Aly en AJ krijgen hun mojo terug in de dertig

Inhoudsopgave:

Aly en AJ krijgen hun mojo terug in de dertig
Aly en AJ krijgen hun mojo terug in de dertig
Anonim

Het pop-rockduo Aly en AJ heeft een sterke zusterschapsbasis die hun dynamiek uniek maakt. Gedurende hun hele carrière is elkaar het enige dat hen door dit alles heeft geholpen. De muziek- en acteercarrières van Aly en AJ waren op hun hoogtepunt in de vroege jaren 2000. Het paar is nu begin dertig en jongleert met hun nieuwe zelfgevoel. Ze gingen van Aly en AJ naar 78Violet en keerden terug naar hun roots.

Alyson en Amanda Joy Michalka zijn twee jaar uit elkaar, met Aly als de oudere broer of zus. Hun comeback heeft fans een gevoel van nostalgie gegeven. Vorig jaar bracht het duo hun eerste album in 14 jaar uit, na een tijdje uit elkaar te zijn geweest om aan andere projecten te werken. De meiden plaagden dat er ergens begin 2022 een deluxe album op komst zal zijn. Bij het album horen vier nieuwe nummers die het in eerste instantie niet haalden. Aly en AJ bewijzen dat de banden van zusterschap nog tientallen jaren stand kunnen houden.

6 Aly en AJ Michalka praten partnerschap

“Het is alles voor ons; het is de basis van onze band”, vertelt AJ, de jongste van de twee, aan ELLE.com over hun samenwerking. “Voor ons is het doel om er echt voor te zorgen dat onze vriendschap als zussen jarenlang behouden blijft. Behalve dat muziek een belangrijk onderdeel van ons leven is, is het onze vriendschap.” Die samenwerking is de sleutel, zegt Aly, die twee jaar ouder is. “Het zou heel raar zijn om dit alleen te doen. Ik ga niet liegen', zegt ze. "Ik heb enorm respect voor de artiesten die solo zijn, omdat het lijkt alsof het een heel, heel zware baan zou zijn."

5 Deluxe-editie van het nieuwe album van Aly en AJ

A Touch of the Beat Gets You Up on Your Feet Gets You Out and Then Into the Sun is het vierde studioalbum van Aly en AJ. Deze zussen namen een pauze van hun muziekcarrière sinds het uitbrengen van hun album Insomniatic in 2007, Acoustic Hearts Of Winter in 2006 en hun allereerste album Into The Rush, dat een wereldwijde hit werd. Dit album had de singles "Rush" en "Do You Believe in Magic die fans tot op de dag van vandaag nog steeds zingen. Natuurlijk kunnen we praten over de hits van Aly en AJ zonder "Potential Breakup Song" een shout-out te geven.

4 Viral TikTok 'Potential Break Up Song'

Dit toont alleen maar de kracht van Aly en AJ sinds hun nummer een virale sensatie werd op TikTok. Maandenlang was iedereen bezig met het maken van video's met het "Potential Break Up Song"-geluid op het sociale-mediaplatform. 14 jaar nadat het lied werd uitgebracht en iedereen, van schoolmeisjes tot het team van B altimore Orioles, zong het lied. De video die de massa bereikte, was van de moeders van een groep vriendinnen die de teksten in een bar uitspraken. De video is momenteel 97,5 miljoen keer bekeken met miljoenen likes en duetten. Zowel Aly als AJ waren geschokt toen ze hoorden van hun nieuwe TikTok-faam!

3 Waarom explodeerde 'Potential Break Up Song' weer?

Aly antwoordde: "Ik weet het niet, ik denk dat de teksten misschien nogal brutaal zijn en de herhaling van zeggen: 'Het duurde te lang, het duurde te lang, het duurde te lang.' Ik denk dat het een van die kleine oorwormmomenten is die gewoon gebeuren. En we zijn blij dat het nummer dit bizarre tweede leven krijgt in 2020."

Haar zus AJ voegde toe: "Ja, en ik denk dat mensen nu terugvallen op nostalgie en herinneringen, en het was een jaar waarin veel mensen zich niet veilig voelden en naar oude muziek luisterden of naar een oude film was een troost. En het was een van die dingen waar het is als, "Ja, 'Potential Breakup Song' - laten we het uitmaken met Trump."

2 'Cow Belles 2' is in de maak bij Disney

De zussen hebben exclusief aan ET onthuld dat ze een vervolg proberen te maken op hun populaire televisiefilm uit 2006, Cow Belles. De film volgde de verwende zussen op hun reis om nederig te worden door te werken op de melkveehouderij van hun familie. "Dat is iets dat we misschien proberen te laten gebeuren", vertelt Aly aan ET. "We hebben er echt over gesproken, een reboot ontwikkelen met Disney." AJ voegt toe: "Ik denk dat het een vervolg zou zijn, maar het zou 15 jaar later zijn." Aly vervolgt: "Misschien heeft een van ons een kind? We weten het nog niet, we zijn een beetje in de vroege ontwikkelingsfasen met een dierbare vriend van ons, die het script zou leiden.” Nu alle reboots in opkomst zijn, lijkt het alleen maar eerlijk om Cow Belles hun welverdiende vervolg te geven!

1 Aly en AJ Michalka hebben hun mojo teruggekregen

Aly onthulde: "Ik denk dat er een opwinding was bij het maken van muziek die we een klein beetje verloren hadden dat we terug hebben gekregen met deze plaat. Er was een soort gelijkaardig gevoel van verwondering en opwinding en hoop. We' Als je al zo lang in de branche zit, kun je soms niet anders dan afgemat worden door bepaalde dingen. En om wat voor reden dan ook, dat was er niet bij het maken van dit album." AJ voegde eraan toe dat het als thuiskomen voelt om weer op het podium te staan met haar zus.

Aanbevolen: