Wie is de 'Sweet Magnolias'-ster, JoAnna Garcia Swisher?

Inhoudsopgave:

Wie is de 'Sweet Magnolias'-ster, JoAnna Garcia Swisher?
Wie is de 'Sweet Magnolias'-ster, JoAnna Garcia Swisher?
Anonim

Sweet Magnolias-ster JoAnna Garcia Swisher zit al tientallen jaren in het vak. Ze is een voormalige tienerster die haar start op Nickelodeon kreeg toen ze 13 jaar oud was. Swisher wordt vaak getypeerd als "het buurmeisje" en haar Sweet Magnolias-personage is precies dat. In tegenstelling tot haar personage op het scherm, die een rommelige scheiding doormaakt, is de Nickelodeon-aluin gelukkig getrouwd met voormalig honkbalprof, Nick Swisher.

Netflix-hitshow, het tweede seizoen van Sweet Magnolias werd hervat in februari 2022. Vanwege de controverse rond Britney Spears' zus Jamie Lynn, die Noreen Fitzgibbons speelt, hebben sommige fans opgeroepen om Jamie Lynn te ontslaan uit de toon.

Er was zelfs een petitie en sommige fans dreigden het kijken naar de show te boycotten. Dat gezegd hebbende, andere fans zijn gewoon enthousiast om bij te praten met Brooke Eliot, JoAnna Garcia Swisher en Heather Headley.

Waar kennen fans JoAnna Garcia Swisher van?

Het v alt niet te ontkennen dat Sweet Magnolias een populaire, favoriete feelgoodshow is. Toen de show voor het eerst werd uitgezonden, zag het publiek enkele bekende gezichten onder de cast, waaronder JoAnna Garcia Swisher. Zoals de meeste kijkers zich herinneren, was Swisher ook te zien in de hitshow Reba, die na zes seizoenen werd geannuleerd.

JoAnna acteert al sinds ze 10 jaar oud was, ze begon in lokale theaters en zou later ontdekt worden door Disney. Daar kwam niets uit omdat haar ouders wilden dat ze zich op school concentreerde. Ze werd echter later ontdekt door Nickelodeon en werd gegoten in Are You Afraid of the Dark? Daarna speelde ze in tal van films en tv-shows.

Ze heeft in alles gezeten - van Party of Five, American Pie 2, The Astronaut Wives Club tot Gossip Girl en Once Upon a Time. Ze ging van kleine terugkerende rollen naar de hoofdrol of maakte deel uit van de hoofdcast.

Voordat hij de rol van Maddie Townsend op Sweet Magnolias kreeg, had Swisher overwogen vrij te nemen. Het is moeilijk voor te stellen dat iemand anders Maddie speelt, JoAnna brengt het personage tot leven op een manier die alleen zij kan.

Haar werk door de jaren heen heeft haar een geschat vermogen van $8 miljoen opgeleverd.

JoAnna Garcia Swisher is getypecast als 'The Girl Next Door'

De personages die JoAnna in de loop van haar carrière heeft gespeeld, volgen meestal een thema, ze wordt vaak getypeerd als 'het buurmeisje'. Het is niet ongebruikelijk dat acteurs getypecast worden, sterren als Melissa McCarthy, Kevin Hart en Tom Cruise leggen zich ook neer bij dit lot. Het zou een genoegen zijn om Swisher te zien, in rollen die haar 'brave meid'-persona op het scherm afwerpen.

JoAnna werd geboren uit een Spaans-Amerikaanse moeder en een Cubaanse vader. Ondanks haar afkomst wordt Swisher meestal niet gecast in Spaanse rollen. In 2008 deed ze een interview met People Español. Tijdens het interview werd haar gevraagd of ze erover had gedacht om Spaanstalige rollen te gaan spelen. De actrice zei dat ze dat heel graag zou willen.

Ze onthulde: "Toen ik begon, zou dat de tijd zijn geweest dat ik een Spaanstalige rol had kunnen spelen en er nooit nerveus over zou zijn geweest. [Maar] ik zag er niet uit [Spaans] op een stereotiepe manier, en de rollen presenteerden zich gewoon nooit."

Swisher verklaarde verder: "Ik ging altijd uit voor de cheerleader, of het 'buurmeisje', maar ik wil absoluut dat het een deel van mijn leven wordt. Het zou de wereld voor mij betekenen."

JoAnna is getrouwd met professionele honkbalspeler Nick Swisher

Haar Sweet Magnolias-personage portretteert een vrouw die herstelt van een mislukt huwelijk en uiteindelijk weer liefde vindt. Zo ver van haar echte thuissituatie, is JoAnna getrouwd met professionele honkbalspeler Nick Swisher. Het paar is 12 jaar getrouwd en heeft samen twee kinderen.

In een interview met Us Magazine in 2018 vertelde Swisher haar man Nick.

Ze onthulde: "Hij was erg consistent en hij was erg bereid om zichzelf te bewijzen. Hij zei: 'Ik wil niet dat je denkt dat ik een stereotype atleet ben.'"

JoAnna voegde toe: "Hij was daar heel eerlijk over. Hij zei: 'Ik ga alleen met je uit, en jij bent de enige, en totdat je gelooft dat ik hier zal zijn om je eraan te herinneren van dat.' En dat trof me echt alsof hij erin zit om het te winnen."

De tortelduifjes delen vaak schattige foto's van hun schattige familie op hun respectieve Instagram-accounts. Het favoriete koppel van de fans had een verrassing voor Sweet Magnolia-kijkers, Nick maakte een korte cameo in een aflevering van het tweede seizoen.

Fans waren dolblij met dit paasei en gingen naar sociale media om over zijn acteervaardigheden te gutsen.

Het tweede seizoen van Sweet Magnolias eindigde met verschillende cliffhangers en fans willen graag weten of er een derde seizoen in de maak is. Er is nog geen officieel bericht, het enige wat kijkers kunnen doen is wachten.

Aanbevolen: