode G-string. Gewoonlijk zou dat genoeg zijn om ieders aandacht vast te houden, maar net ten westen (lol) van haar beroemde kont zit een verwarde bruine pluk haar op haar tapijt. Het duurde niet lang voordat mensen het klokten.

La Demi van 'Ex On The Beach' merkte op: "Ik ben de haarverlenging op de vloer."

"Nou, tot zover luxe", schreef @AnnyaSantana.

Andere fans gingen naar Twitter om er vragen over te stellen.

Sommigen vroegen zich af of de volgende foto in Kims set (waarop ze haar haar omdraait terwijl ze hurkt) iets te maken had met het haar op de vloer.

"Daar heb ik om gelachen", schreef @orangeborage. "Hebben ze de squat geschoten nadat ze haar het haar van iemand anders had laten oppakken?"

De hele campagne van Givenchy is teleurstellend

Kim is niet de enige die deze week slordige foto's voor Givenchy plaatst. Andere betrokken celebs zijn Kaia Gerber, Laura Dern, Julianne Moore en Kylie Jenner, die allemaal hun eigen fotoshoots thuis voor het merk lijken te hebben georganiseerd.

Fans zijn het erover eens dat het geweldig is voor Givenchy om op een sociale afstand reclame te maken voor zijn nieuwe lijn, maar ze hoopten op meer inzet en creativiteit van de modellen.

"Sommige zijn niet verschrikkelijk, maar het voelt erg weinig moeite", schreef @grapeleavesfan op Reddit. "Zoals Kaia Gerber zou moeten weten hoe ze beter moet poseren, ik weet niet eens hoe de jurk eruit moet zien!"

Kylie's advertentie is ook gepand

Zelfs harder dan feedback over Kim's haarflungel waren opmerkingen over Kylie's bijdrage aan de Givenchy-campagne.

Topreacties op het officiële bericht van Givenchy zijn "WE WILLEN KARDASHIANS NIET ZIEN!!", "Ik ga deze pagina niet meer volgen omdat ik verkeerde modellen, lage klasse mensen heb gekozen", en "Het nieuwe dieptepunt voor Givenchy. " Yikes.

Aanbevolen: