De cast van 'Enola Holmes,' gerangschikt op nettowaarde

Inhoudsopgave:

De cast van 'Enola Holmes,' gerangschikt op nettowaarde
De cast van 'Enola Holmes,' gerangschikt op nettowaarde
Anonim

In september 2020 was de filmografiewereld getuige van een van de beste producties in het midden van de COVID-19-pandemie, Enola Holmes. De langverwachte film van het jaar bevatte zeer getalenteerde acteurs en actrices. Met in de hoofdrollen Millie Bobby Brown en Henry Cavill, werd de film geprezen vanwege de geïmproviseerde uitvoeringen van de acteurs.

Als een van de meest bekeken films van het jaar, heeft Millie haar rol genageld en het platform gebruikt om jonge vrouwen positief te beïnvloeden en hen te laten begrijpen dat ze het in de filmindustrie kunnen maken. Ze was pas 16 toen ze een van de hoofdrollen vertolkte en ook betrokken raakte bij de productiefasen.

Met zijn unieke setting liet de film verfrissende aanpassingen van de castleden zien, vandaar zijn populariteit. Van de miljoenen views van de bekroonde film verdiende de cast veel geld op hun rekening. Maar hoe rijk zijn ze? Hier zijn castleden van de Enola Holmes gerangschikt op hun natte waarde.

8 Louis Patridge - $2 miljoen

Louis Patridge is een populaire Engelse acteur die bekend staat om zijn rol in Enola Holmes als Lord Tewkesbury. Naast Enola Holmes kreeg Louis een hoofdrol als Peter Pan in The Lost Girls en een terugkerende rol in Die Medici: Lorenzo der Prächtige in 2019.

Partridge zou ook de hoofdrol spelen in de komende miniserie Pistol. Patridge heeft een geschat totaal vermogen van ten minste $ 2 miljoen, waarbij acteren zijn belangrijkste bron van inkomsten is.

7 Frances De La Tour - $ 5 miljoen

Frances is een actrice van beroemdheden en ook een stemacteur. Frances is vooral bekend om haar uitstekende optredens als June Jones in de komedie Rising Damp. Ze was ook productief in de Broadway-versie van The History Boys in 2006.

Ze heeft rollen gehad in Into the Woods, Alice in Wonderland, Survivor, The Lady In The Van en vele anderen. Frances won prijzen zoals de Tony Awards in 2006 voor Beste Prestaties door een actrice en de Evening Standard British Film Award. Haar vermogen wordt geschat op $ 5 miljoen.

6 Fiona Shaw - $5,2 miljoen

Fiona Shaw is een Ierse actrice en professionele theater- en operaregisseur. Ze is opgeleid bij RADA en staat bekend om haar uitstekende theaterproducties en succesvolle theaterrollen zoals The Taming of the Shrew.

Ze speelde ook in Machinal, waarvoor ze de Olivier Awards voor beste actrice won, Winnie in Happy Days, The Wasteland, het gedicht van T. S Elliott als eenmansshow in het vrijheidstheater in 1996, en won de prijs voor Drama Desk Award voor een uitstekende eenpersoonsshow. Het huidige vermogen van Fiona Shaw is $ 5 miljoen.

5 Sam Claflin - $8 miljoen

Sam Claflin is een selfmade acteur die veel succes heeft gehad in zijn carrière. Hij is bekend door verschillende rollen in films als Pirates of the Caribbean, United, The Hunger Games: Catching Fire, onder anderen.

Sam is ook verschenen in Me before You, Any Human Heart en The Huntsman: Journey's end. Ondanks dat hij niet langer professioneel voetbal speelde vanwege een blessure waardoor hij afhaakte, heeft Sam behoorlijk naam gemaakt en heeft hij momenteel een geschat vermogen van $ 8 miljoen aan acteren en aantekeningen.

4 Millie Bobby Brown - Ten minste $ 10 miljoen

Behalve dat ze een ster is in Enola Holmes, is Millie Bobby Brown ook een model. Haar acteerrollen omvatten Stranger Things, Godzilla vs King Kong, Modern Family en nog veel meer.

Ze heeft prestigieuze prijzen gewonnen, zoals de Saturn Award voor de beste prestatie van een jongere acteur in een televisieserie.

Millie is ook een zakenvrouw met een grote aanhang op haar socialemediaplatform, dat ze gebruikt om schoonheidsproducten voor vrouwen te promoten via haar bedrijf. Ze is momenteel $ 10 miljoen waard.

3 Henry Cavil - $40 miljoen

Henry Cavill staat in de volksmond bekend om zijn rollen in The Witcher, Superman in DC extended universe, en als Sherlock Holmes in de Netflix film, Enola Holmes. Man of Steel was een wereldwijd succes en werd de meest winstgevende Superman-film tot nu toe en de op één na meest winstgevende reboot aller tijden.

Naast acteren werd Henry ambassadeur van Durrell Wildlife Park en creëerde hij een website en sociale media genaamd Cavill Conservation, met als doel geld in te zamelen voor zijn liefde voor dieren en voor het behoud. Volgens Acknowledge bedraagt het vermogen van Henry $ 40 miljoen.

2 Helena Bonham Carter - $60 miljoen

Helena Bonham Carter is een actrice die vooral bekend staat om haar blockbuster-films, zoals in Harry Potter, Sweeney Todd en Hamlet.

Helena had geen formele opleiding als actrice, maar op zestienjarige leeftijd verscheen ze in een tv-commercial en speelde ze een kleine rol in een tv-film, Pattern of Roses. Sindsdien is Helena uitgegroeid tot uitzonderlijk goed acteren en heeft ze talloze prijzen gewonnen, waaronder twee Academy Awards en zeven Golden Globes! Ze heeft ook drie Primetime Emmy Awards ontvangen en is momenteel $ 60 miljoen waard.

1 Burn Gorman - $91 miljoen

Burn Hugh Winchester Gorman is een Engelse acteur en muzikant. Velen kennen hem van zijn rollen in The Dark Knight Rises als Philip Stryver, Pacific Rim als Dr. Hermann Gottlieb, AMC's serie Turn: Washington Spies als Edmund Hewlett. Hij was ook op de HBO's Game of Thrones.

De 47-jarige ster heeft ook inkomsten verdiend door te stemmen in videogames zoals Risen en Star Wars: The Old Republic. Populaire bio citeert het vermogen van acteur Burn op ongeveer $ 91 miljoen.

Aanbevolen: